Obrúčky z iných kovov

Profilova fotka
ahojte kocky, potrebovala by som poradit, ktory kov sa farebnostou najviac priblizuje k bielemu zlatu .... dnes som pozerala obrucky z chirurgickej ocele a boli viditelne tmavsie ... Popripade posielajte stranky, z ktorych ste objednavali, ak ste objednavali :) Vdaka!
Odpovedať
@ja311 ahoj, nam zlatnik ponukal paladium. aj platina, ale ta je velmi draha...
Odpovedať
Ahoj. Aj my zhaname a poradili nam chirurgicku ocel. Ze je najbelsia. Takze nie je?
Odpovedať
Este ma napadlo, nam paladium neodporucali, ze po roku pri kazdodennom noseni sa znici. Tak ja uz ozaj neviem z akeho kovu?
Odpovedať
Profilova fotka
a co takto striebro? nad tym uvazujeme my. Ja mam strieborne prstene, ktore nosim roky a su v super stave a vyzeraju dost podobne bielemu zlatu. Na jednej ruke mam aj zasnubak z bieleho zlata aj strieborny prsten. S bielym zlatom mam ale veeeelmi zle skusenosti, a kedze s inym inym kovom ako so striebrom nemam skusenosti, tak to asi budu strieborne obrucky u nas.
Odpovedať
@ja311 ja som objednávala oceľové obrúčky a som veľmi spokojná :) snubný prsteň mám biele zlato...
Odpovedať
Profilova fotka
@eja31 odkial si, prosim ta, objednavala? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@blbovina fuu tak mozno podla toho ako je to spracovane, alebo neviem, ja som z toho jelen .. ale tie co som pozerala vcera boli take doslova "kokovej" farby ... mozno som bola len v nespravnom obchode, resp. nie v takom aby sa venovali vyslovene iba obruckam
Odpovedať
@ja311 ja som objednávala z ok-sperky
Odpovedať
Profilova fotka
Platina je farbou podobna. Paladium tiez, to mame my, ale je otazka ktore paladium, cim je cistejsie, tym svetlejsie, ale aj drahsie. My mame trochu lacnejsie a tym su aj obrucky tmavsie, ale nam sa to pacilo...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. my tiez hladame nieco co sa podoba bielemu zlatu. uvazujeme nad palladiom alebo platinou, ale stale sa nevieme rozhodnut lebo platina je dost draha. mate niektora taketo obrucky , ktore su lepsie a menej poskriabatelne ? :)
Odpovedať
@macko1235 podľa mňa to nezáleží len od toho z akého kovu prstene máš, totižto dva rovnaké z bieleho zlata nemusia byť rovnaké, ich kvalita, farba a výdrž je závislá aj od prímesí v kove preto sú potom aj rozporuplné reakcie na jednotlivé obrúčky, resp. prstene. skôr by som zainvestovala do obrúčok od renomovaných klenotnictiev...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka tak urcite na tom nieco bude. ja mam zasnubny prsten z bieleho zlata a rychlo sa mi zosuchala vrstva rodia( ci cim sa to potahuje ) tak kvoli tomu sa bojim , chcem ho nosit kazdy den a zas kazdeho pol roka chodit do zlatnictva sa mi veru nechce :-| a vies aj nejake konkretne klenotnictvo doporucit?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my rozmýšľame nad obrúčkami z chirurgickej ocele...videli sme aj dvojfarebné..vyzerajú ako biele zlato v kombinácii so žltým zlatom..veľa ľudí ich chváli, že sú pevnejšie a nešuchajú sa ako zlato..
Odpovedať
@katka2505 presne aj ja som pocula zatial, ze chirurgicka ocel je najlepsou alternativou. Preto aj my nad nimi uvazujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@blbovina my sme našli aj pekné na nete, normálne pár, dámsky s kamienkom, pánsky bez..a nie sú ani drahé
Odpovedať
@katka2505 my by sme chceli s kamienkami obaja, aby boli rovnake. No zatial som take nenasla.
Odpovedať
Profilova fotka
@blbovina my chceme ja s kamienkom a priateľ bez.. ideme objednať z www.ligot.sk
Odpovedať
@katka2505 jasne, rozumiem. My chceme mat rovnake. Len nenasla som zatial take.
Odpovedať
Profilova fotka
@blbovina asi máloktorá mužská má kamienok...
Odpovedať
@katka2505 asi hej
Odpovedať
@macko1235 radšej ako do tých masových klenotnictiev u nás by som zašla za šperkárom, ktorý sa tomu rozumie a vie ti všetko vysvetliť (čo sa vo väčšine prípadov o predavačkách v obchode povedať nedá) alebo potom ak nemáš hlbšie od vrecka tak cartier, tiffany...
Odpovedať
@macko1235 a tiež by som sa pri kúpe prsteňa vyhla e-shopom
Odpovedať
@zuska_bluzka dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ja311 my máme titánové. sú ešte tmavšie ako oceľ. ale sú úúžasne odolné :-)
Odpovedať
@ja311 my mame z chirurgickej ocele a nikto este mi nepolozil otazku ci su z ocele.vsetci si myslia ze su z bieleho a zlteho zlata.mame kombinovane.videla som v zlatnictvach a vsetky sa mi zdali ako zo strelnice.-)no jedna baba mala tuna odfotene a som mala pocit ze su zlate a ona mi napisala ze su z ocele,tak sme si objednali a su krasne,leskle,vyzeraju luxusne:-)
Odpovedať
@destinka30 mozte dat info odkial mate? Aj ja by som chcela take co vyzeraju super. Pravdupovediac som myslela, ze vsetky. No po tom co ste pisala, teda hocake nechcem. Dakujem.
Odpovedať
@destinka30 prosim vas odkial mate tie obrucky? Nechcem take co by vyzerali tmave. Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Prosím Vás má niekto wolfrámovú obrúčku a má v nej sadený zirkon/briliant? Čítala som, že kvôli vlastnostiam ake wolfrám má, je dosť možné že kameň z prsteňa časom odpadne :/ Rada by som vedela osobnú skúsenosť, kým som sa túto info nedozvedela, bola som presvedčená že zvolíme tento materiál, no ja chcem s osadným kameňom....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?