Netypické obrúčky

Profilova fotka
Dlho som hľadala nejaké obrúčky, ktoré by sa mi páčili, ktoré by boli jednoduché, ale zároveň niečím výnimočné. A potrebovala by som od Vás pomoc. Prvú radu, či je takýto druh obrúčky "vhodný", a kde by som si niečo takéto našla, aj keď skôr plánujem si ich dať vyrobiť :).
Odpovedať
podľa mňa je to, ako bude vyzerať obrúčka na tých, ktorí ju budú nosiť...takže podľa mňa keď sa vám obom páčia, tak prečo nie :) veď aj snubných prstienkov je veľa druhov a nie je dôležité, ako vyzerajú, ale čo znázorňujú, nie? :)
Odpovedať
@lienocka4411 Absolutny suhlas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienocka4411 @hallie dakujem baby :) v podstate je to asi jedina, ktora sa paci aj mne aj snubencovi, ostatne sa mu zdaju prilis obycajne :D a prenho som vybrala nieco taketo :) http://www.aliexpress.com/item-img/si...
Odpovedať
@alisael pekné :) a ty chceš mať celú obrúčku takú zdobenú, alebo len z vrchu? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienocka4411 len zvrchu :) take dva rady kamienkov, ako vidno na fotke, by mi uplne stacili :)
Odpovedať
@alisael tak to áno :) peknučký je naozaj :) a myslím, že viac kamienkov by ti ani zlatník neodporúčal, bo potom sa ťažšie upravuje :) ja by som do toho šla, keď sa vám tieto páčia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienocka4411 uz som pisala p. Machovcakovi, ci by to bolo mozne, takze uz asi len presne odmerat velkost a zistit, aku hrubku chceme aa zrejme to uz tak bude :). Joj, som rada, ze sa paci :)
Odpovedať
@alisael aj my si asi dáme u neho robiť obrúčky :) v podstate už sme to mali viacmenej dohodnuté, len sme pak zrušili dátum a ešte nemáme ďalší, tak sme to zatiaľ nechali tak..
Odpovedať
@alisael @lienocka4411 Kočky, pán Machovčák je svetový. Odporúčame všetkými dvadsiatimi :-) Nám robil niečo, čo ešte nemal odskúšané a dopadlo to super :-)
Odpovedať
@hallie ja som s ním už písala, aj s babami, ktoré od neho mali obrúčky a sama chvála, takže ja som sa už preňho rozhodla :)
Odpovedať
jej :) aj my sme dohodnuti ist k p.Machovcakovi, aj sme mu posielali, co chceme, tak sa tesime na spolupracu s nim, nakolko len dobre referencie mame na neho :)
Odpovedať
@lienocka4411 Aj my sme si ho vybrali na zaklade odporucani tu. Isli sme za nim z BA do Cadce doslova s dvoma fotkami :-) Dost sa na tom narobil, ale vysledok je dokonaly a cena neskutocna :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@hallie veď toto..kvalita za fakt dobrú cenu :) ja som mu tiež len obrázky posielala, ale rada by som tam šla objednať osobne..
Odpovedať
Profilova fotka
@lienocka4411 @hallie no ja budem mat sice cestu z PO trosku dlhsiu, ale planujeme pozyvat hosti na svadbu osobne, a budeme mat cestu tym smerom, tak dufam, ze nam to vyjde :) svadba je az v septembri, takze by sa to malo vsetko stihnut ;) a hlavne, budu nase nase :))
Odpovedať
@alisael však, urobte si výlet :) aj my sme to chceli spojiť s dovolenkou :D
Odpovedať
@lienocka4411 @alisael Osobný kontakt je najlepší, stojí za to za ním ísť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienocka4411 @hallie myslim, ze ste ma uplne presvedcili a upokojili dievcata :) uz len ist poskusat tie hrubky a velkosti, a juchuu, mozme ist na to ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?