Obrúčky z chirurgickej ocele alebo striebra?

Chcela by som sa spýtať na skúsenosti s obrúčkami z chirurgickej ocele alebo striebra. Je to kvalitné? Na zlato si veľmi nepotrpíme a sú to pre nás veľké peniaze, ktoré možeme investovať inam a je nám jedno s akého budú materiálu. Ďakujem za kazdú radu, skúsenosť a možno aj kde kúpiť :)
Odpovedať
Striebro určite nie. Je mäkké, sčerná. Chirurgická oceľ je určite lepšia voľba
Odpovedať
Skús Titan este :) my budeme mať z titanu
Odpovedať
Striebro dnes casto potahuju rhodiom, takze vydrzi pekne rovnako ako biele zlato, len to treba teda davat pravidelne obnovovat a cistit. Chirurgia je tazka a casom vyzera ako bizuteria. Ja osobne tiez odporucam titan. Je lahky, hypoalergenny a vydrzi dlho pekny.
Odpovedať
Profilova fotka
Drahy chcel silou mocou ocel, tak som mu kupila taku "testovaciu". Po pol roku zhodnotil, ze radsej predsa len to zlato, lebo vyzera velmi opotrebovane.. Skuste ten titan, alebo jednoduchy zlaty kruzok, to kludne do 250e zozeniete :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame z chirurgickej ocele , tri roky po svadbe, a vyzeraju stale rovnako... zas ale ani jeden nevykonavam tazku manualnu pracu. A ocel sme si dali aj preto, lebo si chceme prstienky kazdych 5 rokov obnovit (vymenit) :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?