Obrúčky z bieleho a žltého zlata. Koľko asi stoja?

;-) kolko asi tak stoja obrucky z bieleho zlata kombinovane zltym??? :-N
Odpovedať
ahoj nás vyšli 450 eur kupovali sme ich v Turecku (mám ich v albume pozri) .....cena závisí od gramu aké sú ťažké
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si také vybrali na výstave, takže sme mali zľavu, vyšli nás 530 EUR. Myslím, že záleží aj od toho, koľko v nich máš zirkónov, my máme len v dámskej 4. Tie, ktoré mali zirkónov viac, boli drahšie.
Odpovedať
Profilova fotka
karolanka, my chceme tiež takovou kombinaci, je to pekné. Máme zatím len vybrané a stojí 680 eur. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si tiez vybrali kombinovane a moja je so zirkonmi,,, s gravirovanim nas vyjdu do 340Eur, zajtra by mali byt hotove, tak cenu presne neviem,, este si treba davat pozor aj na to, ze to co je biele zlato, musi byt biele aj z vnutornej strany... inac ze je to akoby namalovane,, hmm treba sa info v zlatnictvach... ale bala som sa ze budu drahsie, takze s cenou sme moc spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj. my sme objednali v slovenskom zlatnictve, slovenska vyroba, slovenske zlato a dlhorocna skusenost, poslem ti IP adresu. maju viacero predajni. mame kombinaciu biele - zlte vid moj album, obrazok je dost matny, ale v skutocnosti sa krasne lesknu, bez zirkonu-mne osobne sa to nepaci, zavisi od toho co sa komu paci. Vyberali sme a vsade sme boli na cenach okolo 450,- - 600,- ... je to 14k zlato, ja mam 53c. a moj 65c. prstena. a v cene je zadarmo gravirovanie. podla vahy a nasich mier nas vyjdu € 300,-. Je vela moznosti vsade, treba pochodit viaceré :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som takisto uvažovala nad touto kombináciou, ale zlatník nás čiastočne odhovoril od bieleho zlata, že pokiaľ nie je porodhiované, tak začne černať (vrstva rodhia sa postupne aj tak zošúcha) a druhým dôvodom prečo nie biele zlato je, že pridávajú doňho nikel. A mám najvyšší stupeň alergie na tento kov. Ale ceny za kombinované obrúčky sa u nás v PU pohybujú okolo 500 eur + gravírovanie, ale my sme zohnali super zlatníka so super cenami a u neho vychádzajú kombinované obrúčky tak na 300 eur. My sme nakoniec zvolili len žlté zlato. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si dali urobit obrucky u p. Machovcaka v Cadci, budeme mat hrube a siroke obrucky, sice nie kombinaciu biele-zlte, ale vysli nas 460€ cca, ale ja tam mam aj 6 briliantov, takze super cena :-) Sice ich este nemam, takze by som sa mala vyjadrovat az ked ich uvidim, ale recenzie ma tento pan velmi dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Treba si kupit biele zlato v kombinacii s Palladiom, ktore je velmi nizko alergizujuce (aj draha ma silnu alergiu na vacsinu kovov). A cena - od 250 euro do pokojne aj 1500, zalezi kde kupujes, ako velmi je vzor komplikovany, atd..
Odpovedať
pri obruckach je ta cena fakt rozna.. zalezi to od kvality, mnozstva a druhu kamienkov,gramaze, rytia na obrucky... cize cena za ozaj krasne a vysnivane obrucky moze byt aj od 200€ ale pokojne az do zavratnych sum ..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Zalezi od gramaze a v podstate kurzu mien. Ked sme sa v januari 2013 pytali, tak sa cena za gram pohybovala od 40e za zlte a biele je vzdy drahsie. Chceli sme kombinovane, ale v oboch zlatnictvach kde sme boli a robili sperky RUCNE, nas odhovarali. Vraj ak sa casom rozhodneme zmensovat/zvacsovat prstienok tak sa nebude dat, alebo len veeeelmi tazko, lebo v podstate podla poctu kombinacii vyrabaju osobitne prstienky z bieleho a zlteho a potom ich spajaju do jedneho. Cize pri zmene velkosti, by ich museli rozbit zas na samostatne casti a to uz nie kazdy zlatnik si na to trufne. Pri strojom vyrabanych obruckach, to su tie bezne dostupne v kazdom zlatnictve, agenture, na internete a vsade, je to jednoduchsie. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ceny su rozne, podla toho co chcete...my mame napr. 7 mm siroke, cisto biele leskele zlato polgulove na nich iba jedna aplikacia srdciecka z diamantoveho prasku a stali nas 600 e., co si myslim je dost, ale vzhladom na gramaz je to v norme..praca bola rucna.), treba si spravit prieskum, vsade su ceny ine.)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň Výber obrúčok by ste nemali nechávať na rady cez internet. :-) Treba prísť do zlatníctva , napríklad K.I.M. GOLD , máme na predajni viac ako 400 vzorov obrúčok, ktoré sa dajú ľubovoľne meniť a upravovať a sú v cenách od 350€ za pár. a vyskúšať si jednotlivé profily obrúčok , ako Vám sedia na prste. Len tak zistíte , ktorá obrúčka bude pre Vás najlepšia. Nájdete nás aj na SVADOBNÝCH VEĽTRHOCH .
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?