Leskle verzus matne obrucky

Ahojte babenky, velmi sa nam pacia matne obrucky z bieleho zlata ale vsetci co ich maju nas odhovaraju ze po case budu tak ci tak leskle ze ta matnost sa ako keby vytratila. Predtym ako sa stretneme zo zlatnikom a hodime s nim rec na tuto temu chcela by som Vase postrehy a nazory.
Odpovedať
@mentolka12 nám v Kamea povedali že to je proste fakt. Matne sa časom vyšuchajú a potrebujú vybrúsiť, lesklé poškriabu potrebujú vyleštiť. Ale dobré zlatníctvo ti to spraví vrámci servisu bez problémov. Zoberte si hlavne take čo sa Vám páčia a sú pekné aj na rukách lebo internetové obrázky vedia skresľovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ako prví na Slovensku poskytujeme doživotný bezplatný servis na obnovu povrchu a kontrolu obrúčok. Každý zákazník má automaticky možnosť dať si u nás obrúčky preleštiť, opraviť matovanie a skontrolovať uchytenie kamienkov a to BEZPLATNE každé dva roky. Vyberte si obrúčky aké sa Vám páčia. V našom showroom si môžete naživo vyskúšať viac ako 700 typov obrúčok.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby poradte mi prosim :) Máte niekto kombináciu na obrúčkach lesklý a matný materíál riešime obrúčky a volako sa nevieme zhodnut co by sme chceli a nie to este komu ich dat spravit
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkalienka5 Ahoj,my mame..😊😊ale my ich mame z chirurgickej ocele
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkalienka5 my máme kombináciu matné s leskými a sme spokojné :) dali sme ich robit v 3D zlatníctve :)
Odpovedať
@lenkalienka5 my máme tieto, ja mám väčšiu časť lesklú, manžel zase matnú...od 31.mája 2014 môžem povedať, že manželova vyzerá tak ako na začiatku...moja lesklá časť je dosť ošúchaná... obaja ich nosíme každý deň a robíme s nimi všetko...
Odpovedať
Profilova fotka
ja neviem opisat ako si ich predstavujem :( chcela by som aby vyzerali rovnako no moja by mala diamanty kamoska ma krasne obrucky z 3Dzlatnictva tak sa ich skusim opytat ci by mi vedeli spravit take po akych tuzim
Odpovedať
Profilova fotka
baby prosim máte niektorá obrúcky z 3D zlatníctva ale v červeného zlata?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkalienka5 my máme - ja síce mám na tej lesklej časti kamienky, ale manžel má lesklo matnú... http://www.mojasvadba.sk/blog/hydrang...
Odpovedať
Profilova fotka
@1mirka4_ moja svagrina ma z tadial obrucky v kombinacii cerveno a zlteho zlata my sme si dali ine ale tiez v 3D zlatníctve
Odpovedať
Profilova fotka
@eugenie11 a ako je spokojná s kvalitou toho cerveneho zlata? mam rada biele zlato ale to cervene sa mi velmi paci tak uvazujem nad rozmymi kombinaciami s nim :)
Odpovedať
@1mirka4_ ja mám z 3D zlatnictva snubny prstienok z cerveneho zlata moj snubenec chcel nieco extra tak mi ho dal spravit z cerveneho a je nadheny nosím ho už vide roka a zatial vyzera ako nový :) a to s nim chodim do prace aj robim vsetko doma aj vonku okolu domu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@naty31 takze ziadne usuchanie ani nejake vyblednutie farby nic podobne? s cervenym zlatom nemam skusenost tak sa pýtam a ty si si ho navrhovala v 3D zlatnictve ci snubenec?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@1mirka4_ nie nic, zatial je stale rovnaky mozno po rokoch trosku vybledne ale tak tozvie, za desat rokov ti mozno poviem :-D povedali sme si navzajom co sa nam paci a podla toho sme ho spolocnymi silami vytvorili a je naozaj jedinecny :)
Odpovedať
Profilova fotka
@naty31 dala som si urobit z cerveneho a velmi sa mi paci, uvidime po rokoch ci sa nejako zmeni alebo nie :)
Odpovedať
@1mirka4_ ja tak predsa len ste boli spolu vyberat?:) aj obrucky mate od nich? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkalienka5 my máme, vyzerá to super. máme z laura gold, takže doživotný servis každé 2 roky na prebrusovanie a leštenie. kuk v mojom blogu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Nam sa viac pacili leskle. Kamaratky maju matne a biele zlato a mne to prislo tak ako keby ich 10 rokov pouzivali. preto bola voľba jasná, leskle a žlté zlato. Al je to vec názoru :)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame leskle len s tym rozdielom ze su z wolframu preto dufam ze este aj dlhooooo po svadbe budu stale rovnake :)
Odpovedať
Profilova fotka
Prijemný deň, odpoved na Vasu otazku Vam najlepsie zodpovedaju kvalifikovani asistenti predaja. Nech sa paci, nevahajte nas kontaktovat. S uctou Juraj Kobza
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@naty31 ano boli sme preda len spolu :-) a nakoniec sme sa rozhodli ze aj obrucky si dame spravit v 3D zlatnictve :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nech sa @mentolka12 Každý povrch sa časom určitým spôsobom opotrebuje. Zlato je mäkký materiál. Práve preto poskytujeme bezplatný servis na obnovu povrchu. Laura Gold s.r.o.
Odpovedať
Profilova fotka
Rovnako ako lesk, rovnako aj mat sa dá jednoducho vrámci servisu obnovovať. Ja takéto úpravy obnovujem raz za 2 roky pre svojich zákazníkov bezplatne ( čistenie, leštenie, rhódiovanie ). Je ale pravda, že škrabanček je trochu viditeľnejší na matnej verzii ako na lesklej. (škrabanček je sám o sebe lesklý, na matnom povrchu je preto viac vidieť lesklý škrabanec ako na lesklom). S tým treba bohužiaľ rátať, že šperky prichádzajú do kontaktu s prostredím a hlavne prstene, ktoré sú priamo na prstoch rúk. Preto sa oplatí pri obrúčkach rozhodovať sa pre dizajny, ktoré sú elegantné a zároveň praktické na celý život. Obrúčka musí byť krásna, ale nesmie Vás nijako obmedzovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mentolka12 Opotřebení materiálu předejdete volbou výrobce, který poskytuje celoživotní servis zdarma, vztahující se na obnovu povrchu: lesku, matu, u bílého zlata opětovné porhodiování. U nás ji můžete využít každé dva roky. Nabízíme i výraznější druhy matu, které patří mezi trvalé povrchové úpravy. Krom aplikace jednotlivých druhů matů, si můžete zvolit i barevnou kombinaci, počty kamenů, a to v různých modelech naší kolekce, stejně jako na Vámi zadaný prsten či jiný šperk.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?