Obrúčky - svadobná výstava alebo internet?

Ahojte chcem sa len spýtať takú otázočku, chystáme sa na výstavu do Incheby v BA 10.2.2017, máme záujem vybrať obrúčky od vystavovateľov - zatiaľ nevieme konkrétne od ktorého vystavovateľa. Moja otázka však znie, či si obrúčky kúpiť priamo na výstave alebo radšej cez internetovu ponuku. Stretla som sa totiž s tým, že vraj cez net ponúkajú väčšie zľavy ako na výstavách. Má s tým niekto skúsenosť nejakú? A príp. Váš typ od ktorého dodávateľa, je ich jedna kopa a čím viac pozeráme, tým viac sa to pletie :)) Chápem, že koľko ľudí, toľko chutí, ale predsa....Na výstave budú viacerí, ako napr.: K.I.M. Gold, BISAKU, LAURA GOLD, KAMEA, RÝDL, SM GOLD, MK GOLD, PANAKS, VIP GOLD..... :-D =-) Ďakujem :)
Odpovedať
@marcelka0105 Ahoj, my sme s priateľom šli na výstavu ešte v okróbri hlavne kvôli obrúčkam :) chceli sme si skúsiť rôzne typy :) prešli sme Kamea, Panaks, Laura Gold. Nakoniec sme si vybrali od Panaks, spísali sme tam objednávku, dostali 10% zľavu a zaplatili zálohu. Obrúčky prišli do 3 týždňov a sú presne také aké sme si skúšali :) na internetovým obchodom sme ani nerozmýšľali hlavne preto, že priateľ mi z jedného kupoval snubák a museli sme ho reklamovať a hlavne posielať späť poštou, osobne sa nedal zaniesť:/ Takže to ma odradilo od toho aby som kupovala šperky cez net :)
Odpovedať
@marcelka0105 my sme tiež boli na výstave hlavne kvôli obrúčkam. To bola vôbec prvá vec, ktorú sme na svadbu vybavili :) Mali sme zľavu a navyše sme ich poskúšali viac. Je lepšie, ak sa prstene dajú vidieť naživo. Nás najviac oslovila Kamea, nie len výberom, ale aj jednaním. Skutočne profesionálny prístup :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marcelka0105 my sme to vyriesili presne ako @chelsie Boli sme minulu sobotu v NR na vystave, vybrali sme obrucky, doladili detaily a zaplatili zalohu. Dali nam zlavu 10%, co bolo v nasom pripade 150€. Tu by nam cez e-shop nedali, ani na predajni. Hoci ponukali aj 20% niektori dodavatelia, priatel prihliadal na servis, kvalitu a starostlivost, preto sme si vybrali Panaks. Len oni poskytuju dozivotnu garanciu. Bola som milo prekvapena aj s pristupu majitela. Nesnazil sa zarobit, ale ponukol nam radsej ceno vyhodnejsi variant. Mali sme tam naozaj velky vyber, videli sme materialy, vyskusali sme. Toto cez e-shop nedostanes a castokrat sa vylucuje obrazok s realitou.
Odpovedať
Dobry den, ked dovolite rad by som Vam povedal par detailov z dlhorocnej skusenosti s vystavami. Obrucky bezne vystavujeme na svadobnych vystavach a preto Vam zo skusenosti odporucame, aby ste s vystavou radsej velmi nepocitali... Je tam velmy velky naval ludi a velakrat sa stane, ze sa na rad ku predajcovi ani nedostanete. Obrucky nie su riesene duplicitne alebo triplicitne co znamena ze z kazdeho paru nie su vzdy dostupne dva alebo tri rovnake pary. Tak ze ked sa aj na rad dostanete moze sa stat, ze neuvidite vsetky pary obrucok, lebo niektore obrucky mozu byt pri vedlajsom pare zaujemcov. Tych zaujemcov u kazdeho predajcu byva vacsinou 4 a viacej parov tak ze ked si sadnete ku stolu na starte uvidite tak cca 1/4 ponuky. Tie plata sice koluju medzi jednotlivými zaujemcami. Nie vsetci ludia vsak pozeraju ponuku rovnakou rychlostou. Cakat vsak kym to niekto iny pusti z ruky preto moze byt dlhy proces. Zaroven kym vy budete sediet a cakat ostatny zaujemcovia sa uz budu hromadit za Vami a budu vam ,,dychat na krk" . Ide o prstene ktore budete nosit po cely zbytok svojho zivota a vyberat si to na vystave v casovej tiesni 30-40minut nie je velmi rozumne. Aby sme boli ferovy voci vsetkim zaujemcom preto vystavnu zlavu -15% poskytujeme uz teraz pred vystavou. Staci si zarezervovat termin a budete mat istotu, ze sa Vam nas obchodny zastupca bude venovat ihned. Ponuku si mozete pozriet v klude, a bez ziadneho zhonu a hlavne bez toho, aby Vam to niekto ,,sklbal z ruky".
Odpovedať
Ja by som sla radsej na vystavu. Jendak tam su vsetky hlavne zlatnictva a viete si aj pozriet a vyskusat obrucky. To internet neumozni. Ja by som dala fakt na overenych vyrobcov obruciek. Ved musia vydrzat do konca zivota :) Radsej si este pozri recenzie na jednotlivych zlatnikov. Cena je jedna vec, ale recenzie a skusenosti ostatnych dalsia... Dopocula som sa od znamych, ze si objednali obrucky, ale to, co dostali sa ani zdaleka nepodobalo.. A klasika je na vystave, ze dostanete 10% zlavu...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa boli pozrieť na výstave v inchebe minulý rok, myslela som si ze si tam obrúčky vyberieme (aj kvôli zlavam) ale nie.. kopa ľudí, frmol, po hodine sme radšej odišli, takto som si vyberanie obrúčky nepredstavovala, ale aspoň sme si pozreli predajcov a ponuku. Pre jednych sme sa rozhodli a išli tam osobne a v kľude sme si poskusali a vybrali :-) co sa tyka internetu, som rada ze sme si skúsili viacero typov obruciek, lebo tie co sa nám na stránke najviac páčili, na prste vôbec dobre nevyzerali a ďalším dôvodom proti je aj správne určenie veľkosti prsteňov
Odpovedať
Profilova fotka
Zabudla som, vybrali sme si kameu, hlavne kvôli tomu, ze sú slovenský výrobcovia, potom som si tu na nich prečítala rôzne recenzie, ale našťastie obrúčky boli hotové ešte pred termínom a také aké sme chceli, takže spokojnosť :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?