Musia byť svadobné obrúčky rovnaké?

Profilova fotka
Kocky,musia byt svadobne obrucky rovnake?
Odpovedať
@majka2503 vobec nemusia :) my mame tiez odlisne :) ak sa vam pacia rozlicne, kludne si vyberte podla vlastnej chuti :)
Odpovedať
nemusia, my mame rozne ani sme nikdy nad rovnakymi ani nerozmyslali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my my me z 2 roznych kolekcii... kombinaciu zlata mame rovnaku , maju trosku podobne crty ale kazdy bol z ineho paru...aj tak ich vyrabaju na mieru pre par takze budu vase a len pre vas ci su totozne alebo odlisne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si vybrali kazdy taku,aka sa nam lubila,ja mam z bieleho zlata s kamienkami a buduci manzel ma zo zlteho zlata a v strede ma kusok bieleho zlata,ktory je sikmo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
len som z toho trosku nervozna,lebo ked pozeram aj tu fotky,tak skoro kazdy ma rovnake obrucky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majka2503 pozri nase v albume :) tiez mame kazdy inu :)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, ze nemusi. My tiez mame kazdy inu :) Kazdemu co sa paci a tu napr, v USA malo kto ma rovnake.....
Odpovedať
Svadobne obrucky nemusia byt rovnake. Mali sme aj pripady kde sa snubenci nevedeli dohodnut na rovnakom vzore a objednali si uplne odlisne vzory obrucok su to vsak ojedinele pripady. Zakaznici si u nas bezne objednavaju napriklad obrucky v odlisnych farebnych prevedeniach. Obrucky s odlisnym profilom,...napriklad pan chce mat opticky masivnejsiu obrucku a objedna si sirsiu obrucku s rovnym povrchom. Dama si naopak praje jemnejsiu obrucku a objedna si obrucky s pologulatym profilom. Tvorivosti sa medze nekladu a ked ze sa kazda obrucka vyraba jednotlivo a na mieru a preto si ju zakaznik moze obrucky prisposobit podla svojho priania. Prikladame ukazku obrucok v odlisnych farebnych prevedeniach. Je to vzor 6888_f v prevedeni damska obrucka ružove zlato s kamienkami a panska obrucka v bielom zlate.
Odpovedať
Jasne, ze nemusia. My tiez nemame rovnake, drahy ma hrubsiu a zltu, ja mam tensiu a bielu (foto mam v albume Co uz mame) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
MAte este niekto prosim vas v albume viditelne odfotene rozdielne obrucky? mozte sa ozvat aby som mohla mojmu drahemu ukazat , dakujem krasne
Odpovedať
ani my nemame rovnake, ja tensiu a zltu s jednym briliantom a drahy sirsiu bielu bez kamena ;-) Uz sa vyrabaju a cakame na ne uz vyse mesiaca :-N
Odpovedať
@majka2503 ahoj, ani my nebudeme mat: ja mam objednanu trinity-3kruzky prepletene, kazdy z ineho zlata a drahy obrucku hladku z bieleho zlata.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@emdi Ja mám fotku, kukni si :-) Len farby máme rovnaké, ale aj to opačne :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@vipgold dobry vecer. nikde neviem najst tieto obrucky..su prosim Vas este v ponuke? dakujem
Odpovedať
@majka2503 ja tiež rozmýšľam nad tým, že nebudeme mať vôbec rovnaké nakoľko mňa sa vôbec nepáčia klasické obrúčky a hlavne mi to nesvedčí na ruke :-| mne svedčia iba prstene na štýl zásnubných...tak ja si asi proste vyberiem taký kamienkový ako zásnubný a priateľ klasiku...myslíte, že to už by bolo moc?
Odpovedať
@bonnie29 nebolo, my sme tiež chceli tak a nakoniec sme na tom, že obaja budeme mať čisto kamienkové obručky. Ja biele a on čierne diamanty. Bude to veľmi pekné a netradičné, podla mňa choď aj ty do toho :)
Odpovedať
@bonnie29 @malaopicka ani my nemáme úplne rovnaké jeho je hrubšia, bez kameňov a zlato je v opačnom pomere :-) inak napr nám v Kamea s týmto vôbec nerobili problem a velmi dobre poradili.
Odpovedať
@katikaq podľa mňa je to zastaralý názor, že musia byť rovnaké...môj chcel stále rovnaké a ja som povedala, že chcem ale čisté diamanty a na chlapa mi to prišlo od veci. Tak som si dala urobiť návrh cez jednu zahraničnú firmu a oni mi navrhli tie čierne kamene. To už vyzerá podstatne lepšie :)
Odpovedať
@malaopicka podľa mna je to čisto vec osobného vkusu. Mne sa páčia kamene na dámskych a masívne prstene na pánskych rukách. A tiež si myslím že každý si môže nosiť čo chce.
Odpovedať
@malaopicka más prosím ťa fotku? zaujíma ma hlavne ako vyzerá tá pánska
Odpovedať
@katikaq presne tak :) moj nenosí žiadne šperky, takže aj tak si to neviem na ňom predstaviť, ale keď to chce...ja od svojej predstavy neupustím, takže ak chce rovnaké, bude mať rovnaké :-D
Odpovedať
@pokinka tu to je...kostra bude platina, len taká tenučká, aby tam tie diamanty držali :) ešte by som to poupravila, ale to budeme riešiť potom.
Odpovedať
@malaopicka zaujímavé, ešte som také nevidela.. preto som aj chcela vidieť ako vlastne tá pánska vyzerá, lebo je nezvyk vidieť u mužov obrúčku s kamienkami, drahému sa tiež páči len hladká
Odpovedať
@pokinka no ja som chcela povodne jeho hladkú a moju iba kamienky, bez tej platiny okolo. Ale keď on chce rovnaké, tak bude platina okolo, ale len toľko, čo bude nevyhnutné, aby kamene nevypadali. Nebude ani tak zospodu (nebudeme mať žiadne gravírovanie), bude to len také niečo ako je tu na obrázku - trocha zospodu, ale trošku viac po obvode :) je to len taký hrubý návrh zatiaľ, treba to ešte doladiť.
Odpovedať
@malaopicka uu, tá je krásna... tiež rozmýšľam, či kamienkovú či nie, len sa bojím, či po rokoch nejaký nevypadne alebo tak.. :-|
Odpovedať
@pokinka no ja som chcela presne takúto a môjmu len hladkú v takej istej hrúbke. Ale keďže si na tom trvá, tak tieto 2 návrhy spojíme dokopy tak, aby tá moja bola ženskejšia, ale zároveň aby mohla byť aj mužská. Toho sa nebojím, keďže všetky firmy, čo pracujú s diamantmi, majú doživotnú záruku, teda v prípade, že by sa niečo stalo, tak nám to opravia. Zatiaľ sa mi ale nestalo, že by mi niekedy nejaké kamene vypadli.
Odpovedať
Nemusia :) my máme wolfrámové hladké, lesklé... Ja mám v striebornej farbe 4mm a manžel má čiernu 6mm :-)
Odpovedať
my máme každý tiež inú obrúčku ..keďže manžel má rád žlté zlato, má tam viac žltého zlata a ja zase mam rada a viac mi svedčí biele zlato, tak mám z bieleho a len cez stred mi ide tenký pásik žltého zlata ... ale sú úplne odlišné aj výzorovo ... a ja mám hrubšiu ako on .. moja má 8mm a manželova "len" 6mm
Odpovedať
jasné, že nie :) všetko je na Vás dvoch, aby Vy ste boli spokojní. Pokiaľ Vám vyhovuje úplne iný štýl tak sa nenúťte do rovnakých..:) My máme rovnaké, líšia sa len v tom, že ja mám kamienok a on nie :D hehe
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?