Obrúčky z bieleho zlata

Ahojte, máte obrúčky z bieleho zlata? Tiež by sme radi, ale odhovárajú nás, že biele zlato časom stráca ´bielu´ farbu a zožltne. Prosím, aké máte skúsenosti? Prípadne, ak ste spokojné, kde ste si ich dávali vyrábať (lebo predajcov na Slovensku je veľa)? Ďakujem vopred veľmi pekne za Vaše reakcie :-).
Profilova fotka
@cyklamen No my máme tiež z bieleho zlata a po pravde čím častejšie ju nosíš teda my ju dole ani nedávame tým ozaj zožltne trocha. A dokonca aj to čo bolo lesklé a matné už ani nie je vidno lebo sa to zošúchalo ... ale aj tak by som žlté nechcela lebo sa mi páči biele :-) a zas to nie je až tak vidno...z predu vôbec žltná nie je iba zo zadu torška ale to je tým že je aj ošúchaná... :-)
Profilova fotka
sesternica má obrúčku z bieleho zlata a po 6 rokov ju má takú zožltnutú celú.
ked sa ti to nahodou zosucha tak si to mozes dat upravit znovu a bude ako nova. ja mam prsten z bieleho zlata 10 rokov a mam ho len zospodu trosicku nazltnuty na pol centimetri asi, a to ani vidiet nie je kede to je zospodu. ja by som si zlte tiez nekupila kvoli tomuto dovodu, mozes si dat obrucky znovu upravit raz za 10 rokov, aj matnost sa da znovu ziskat......
moji rodičia majú obrúčky z bieleho zlata 33 rokov a vyzerajú stále krásne. my máme naše iba 4 týždne, tak ťažko posúdiť :-) Odporúčam pána Machovčáka, je síce z Čadce, ale oplatí sa za ním aj cestovať, ak je treba.
Profilova fotka
@cyklamen rovnake diskusie. sice starsie, ale da sa bez problemov zapojit aj do nich http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?