Obrúčky symbolické, z recesie - aké netradičné poznáte?

ahojte, nechceme nosit obrucky a premyslame, ze symbolicky nejake by sme mali kupit (svadba bude na plazi, na boso..) Existuju nejake obrucky fakt nejake ze jedle napr. z cukru alebo z ineho materialu? videla som prstienky z perlete v musliach, to mi napadlo.
Odpovedať
http://chris-parry.blogspot.ie/2011/0... tento je originalny, inak ti vyrobi z drotiku hocikto zrucnejsi. Respekive nech ti nejaky poviaze z kvetu. Alebo kup nejake z chirurgickej ocele. Stoja okolo 10 eciek. Roksy cukrova hmota sa da tahat ked je tepla. Karamel stuhne, len urob formu do plasteliny. . Alebo vsak kupte si nejake miestne s ich symbolom. To sa bude hodit. Este ma napadlo, ze do korku mozes dieru vyrezat.
Odpovedať
alebo si spravte prstene z kvetu...stonku prerez napoly a tak zauzlis na prste
Odpovedať
Ja neviem nie je to cudne? Z cukru... Ked uz tak tak aspon z tych musli... Len nie na kazdej dovolenke clovek nieco take... Ale zasa... Preco nekupit aspon strieborne? Ved to podla mna ani do 50€ nebude stat.. Aspon na spomienku... Ja som taky muslovy prsten mala a zlomil sa.. A preco inak nechcete nosit obrucky?
Odpovedať
dik za tipy :) to s kvetom je zaujimave, len neviem ake tam zozeniem.. asi zostanem pri muslovych, obrucky nechceme, lebo ja mam sperkov az az a nenosim a polovicka rovno povedala, ze nosit nebude. Hlavne to mame taku svadbu po dlhych rokoch (mame uz aj synceka), takze svadba je aj tak tajna a na plazi.. ze nikto to riesit nebude
Odpovedať
inak, predavaju zele cukriky v tvare prstenov, nastoknes a ides - myslim, ze to vyraba haribo :)
Odpovedať
@juulika tak to je ina sranda :)
Odpovedať
@shmoulinka1 a teraz ma napadlo, ze som aj v tv pozerala nejaky program a tiez ich mali symbolicky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Tak keď nechcete nosiť obrúčky dajte si urobiť tattoo, mám aj album skús pozrieť 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?