Nemate tieto obrucky?

Profilova fotka
Dievcata prosim vas nemate niektora tieto obrucky. Ake su nazivo? A nie je to neprijemne na prste ked su take siroke? Dakujem. http://www.ok-snubniprsteny.cz/ok-snu...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli najprv v zlatnictve, skusili sme si prstene a spytali sme sa na sirku. podla toho sme sa rozhodli pre 5 mm a objednali sme si cez net :P
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež máme širšie obrúčky a vôbec to na prste nevadí. Dali sme si robiť u jedného zlatníka - ktorý ti vyrobí na mieru a ten sa nás pýtal akú chceme šírku, dal nám pekne vyskúšať, ako ktorý sedí na prste a vyrobil nám presne také aké sme chceli podľa obrázka.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiez hrubsie obrucky, vobec to nevadi. :)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat tiez hrubsie. Akurat je rozdiel, ci su hrubsie hranate alebo zaoblene. My sme brali zaoblene, pretoze ta ista sirka u hranatych uz vyzerala velmi robustne.
Odpovedať
Aj my sme chceli hrubsie. Ale ked sme ich skusali, tak na mojich tenkych "prstikoch" to nevyzeralo velmi dobre. Som rada, ze som si ich mohla vyskusat a neobjednala hned cez net. Ale inak na prste to nevadi-neprekaza. Su krasne, ale nie kazdemu pristanu. Nakoniec sme si vybrali uplne ine, ako sme chceli. Snubenec ma sirsiu kostku na prsteniku a aby "prepchal" sirsi prsten, potreboval vacsie cislo a prsten mu potom bol volny. Uzsi prsten mu v pohode prejde a nelieta.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?