Obrúčky Kamea

Profilova fotka
Chcela by som sa spýtať, tý čo mate obrúčky Kamea, oplatí sa ist si vybrať obrúčky na nejakú výstavu a využiť zľavu ( aká vlastne býva zľava na výstavách?), alebo si ísť v klude vybrat ku ním na predajňu do Trenčína. A neviete či dávaju nejakú zľavu aj tam? Ďakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme si vybrali obrucky na vystave v Nitre a dostali sme myslim ze 50€ zlavu...my sme tam vyberali dlho a venovala sa nam na 100% :-) krasne pripravy zelam
Odpovedať
Ahoj, my sme si vybrali obrúčky na výstave a tiež sme dostali 50 e zľavu, odporúčam, všetko bez problémov a obrúčky sú krásne, dokonca snúbencovi prišla mala - zlé sme to odmerali a do týždňa sme mali vymenenu väčšiu - všetko poštou a mailom, keďže sme z Ke ... super komunikácia a krásne gravirovanie :-)
Odpovedať
Aj my sme boli na výstave v ZA, lepšie ako ísť až do Trenčína... Venovali sa nám na 100%, v podstate mali všetok sortiment so sebou, mali sme zľavu tuším tiež 50 €... Obrúčky sú už od mája 2014 v poriadku, akurát jasné, že moja nakoľko je leskla je trošku osuchana...predsa len s ňou robím všetko... Tak prajem pekne vyberanie :-)
Odpovedať
my sme si boli vyberať obrúčky u nich v TN.. ja som mala zásnubný prsteň od nich a ešte aj zľavovú poukážku.. priestory v TN majú skutočne krásne, aj keď zvonka by to človek nepovedal, prístup veľmi profesionálny a milý, dali nám čas kým si rozmyslíme, dali nám poskúšať neskutočne veľa obrúčok a ešte aj radili .. nakoniec sme si vybrali a o mesaic sme mali obrúčky doma ...a sme spokojní :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?