Obrúčky z chirurgickej ocele

Profilova fotka
Drahe nevesticky co myslite o obruckach z chir. ocele ?
Odpovedať
@nika991992 taka tema tu uz je, treba pohladat
Odpovedať
Profilova fotka
@nika991992 Ahoj, my mame a su to sice len 2 mesiace od svadby, ale sme veeelmi spokojni - su neposkriabane, ziarive - bolo to super rozhodnutie. No a ziadne alergicke reakcie + neuveritelne nizka cena je prijemny bonus :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat Možem sa opýtať, odkiaľ ste brali obrúčky?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat my mamu uz aj vybrate su ozaj krasne len snubenec ten furt frfle ze take lacne ze bohvie ci to vydrzi alebo nie ze co budu vraviet ostatny ze ani na poriadne obrucky nemame :(
Odpovedať
Profilova fotka
@dievcatko_123 vies co, kupovali sme ich v Poprade, na Namesti Sv. Egidia je taky obchodik so striebrom a vecami z chirurgickej ocele. Urcite v hociktorom meste najdes krasne obrucky z ocele, len ti odporucim ist si ich aj realne vyskusat, pretoze napriklad nam nesedeli velkosti tychto obruciek s tymi, ktore sme skusali v zlatnictve z bieleho zlata. a celkovo tie obrucky inak vyzeraju na prstoch, hrubka spravi vela, takze urcite chodte skusit nejake "nazivo". vela stastia vo vybere :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nika991992 :) aj my sme mali zmiesanie pocity najskor, ze obrucky nas vysli ani nie 20eur, ale nakoniec sme si povedali, ze je to len symbol a ten vobec nemusi byt zlaty... my sme chceli z bieleho zlata (a dost hrube, takze ta cena bola riadne vysoka) a ked som citala, ako sa to casom doskriabe a zozltne, tak sa nam nechcelo do toho investovat.. tie usetrene peniazky sa vzdy daju vyuzit inde :) nech si kto hovori co chce, ale obruky su len symbol, dolezite je, aby sa pacili vam... ked ich teraz nosime tak kazdy je prekvapeny, ze ocel moze byt tak ziariva, cize netreba sa bat.. Co sa tyka toho, ci vydrzia, tak mali by, pretoze ocel je omnoho tvrdsia nez zlato (preto sa tazsie poskriabe) - rozdiel v cene nieje kvoli kvalite ale kvoli tomu ze zlato je cenny kov a ocel nie.. urcite budete spokojni.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulienkat dakujem za povzbudenie a mas pravdu je to na nas dakujem:D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?