Machovčák, Trnové a zlatníctvo na Bottovej v Žiline

Profilova fotka
Ahojte. Hľadali sme obrúčky a všade sú strašne drahé, celkom sa nám pozdáva to zlatníctvo na Bottovej v Žiline (sú tak na rohu Bottovej a Makovického), sú strašne ústretový aj lacnejší oproti ostatným. Ale počula som, že aj Machovčák v Čadci a zlatníctvo v Trnovom sú dobré a nie moc drahé a vyrobia nám podľa predlohy a aké budeme chcieť. Kto má s nimi skúsenosť, akí sú, ako vychádzajú cenovo a kvalitovo? Poraďte. Díky moc
Odpovedať
Profilova fotka
My mame od pana Machovcaka cenovo super aj kvalitou
Odpovedať
@evulii ja mam skusenost s p.Machovcakom. bol to risk, pretoze nie sme z Cadce ani blizkeho okolia, ale chyr o nom sa nam doniesol :-) U nas vyhral: - pristupom- boli sme nadseni, clovek mal az pocit, ze nie je zo Slovenska :-D - profesionalitou- odbornik, ktory svoju pracu ma rad a rozumie sa jej. Ziadna otazka ho nezaskocila - ochota - vyjst v ustrety nasim poziadavkam, kedze sme chceli speci mokume gane a rucne robene - kvalita - z ruky obrucku nedam a uz som ju za tu kratku dobu stihla obuchat, vymocit vo vode, poskriabat, ale drzi - cena - v case ked sme len robili prieskum, nas milo prekvapil cenou. Vedeli sme, ze nase budu drahsie, ale ze budu napokon take lacne, to by sme neverili :-D Zaver: plna spokojnost, vrelo odporucam a dodavam, kiez by takych sikovnych a ustretovych ludi bolo viac ! zelam vela zdaru pri rozhodovani.
Odpovedať
@evulii http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob...
Odpovedať
Ahojte mile nevesticky,my mame velmi dobru skusenost So zlatnictvom GOLD&JEWELLERY na Bottovej v Ziline,velmi prijemna obsluha ,priatelna cena ,v ponuke maju siroky vyber a navyse si mozte obrucky skombinovat podla vlastnych predstav :-) Kedze ich ,vyrabaju priamo tam mali sme ich hotove za nejaky tyzden.Ozaj, stalo sa nam, ze sme potrebovali zvacsit moju obrucku a vyhoveli nam bez problemov a dokonca zdarma !-- bola ako nova aj ju vycistili.. Urcite odporucame :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?