Ktorú obrúčku?

Profilova fotka
Ahojte nevesty :) Do zajtra sa musim rozhodnut, ktoru obrucku chcem a mam s tym velky problem. Velmi sa mi pacia obe - srdieckova vyzera viac ako obrucka, ale bojim sa, ze uz o par rokov bude na mne vyzerat trapne a v 5Otke chodit so srdieckovym prstienkom bude smiesne... No a kamienkova vyzera viac ako prsten a nie som si ista ci je fakt vhodna na kazdodenne nosenie... Co myslite? Inu nechcem pre istotu :D
Odpovedať
1
2
@ksebejka tú druhú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ta prva, pretoze v tej druhej su medzery medzi kamenmi a bude sa ti velmi zanasat... a tiez ked si ju das urobit hrubsiu, tak ta to vyjde o dost drahsie.. ta prva je krasna, srdce je znak lasky, ci v 20tke alebo 50tke :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemyslim si, ze chodit v 50-ke so srdieckom na obrucke je trapne, skor pekne :) a nemozes vediet ake budu zasa "trendy" o par rokov. Takze smelo :)
Odpovedať
@ksebejka ahoj vôbec sa netráp nad tým, čo vyzerá resp. čo nevyzerá ako obrúčka. Dnes sa už skutočne nedá hovoriť o "štandardných" a "neštandardných" obrúčkach... to čo sa páči snúbencom a chcú to nosiť ako symbol vernosti a lásky jeden druhému.. to je tá ich "pravá" obrúčka. Takže sa rozhodni podľa toho k čomu ťa to viac ťahá..... bez ohľadu na pocity, či to tak môže byť....
Odpovedať
@ksebejka ja som taku ako je ta prva videla v zlatnictve kde sme vyberali obrucky, a posobilo to velmi elegantne a klasicky. Vybrali sme si ine ale ani proti takejto by som nic nemala. To srdiecko je velmi decentne.
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 Renka tie kamienky by v mojom pripade boli ako keby v zlate... tiez si myslim, ze by boli medzery stale spinave, preto to chcem "zaliat". A dakujem pekne za vsetky rady!
Odpovedať
Uprimne? Kolko neviest, tolko nazorov. Nenechaj si radit nicim a nikym, iba svojim vkusom a tym, co sa tebe paci. Budes obrucku nosit do konca zivota, musis byt presvedcena, ze je ta prava ;) Drzim palce pri vybere, bude urcite ten spravny :) Aj keby ti prstienok priatel vystrelil na strelnici :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nostress mas pravdu, ale najhorsie je, ze u mna plati "Neviem, asi som nerozhodna" :) Aj saty mam vybrate dvoje a komplet odlisne... aj obrucky komplet odlisne... keby aspon boli podobne :) a paci sa mi vsetko...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiež za tú so srdiečkom :) podľa mňa to bude v 50ke milé :)
Odpovedať
@ksebejka ´druhú
Odpovedať
Srdieckovu. Ved kedykolvek sa Ti srdiecko "zunuje", otocis ho smerom k dlani:) Viac sa mi pacia taketo klasickejsie obrucky.
Odpovedať
Profilova fotka
prvuuuuuu :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
prvuu :)
Odpovedať
@ksebejka ja som to mala podobne na zaciatku, vsetko sa mi pacilo, ale ako som si postupne robila "prieskum" samo sa to vykrystalizovalo. urcite si vyberies spravne, nech to bude ktorakolvek. Ak sa tu pozries na odpovede dievcat, kazda ti radi ine. A o tom to je, kazdemu sa paci nieco ine :)
Odpovedať
Profilova fotka
zatial ste 7:2 pre srdieckovu :D a kedze mi to je trocha luto, asi to znamena, ze viac chcem tu druhu nie?
Odpovedať
@ksebejka Ano, moze byt - aj ja mam podobnu dilemu pri satach a tiez som bola trosku sklamana, ze sa kopec dievcat priklonilo na stranu trosicku menej favorizovanych. Potom sa clovek pyta sam seba, ci sa predsa len nemal rozodnut sam:D
Odpovedať
@ksebejka mozno ano, ja pouzivam metodu hadzania kockou/mincou. Ked si nevies vybrat, hod si kockou a hned vies, co chces hihi. Zistila som to uz ako dieta ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@kazunomiya hahaha to je tiez dobre :) ja si pamatam taku cast Priatelov, kde Rachel si robila tehotensky test a Phibe jej mala povedat vysledok. A povedala jej ze nic, nie je tehotna. A rachel osmutnela... a potom sa Phibe priznala a Rachel sa zacala tesit a aspon zistila, co v skutocnosti chcela... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@ksebejka my sme toho dost pochodili a potom nam znama co robi v zlatnictve vsetko pekne vysvetlila okolo obrucok, myslim ze s prvou by si bola spokojnejsia co sa tyka udrzby a vydrze... :) ale co je ti srdcu blizsie, kazda z nas tu ma iny nazor :) a iny vkus.. my sme si dali zlte, okraje biele a vlna cez prsten, v mojom su este 3kamienky, no je obla a tie zarezy bieleho zlata su v jednom kuse nie su tam skary, cize sa nebude spinit (mam v albume).. akurat na takych prstenoch vidno odtlacky, preto su cele v gravire v tom fajn, ze nevidno kazdu packu :) ...
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 Pozrela som :) vase su take nadcasove - vzdy budu elegantne :) Inak chces sa zasmiat? V piatok idem skusat tie saty, ktore mas ty zajednane :) (aj) kvoli nim cestujeme do KE :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ksebejka neveeeeeeeeeerim..cosi :) no tak potom chcem fotku!!! nezabudni :) lebo my cakame bejby a neviem ci do nich po porode vojdem, ale tieto mam zajednane uz :) aj so zalohou..kedy mate svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 my mame 24,8, :) pozeram ze mate krasnu salu :) my mame v Cassovare, ale uz mam pochybnosti... no tak ved uvidis ci sa vojdes, ved sa daju aj trosku uvolnit nie? aka je to velkost?
Odpovedať
Profilova fotka
@ksebejka nedaju sa uvolnit lebo su to 36 a vzadu je zips, tam nie je snurovacka... su vo farbe ivory a mne sedia, lebo mi ostane trosku asi brusko ... ty si z KE? lebo pozeram ze okres BA.. ved v cassovare je fajn nie? my mame krasnu salu to fakt.. pozname tam riaditelku a este sa len robila pristavba uz sme mali :) rezerve... nikde podla mna v KE taka sala nie je, proste uzas :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ksebejka Ahoj, ktorá ťa oslovila ako prvá? tú si vyber. :-) určite, keď ju uvidíš ešte aj naživo tak sa do nej viac zaľúbiš. :-) Tá so srdiečkom je typická - a keď ju budeš nosiť denne, pri nejakej činnosti tak to srdiečko sa ti bude krútiť okolo, nebude stále iba hore... Tá druhá je pekná, ale podľa mňa na prvý pohľad keby ju vidím na prste nevedela by som hneď, že je to svadobná. tak to len môj názor :-) My máme obyčajné hladké, ja pol srdiečko s kamienkami, môj muž pol srdiečko bez. (síce je na nich vidieť každý jeden škrabanec, ale to asi každá obrúčka má svoje pre a proti) sú krásne, oslovili nás hneď, jednoduché s niečím čo máme rovnaké, ja som taký nerozhodný typ, že by sa mi páčili aj iné, ale zostali sme verní prvému dojmu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
prvá, lebo kamienky sa dosť opotrebuju.
Odpovedať
Ja by som doporucovala s kamienkami :-). ja mam kamienkovu, manzel bez a ma ju dost osuchanu. Ja mam dva rady kaminekov nad sebou a vyhovuje mi zatial.. A navyse je to krajsie ;-). Takze rozhodne kamienkovu
Odpovedať
Profilova fotka
Baby je rozhodnute :) Dakujem za vsetky rady :) Uz mame objednane!
Odpovedať
@ksebejka A ktoruuu? :) My sme si tie nase boli vyzdvihnut prave dnes:)
Odpovedať
Profilova fotka
@matarka kamienkovu :D viacere nevesty radili srdieckovu a doslo mi ze "toto som nechcela pocut" a to mi pomohlo sa rozhodnut, ktoru vlastne viac chcem :) a vy ste spokojni? :)
Odpovedať
@ksebejka A manzel bude mat tiez kamienky? My sme spokojni - vyberali sme vylucovacou metodou, lebo bol velky vyber. Paradoxne napokon sme nevybrali taku, aka sa nam pacila na obrazku, lebo "nazivo" nas oslovili ine. Tak nech ste spokojni!
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?