LauraGold-nedodanie obrucok

Profilova fotka
Mate niekto skusenosti so zlatnictvom Lauragold?Objednali sme si obrucky,na zmluve mame datum dodania do 18.5,dohodli sme sa,ze 18.5 prideme po ne a obrucky este nevyrobili.Mame narok na nejaku zlavu,kedze nedodrzali termin,a to som si overila sama v ten den,oni ani nezavolali ani nenapisali mail.
Odpovedať
1
2
@michaela0110 My sme si objednávali na výstave cez jedno zlatníctvo, ktoré ponúka ich obrúčky. Čakali sme mesiac dlhšie, ako povedali. Ževraj veľa práce a uprednostnili výrobu pre tých, ktorí majú termín skôr.
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse nam tiez povedali,ze maju toho vela.ale ved zmluva sa podpise a je tam termin dodania a porusili to.to akokeby chceme vratit zalohu a oni povedia,ze v zmluve je,ze nevracaju.ako ste to potom riesili,nehali ste to tak?
Odpovedať
@michaela0110 drahý bol po nich a hovoril, že nič nevyriešil lebo celý čas telefonoval :-D (pracovne). Tuším si môžeš pýtať zľavu aj zo zákona ale to by som si radšej pozrela na nete, nie som si istá a aj keby bola, tak je to nejaké malé percento z ceny tovaru.
Odpovedať
@michaela0110 my sme si brali obrúčky od nich a prišli presne v čase/ období, kedy mali - ale presný dátum sme nemali uvedený, lebo zálohu sme platili prevodom a vtedy sa ten termín odvíja od toho, kedy im príde na účet záloha... ale prišli načas a sú krásne, takže u nás by sa oplatilo čakať :)
Odpovedať
Skus napisat na slovensku inšpekciu v tvojom mieste ako postupovat, ale zlava alebo nejak inak by sa to malo riesit kedze nedodrzali zmluvu.. http://www.soi.sk/sk/Novinky-SOI.soi
Odpovedať
Profilova fotka
Je nám nesmierne ľúto, že sme nedodržali predpokladaný termín vyhotovenia Vašich obrúčok. Vaše obrúčky sa robili podľa obrázka a nakoľko nešlo o model z našej kolekcie, trval trochu dlhšie. Uznávame a máte pravdu že sme predpokladaný termín nedodržali. Náš pracovník však niekedy nevie presne odhadnúť kedy by mohli byť takéto obrúčky vyhotovené. Verte, že robíme maximum pre všetkých zákazníkov. Denne vyrábame desiatky objednávok a nie je to jednoduché, nakoľko nám veľmi záleží na kvalite a presnosti. Verím že sme tým nespôsobili veľké komplikácie. Laura Gold
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si ich objednavali priamo v Trenčianskej Turej. Povedali, že prídu za cca 5 týždnov a prišli.
Odpovedať
Aj my máme od nich obrúčky, vyrobené boli načas, maximálna spokojnosť aj s výrobkom, aj so servisom.
Odpovedať
Profilova fotka
@lauragg dobry den. Viete mi povedat kedy budu nase obrucky hotove? Mame objednane cez zlatnictvo Natali Galanta s gravirovanymi menami Erik a Kristina a datum svadby 4.7.2015. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
no nestrašte ma....nam tiež slubili do 3och týzdnov a uz je to o jeden týžden viac...ale dávam im čas---lebo chápem že niekedy sa to nedá ked je vela objednávok....ale pre istotu..sa im teda už ozvem..ci na nas nezabudli...:/
Odpovedať
Profilova fotka
@kikuska9935 presne to teraz neviem, ale verím že už čoskoro, Vybrali ste si dobre. Je to krásny model,
Odpovedať
Profilova fotka
@megyyyy ak ste si ich objednvávali priamo u nás, tak nám napíšte, ak cez predajcu neváhajte ho kontaktovať, momentálne je dodanie 5-6 týždňov, ale ak sa niekto rozhoduje tesne pred svadbou tak vyhovieme. Kontaktujte nás priamo emailom alebo telefonicky. Toto už asi nie je na fórum
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tiež máme obrúčky od LG a termín bol dodržaný, dokonca boli skôr a sme spokojní, sú seriozni a pokiaľ Vám ich nedodajú po svadbe tak hádam pár dní hore dole nie je taká tragédia :-)
Odpovedať
No ja teda neviem, ale až sa raz podpíše zmluva, tak platí pre obe strany. Keď viem, že mám veľa objednávok a nestíham to dajme tomu do 5 týždňov, tak to do tej zmluvy nepíšem. To je úplne jedno či je to deň alebo mesiac, zmluva nebola dodržaná a teda si @michaela0110 zaslúžiš odškodné. Toto mi ako seriózny prístup nepríde, nech sú referencie alebo dopyt akýkoľvek.
Odpovedať
Profilova fotka
@lauragg písala som na mail už.....(objednávali sme ich priamo v obchode pri Trenčíne)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauragg Islo len o to,ze nie sme na SR,sme vo Svajciarsku a boli sme doma tento tyzden,v sobotu rano zacasu odchadzame a prideme pred svadbou,takze obrucky sme chceli mat doma,lebo nik iny ich nevyzdvihne a tesne pred svadbou budeme mat ine povinnosti.Som si vedoma,ze mate toho vela,a ze mame model iny ako z katalogu,no verim,ze ako mi bolo povedane,ze zajtra alebo pozajtra budu,
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela0110 zajtra poobede by mali byť k dispozícii
Odpovedať
Profilova fotka
@lauragg viete mi aspon priblizne povedat kedy?lebo mame vybavovanie ohladom domu,kedy asi tak mozme prist,a ci mame ist za panom Kubicom,alebo inde?
Odpovedať
Profilova fotka
@michaela0110 poslali sme Vám správu..
Odpovedať
@michaela0110 My máme tiež od nich obrúčky,aj keď cez sprostredkovatela,všetko bolo ok.Dodanie bolo podľa plánu. Nerieš to cez inšpekciu,pokiaľ sa chceš s nimi dohodnúť na zlave.Inšpekcia im dá pokutu a ty aj tak zaplatíš celú sumu.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame taktiez od nich obrucky..uz aj dorucene a su krasne. Pri objednavani sme boli informovani, ze dodanie je dlhsie (5-6 tyzdnov). Vzhladom k tomu, ze nam to neponahlalo, sme s tym boli ok. Ale ponukli nam moznost, ze ak by sme potrebovali skor, vedia to zariadit. Predsa len, zvycajne ludia objednavaju v predstihu. Za nas spokojnost :)
Odpovedať
@kathy nám bolo povedané 4-6 týždňov. A áno, objednávali sme ich v predstihu ale čakali sme 8 týždňov. Nič strašné sa nestalo, boli sme trochu netrpezliví a zvedaví ale mali sme dosť času. Áno, chápem, že toho majú veľa ale poviem ti, nie je vôbec príjemné mesiac čakať každý deň na telefonát, že či už došli obrúčky. Vedu z toho nerobím no dokonca nám bolo povedané, že toho teraz (v marci) nie je veľa, že možno prídu aj skôr. O to väčšie sklamanie. Inak sú obrúčky krásne a sme spokojní.
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse Uplne rozumiem, som za korektne spravanie a pristup, obcas staci len informovat ako sa veci maju. My sme mali teda dobru skusenost (priznam sa, ze vobec neviem za kolko prisli, lebo akosi sme mali ine starosti), no ak by som si bola vedoma, ze je to davno po "slubenom" termin , tak to riesim - snazim sa zistit, co je vo veci , kedy a aka bude naprava. Drzim palce vsetkym , nech uz si objednavali obrucky kdekolvek, nech vcas dorazia a sluzia cely zivot. Bodaj by aj vztahy boli tak trvale ako (kvalitne) zasnubne a snubne prstene :)
Odpovedať
my mame tiez obrucky od nich, su krasne, ale tiez to malo svoje muchy...objednavali sme na svadobnej vystave v TT a pani nam zabudla narychlo zapocitat zlavu 10%. Obrucky su z novej kolekcie, ktora este nebola na internete, takze sme ani nevedeli aka je zakladna cena...Potom to zrazu nabehlo na ich eshop a pozeram, ze cena, ktoru nam vypocitala pani je o 3€ viac ako na internete... tak si hovorim, ze kde je ta zlava??? zavolala som tam, presetrili to a zlavu nam spatne uznali. Prisli za 6 tyzdnov, co je celkom dost, ale kedze sme objednavali v predstihu, nevadilo nam to az tak...
Odpovedať
@lauragg Dobry den, chapem, ze v tomto obdobi mate toho vela a obcas sa stane, ze nestihate s terminmi. Aj u nas je uz po termine, ale dali sme vam pracu naviac, takze to chapem. Pracu mate uzasnu, aspon, co sme zatial videli v showroome. Ale komunikacia s vami je velmi slaba. Aj mne ste odpisali az ked som po tyzdni znovu odoslala mail. Novy som pisala vcera, tak cakam... Velmi by Vam pomohlo mat nejakeho cloveka, ktory by mal na starosti predovsetkym komunikaciu so zakaznikom, urcite by Vam to pridalo na profesionalite. Nech sa Vam dari :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak obrucky uz mame.Sice s malym omeskanim,ale su krasne,presne podla nasich predstav.Iegrelle ma pravdu,mali by ste mat niekoho na komunikaciu so zakaznikom,aby v pripadne,ze mate toho naozaj vela,co isto mate,aby zakaznikov upovedomili,ze sa teda termin predlzi.Aj nam ten pan povedal,ze vraj uz mame na obrucky zlavu,pritom to nikde nieje,a neviem ako na to prisiel,kedze obrucky nemame z ich ponuky,ale podla nas,co sme si vybrali.Nech uz to bolo ako kolvek,s obruckami sme spokojni-dakujeme.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
My zme mali obrucky cez sperky.sk zme velmi spokojni a do 2 dni zme ich mali doma
Odpovedať
No my sme predvčerom objednali obručky z Laura gold svadbu mame 15.8 a bolo nam povedane ze doma dodania bude 7 az 8 tyzdnov lebo ked nedojdu tak neviem odkial vezmem obrucky
Odpovedať
Odpoveda vam od nich niekto? :-|
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?