Musia byť svadobné obrúčky rovnaké?

moj mily nosi len zlte zlato a ja zlte neznasam.. vsetko mam biele.. a kombinacia sa mi tiez velmi nepaci.. bolo by velmi cudne keby mame jeden zltu a druhy bielu??? :-D
Odpovedať
ked sme boli kuknut na svadobnom veltrhu, tam nam v zlatnictve povedali, ze uz sa s tym v poslednom case viackrat stretli. Je to na vas dvoch. Podla mna, ak budete mat rovnake - stylovo, len rozdiel v zlate, tak to nie je problem. Vwed vlastne to je vasa vec a co koho do toho ;). A na obruckach svet nestoji. Hlavne, ze sa mate radi :))
Odpovedať
nie, vobec! dnes je dovolene vsetko :) my uz mame sice obrucky vybrate a su rovnake, do zlatnictva sme vsak prisli rozhodnuti, ze budeme mat kazdy inu - ja nosim naopak zlte zlato a priatel ma rad biele.. mali sme tiez roznu predstavu o samotnom style obrucky, ale po dvoch!!!! hodinach vyberania (pani pred nas postavila asi 25 plat s obruckami) :) ame vybrali rovnake - mam ich v albume, mozes kuknut - su perfektnym kompromisom - zmes bieleho a zlteho zlata uprostred diamantovo vybrusene lemovane cervenym zlatom.. nadcasove a kombinovatelne aj s bielym aj so zltym zlatom :)
Odpovedať
aj tak si nakoniec presadim svoje :-D ako vzdy!! :-D tiez si myslim, ze to bude na nas dvoch.. a presne ako hovoris terez23 ze hlavne je ze sa mame radi.. aj tak ich za 20 rokov dame stavit do retiazky :-D a viete mi povedat co su akoze rozumne ceny za obrucky na slovensku? nemam predstavu.. nezijeme na slovensku..
Odpovedať
Ahoj podla mna je to na vas. my mame objednane z klasickeho zlteho zlata, moja bude viac prepracovana (brusenie, ornament, kamienky) a draheho bude uplne obycajna bez nicoho..lebo on ju aj tak kvoli praci na 90% nosit nebude, tak naco to zbytocne platit :) koncom mesiaca by mali byt hotove tak som zvedava
Odpovedať
@delfinka55 prepac, ale mozem sa ta spytat, co za pracu tvoj nastavajuci vykonava, ze mu neumoznuje nosenie obrucky?
Odpovedať
@lailla policajny zbor SR. nemoze mat prsten kvoli pripadnenu uderu do prsta pri strete so zlocincom, keby mu nahodou chcel prst opuchnut bol by problem, taktiez kvoli manipulacii so zbranami.ale je viacero povolani kedy nie je mozne prstene nosti napr elektrikari, ludi co pracuju na sustrhu alebo na inych obrabacich strojoch.odkial si?a kedy v septembri mas termin?
Odpovedať
@delfinka55 hmmm..tak to som naozaj nevedela.. ale znie to logicky.. je to naozaj skoda, ze obrucku nebude moct nosit :( termin mame 10.9. na bojnickom zamku a ty? ;)
Odpovedať
@delfinka55 tak to urcite.. ked mate taketo okolnosti.. ved sa rozhodneme a dohodneme nejako.. len moj ma problem s tym, ze ma jeden prsten a ten ma zlty a zda sa mu, ze keby ma na druhej ruke cisto biely tak je to cudne.. a ja zase naopak snubny mam biely a chcem ho nosit na jednom prste s obruckou.. :-D takze asi sa aj pobijeme :-D :-D takze ani z voza ani na voz...
Odpovedať
jeeej my mame stejny termin :))) 10.9.2011. o 16:45 na Zvolenskom Zamku :) lebo Zvolenska matrika ma sbasnu miestnost zriadenu na zamku-co sa mne strasne paci. v Bojniciach je to ako? museli ste si zamok nejako specialne vybavovat?u nas za palti 50E za sobasnu miestnost. u vas je to ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@delfinka55 moj tiez pracuje ako zandar a on obrucku bude nosit ved aj jeho velitelia ju maju :) to skor u nas nebudem ja nosit ja som sestricka akoli hociakym bakteriam ju pocas pracovnej smeny nebudem nosti az potom, dani_cka @ a my sme mali inac ten isty problem tak mame kombinovane biele s cervenym zlatom a nie je spokojny ani jeden :D teda nasli sme kompromys :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?