Obrúčky. Koľko stáli tie vaše?

Profilova fotka
Ahojte, bola som dnes na "vystave" obrucok. Mali asi 800 druhov. Aj som si vybrala,ale prisli mi dost drahe. Maju okolo 8 g jedna, teda riadny kus, zirkoniky, alebo brilianty, co budeme chciet. Kombinovane zlato, vyrabane v Cechach z jedneho kusu zlata, ziadne odliatky, zadne farbenie, proste kvalita, velmi pekne a cena cca 740 € uz po 20 % zlave!!!!!!!!!!!!!!! Viem ze su tazke, ze su moderne a kvalitne,ale nemam sajnu kolko asi vahovo rovnake obrucky stoja. Co stali Vase? Dakujem za odpovede
Odpovedať
1
2
13
ahoj, my mame biele zlato, bez vzoru, leskle, bez kamiennkov. vazia dokopy 11,6 g a s rodiovanim nas to vyslo 397eu r.
Odpovedať
ahoj my mame 11 gramove obrucky dokopy a dali sme za ne 630 eur. su hrube 1,2 mm. Pocet kamienkov nebol rozhodujuci, pretoze v povodnom vzore som ich mala mat dvanast, ale ja som chcela iba tri. A cena sa nemenila. Zuzka, vy ste kde kupovali prstienky. Lebo mate dost dobru cenu :-)
Odpovedať
este som zabudla dodat, ze su siroke 7 mm. Ked by mali iba 6 mm, stali by o stovku menej.
Odpovedať
Profilova fotka
ja presnu sirku neviem, su matne biele a zlte zlato kamienkov je 12, ale ked si dam menej bude cena nizsia, alebo ked budem chciet brilianty tak 5 € jeden. Priatel kamienky nechce vobec. spolu teda maju cca 16 g. cize tych 740 € nie je az tak vela hej? su dost siroke len typujem cca tych 7 mm............. mam byt teda spokojna? ci hladat lacnejsie?
Odpovedať
Profilova fotka
@evkag hlaaj dalej , casu dost :)
Odpovedať
no...v podstate mate casu ozaj dost, mozno najdes este niekde ine obrucky, ktore sa ti budu pacit. s tym briliantom sa mi to ale nezda - ze 5 eur. Brilianty zvyknu stat okolo 70 eur/ks.
Odpovedať
Profilova fotka
@evkag aj ja si myslim , že briliant urcite nie , mame pochodene zlatnictva a briliaty sa pohybujú o 50 _100 eur ....
Odpovedať
Profilova fotka
nas stali obrucky z bieleho zlata(14 karat), siroke su 4mm, ich hmotnost je 9gramov ,ja mam osadeny jeden zirkon, suma 300eur. rucna praca, nie strojova vyroba. jedna polovica prstena je pieskovana, jedna leskla.(vid v albume :) ) kedze sme si priniesli vlastne zlato v hodnote zlata, tak platime za pracu 160eur. zalezi od toho aku mas hmotnost, kolko stoji gram zlata, kolko si pytaju za pracu, a aky mas kamienok, ci zirkon, swarowski alebo nejaky diamantik , briliantik :) urcite je dobre zistit si v tom zlatnictve kolko co stoji.
Odpovedať
no nas vysli obrucky o dost lacnejsie. my sme celkom platili asi 140 Eur. Je vsak pravda, ze sme doniesli vela vlastneho zlata, bez toho by nas vysli myslim 320-340 Eur, presne si uz nespominam. moja vazi asi 4g a zenichova nejakych 6-7g. hrube su 4-5mm su zo zlteho zlata a maju jemny vzor (bez kamienkov). Sme mali aj stastie, bo sme ich objednali v bratislave na veltrhu a mali sme 20% zlavu na vsetko (aj na vyrobu). Hotove boli za 2-3 tyzdne. Mas ozaj dost casu ;-) ...Inak v tom istom zlatnictve mali aj drahsie obrucky, fakt asi zalezi od modelu.
Odpovedať
Profilova fotka
ano zalezi od modelu aj od gramaze, tie briliantiky stoja tolko, preto ze to su uplne najmensie ako sa robia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj bratranec daval za väcsie 800 sk (este boli koruny) cize cena za tie briliantiky sa mi nezda podozriva........ moj briliantovy snubny prsten stal 400 € (sice v Turecku, ale s certifikatom vo vyrobe) a mam tri ovela väcsie briliantiky ako su v tej obrucke. je to velke zlatnictvo, ktore je roky na trhu, maju ceske zlato a tie moje obrucky su cele pieskovane a nerobia to farbenim, ale je to jeden kus, proste nezlievane, KVALITNE, len neviem ci to nieje vysoka cena. NECHCEM TO S CENOU ZBYTOCNE PREHANAT AJ KED VIEM, ZE OBRUCKY SU NA CELY ZIVOT A MALI BY BYT KVALITNE musim ste obehat nejake zlatnictva nech viem porovnat ceny. tie s mensou gramanzou a tensie stali tak ako pisete okolo tych 300- 400 € DAKUJEM VAM BABENKY
Odpovedať
Profilova fotka
kocky dnes bola mamka v Presove a nahodne zasla do nejakeho zlatnictva, tak jej nejaka velmi mila pani povedala, ze cena na tie obrucky nebola az taka prehnana, ale ze sa urcite daju urobit lacnejsie ked ich robia z vasho zlata. Bolo to zlanictvo niekde v podchode ako su tie schodiky hore pri kostole. Poznate niekto to zlatnictvo? Mate s nim nejake skusenosti? Mame to bolo velmi sympaticke tam a ze aj briliantiky maju aj proste co si zmyslim, to mi urobia. Co vy na to?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Zlatenko mas uplnu pravdu!!!!!!!!!!!!!!! Boli sme cez vikend v KE a zasli sme do dvoch zlatnictiev a tam mi tiez hodili ceny nad 700 €. Vidim to na sikovneho zlatnika a nie na predrazene predajne. A kaslem aj brilianty, zo snubaku mi jeden vypadol a preplakal som tyzden. Vidim to tak, ze zlatnictva uz nevedia co so sebou, prehanaju nenormalne. Do dvadby casu dost, obeham si este par zlatnikov a asi si to dam zrobit.
Odpovedať
Ake kriteria maju splnat kvalitne obrucky?Comu sa vyhnut?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, my sme obehali celu BA kvoli obruckam a boli sme velmi sklamani. Modely boli vsetky na jedno kopyto, nie velmi pekne, mnohe az take gycove. Hlavne nas zarazila cena ktora sa pohybovala okolo 700 az 800 eur za par. My sme nechceli nic extra, biele zlato, cca 5mm hrubka, ziadne kamienky, zirkony, diamanty.. Jedna pani predavacka v zlatnictve ma presviedcala, ze ved mam 2rocnu zaruku, takze ked mi vypadne kamienok, nemusim sa obavat. Ale podla mna maju vydrzat obrucky cely zivot, nie lietat kazdy rok zasadit nove kamienky.. Tak sme si nakoniec objednali obrucky od jedneho vyrobcu z Ciech, krasne, ake sme si predstavovali za necelych 500 eur. Drama bola len v tom, ze v Prahe nam poplietli adresu a (kedze zijeme v zahranici) tak nam musel moj otec obehat niekolko post v BA, kym ich nasiel. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si dala urobit tieto: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/poi..., ale z chirurgickej ocele s briliantmi. spolu nas vyjdu taketo obrucky na 5300 CZK, cca 220 eur. dlho som rozmyslala, ci biele zlato alebo ocel, nakoniec som sa rozhodla pre ocel a priatel suhlasil. ocel nezozltne, je pevna, dlho leskla, neposkriabe sa.
Odpovedať
Profilova fotka
poisonblu tie obrucky su krasne. ja chcem kombinovane zlato a uz som sa zriekla aj diamantov. tri zirkoniky mi stacia a priatel nehce ziadne. v tom Presove mi to najviac sedi, vidno ich robotu a je fakt kvalitna, ziadne farbene zlato. mamak mi vybrla nejake zlato na nich, vize aj ceny by mala byt lepsia.
Odpovedať
Profilova fotka
baby pisem to vsade kam sa da, ale ak mate aspon kusok odvahy, objednajte si prstene zo zahranicia. Tie ceny, co za to pytaju ako na slovensku, tak v cr je nehorazna. boli sme informacne v ital gold v ba, panska uplne obyc. obrucka kombinacia leskle a matne biele zlato za 500e :-o :-o :-o a reci typu vypadne vam diamant? nevadii, 2 roky zaruka, to je co prosim?! Diamanty sa do prstenov pripevnuju unikatnym sposobom, kedy neexistuje sanca, aby kamen vypadol, samozrejme, pokial to neni fuserina. To iste co pocuvam rady, ze nedavaj si matne zlato, casom sa to zosucha a vyzera to otrasne, hhh? V zahranici je tak obrovska konkurencia, ze kebyze sa toto nejakej firme stane, tak zo dna na den skonci. Oni maju taky premakany customer service. A nehovorim len tak, snubak je z anglicka, dosiel, dali sme ho skontrolovat,mal miniidipidi skrabancek na platine (platina je makka, ratali sme s tym), volnym okom nepozorovatelne, ale aj tak sme napisali firme, na druhy den bol u nas fedex clovek, vzal prsten a za dva tyzdne doniesol fungl novy prsten obrucky ideme mat rozdielne, priatel tuto http://img443.imageshack.us/img443/15... cena 465 dolarov ja tuto http://www.diamondzonejewelry.com/med... moja cena: 375dolarov neni o com
Odpovedať
Profilova fotka
@palculienka2011 no pekne si vybrala :-) my si davame robit ocelove-cena cca do 250 eur za obe :-) moja bude s briliantmi
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,my mame obrúčky už po 20% zľave na výstave za 790eur,vahovo su 12g,biele zlato so žltým škriabaným zlatom a gravirovaním a ja mam 3zirkoniky..myslim,že dosť drahe boli ale pačili sa nam a je to na celý život tak sme neváhali :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@poisonblu kraaaasne. mozem poprosit kontakt kde si si dala spravit?
Odpovedať
Profilova fotka
@pami2 ahoj, no ja som si ich dala urobit v plzni z ocele, ale nie su take ako tie original zlate...rozdiel je hlavne v ukotveni kamienkov a celkovo vyzeraju masivnejsie...ved pozri u mna v albume http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/poi...
Odpovedať
Profilova fotka
@palculienka2011 @poisonblu @tanicka696 my sme objednavali tu na slovensku zlatnictvo stacho v Očkove, vyšli nas 370euro kombinacia červeno-žlte zlato uz aj s gravirovanim a na mojej zirkony...da sa aj tu na SK najst za dobru cenu ;-)
Odpovedať
Ahojte nevesty tak aj ja sa pridam... my sme objednávali v Šperku a vysli nas 400 biele zlato a na mojom su tri maličke zirkoniky..
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesticky:)nas tiez strasili, ze pod 500 nekupime a kupili sme. biele zlato kombinovane so zltym zlatom - 299 eur spolu a gravirovanie zadarmo:)
Odpovedať
@lubicka87 na veltrhu v inchebe?
Odpovedať
@poisonblu su krasne a za vybornu cenu. tos te isli pre ne do plzne alebo je to nejaky e-shop? ak ano, posli webku :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@pami2 vysli ma spolu 233 eur, ja mam brilianty, inak by to vyslo este menej...poslali mi to postou....tu ich web: http://www.asteel.cz/
Odpovedať
Profilova fotka
Nase stali okolo 850 eur, boli objednavane cez net z madarska a podla mna su nadherne. A urobili nam ich podla nasho zelania (na povod. obruckach mal zenich vygravirovane Chopard, nevesta vykladane kamienkami, my sme si dali nase mena navzajom). Podla mna bola cena adekvatna.
Odpovedať
1
2
13
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?