Napodobnenina obrúčky

Chcem sa spýtať, či sa dá vyrobiť lacná napodobnenina obrúčky (žiadný drahý kov) pretože ja chcem riadnú obrúčku kombinované bielo - žlté zlato a môj nastavajúci, nechce obrúčku - lebo ju nikdy nebude nosiť, tak mi stále navrhuje, že mu mám len vyrobiť napodobeninu - tzv. ako vzorku v zlatníctvach.... dá sa dačo také??????
Odpovedať
@mariankab navrhujem chirurgickú oceľ, alebo striebro. My budeme mať tiež kombinované - ja zlato, drahý chirurgickú oceľ. Manuálne pracuje, takže sme sa báli, že by zlatú obrúčku rýchlo zničil. Oceľ vydrží hodne a nebude nám ľúto, keď ju bude treba po pár rokoch vymeniť.
Odpovedať
Profilova fotka
pocula som este o titanovych, ze tie su este odolnejsie nez ocel ;-)
Odpovedať
Keď mi môj muž oznámil, že on obrúčku nostiť nebude, chvíľu som si robila srandu, že mu teda kúpim obyčajnú bižu :-) Nakoniec sme to vyriešili striebrom, v zlatníctve z toho ani neboli prekvapení. Evidentne je to dosť bežná vec :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Môj to tiež tvrdil, že obrúčku nosiť nebude, a nosí ju viac ako ja ;-) ale keďže sa nám zdalo zbytočné investovať X stovák do obrúčok, kúpili sme si z chir. ocele.. vyzerajú úplne ako zlaté :-) sú super a za skvelú cenu ;-)
Odpovedať
@mariankab kup mu striebornu obrucku alebo mu navlec hodinky ak ich bude nosit.... prstienky povinnost nie su.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?