Nie je 3mm obrúčka príliš úzka?

Ahojte. Mám otázočku k hrúbke obrúčok. S mojim chlapom sme si vybrali 5mm on a 3mm ja. Moja otázka je, ak máte niektorá 3mm obrúčku, nie je veľmi maličká a stratená na ruke?
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez taku uzunku a pride mi to krajsie ako tie hrube a kazdemu z mojho okolia sa paci..ale vies sto ludi sto chuti.. je to sice troska menej vidno na tej ruke ale zasa treba ti taky masivny prsten ako do boja? jemne je zenske
Odpovedať
Ja mam dokonca 2mm obrucku, ale budem ju nosit aj so snubakom ktory ma 3mm takze som nechcela velmi siroku obrucku aby to bolo pohodlne. Tiez som mala taku dilemu, hlavne preto ze doma na SVK maju vacsinou hrube obrucky, a tolko som myslela, az mi ten moj kupil 7mm prsten a priznam sa ze najprv som vazne rozmyslala o zmene obrucky na hrubsiu a po 3 tyznoch nosenia som uz bola pokojna a vyrovnana ze som si zvolila dobre ked som si vybrala tenku obrucku. Je to vazne na tebe co preferujes. Pri mojej praci mi viac vyhovuje tensia obrucka, inac by som ju musela davat dole a to som nechcela.
Odpovedať
áno súhlasim s babami vyššie :) včera som si ju znova skúšala a na ruke to pôsobi krásne, jemne, luxusne, nemám rada hrubé šperky.... isto sa toho neboj :)
Odpovedať
Treba skúšať, tak ako šaty na postave, aj obrúčka ukáže na každej ruke inak. Mne napríklad nesvedčala žiadna hrubšia obrúčka, len taká 3mm.
Odpovedať
@zu_zie zalezi ake mas prsty. ja mam uzke a kratke, sirsia obrucka vyzerala na mojich prstoch otrasne. cize 3 mm bola pre mna najvhodnejsia a najkrajsia volba :) hlavne aby si ty bola spokojna a pacila sa ti. pamataj, iba ty ju budes nosit a pozerat sa na nu kazdy den! :) to co si o nej budu mysliet ostatni ti moze byt ukradnute.
Odpovedať
Profilova fotka
tiež mám tenkú obrúčku a príde mi to krajšie ako také hrubé obrúčky,také sme ani neskúšali, smelo do toho, isto nezanikne :)
Odpovedať
tiez som si dala vyrobit 3mm. S hrubsou obruckou vyzerali moje prsty ako lopaty =-) :-D ale urcite poskusaj viacero moznosti a uvidis, ako ti zapasuje,.
Odpovedať
aj ja mam 2,5 mm, celu vykladanu kamienkami. Priblizne tak isto siroky mam aj zasnubny prsten s jednym vacsim kamienkom, a dokopy to vyzera uuuuuzasne :-p :-p
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
moja obrucka ma 1mm :-D preto, lebo som ju chcela nosit spolu so snubnym prstenom a vyzera to podla mna pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj ja mam 3mm, mam uzke prsteky a moj drahy ma 5 mm, podla mna top volba :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze dost zalezi na tvare prstov... ja mam 5mm siroku obrucku a vyzera tak akurat ale zase mam velmi dlhe a tenke prsty takze uzka by vyzerala smiesne. Nosim oba prstene na jednom prste a rozmerovo to sedi dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam 2mm a moj muz ma 4mm .. ale ja mam velkost 48 a on ma 53, takze vzhladom na nase maleicke prsty by sirsie obrucky vyzerali asi nepekne. navyse, ja som ju chcela nosit zo zasnubnym tak preto :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj ja mam 3mm a vyzera to pekne so zasnubnym :-) manzel ma 6 mm
Odpovedať
My budeme mat hrubsie. Obidvaja 6mm. Take sa nam pacia. :-) Je to vec vkusu.
Odpovedať
Profilova fotka
To je vec vkusu. Záleží aj od toho, aké máš prsty :). Ja mám napríklad úzke dlhé prsty a hrubá obrúčka sa mi na mne nepáči. Skús si aj takú, aj takú. A vyber si to, čo sa ti bude viac páčiť :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?