Ktorú obrúčku si vybrať?

Poraďte, ktorú obrúčku si vybrať. Páčia sa mi kamienky na obrúčke, len sa bojím, či to bude moderné a pekné zároveň o 10-15 rokov a či mi náhodou nejaký ten kamienok nevypadne. Alebo zvoliť druhú alternatívu a vybrať si obrúčku len so 7 kamienkami??
Odpovedať
Profilova fotka
@katkapetko123 Môj osobný názor je, že kamienky patria na snubný prsteň, nie na obrúčku. Osobne viem, že kamienky majú tendenciu vypadávať a cena opravy je v závislosti od zlatníctva rôzna. Je to pekné, ale nepraktické. Z titulu môjho presvedčenia a vkusu by som si vybrala tú so 7 kamienkami. ;-)
Odpovedať
Dakujem za názor ;)
Odpovedať
ahoj, mne znamy zlatnik povedal, ze sa moze stat, ze kamienky vypadnu z obrucky, nie su tak hlboko vlozene ako napr v prsteni kde mas jeden kamienok /snubny napr/. tak som sa rozhodla bez kamienkov na obrucke a nelutujem. Ja tiez by som si vybrala menej kamienkov, ked uz kamienky chces, menej je niekedy viac :))) Ja som si zas vybrala obrucku presne rovnaku ako ma moj manzel
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiež vyberám niečo podobné ako si tu dala obrázky :) mne napríklad snubny vypadol za 3 týdžne ale bez problemov to hned opravili, a určite vyzerajú obručky na ženskej ruke s kamienkami krajšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katkapetko123 mne sa tie celokamienkove nepacia, pride mi to az prilis..takze za mna tu druhu so 7- vyzera decentnejsie ;)
Odpovedať
Profilova fotka
moja obrucka ma 80 kamienkov a velmi sa tesim ze mi bude zdobit prst, vypadnutia kamienkov sa nebojim, a jednoznacne taku odporucam...podlamna v 21. storoci sa fantazii a vkusu medze nemaju klast...
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa pacia obrucky s kamienkami, ale som si ista ze skor, ci neskor kamienky vypadnu a tak radsej neriskujem a zvolim klasiku bez kamienkov.
Odpovedať
ak to bude dobre zlatnictvo daju zaruku na vypadnute kamienky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?