Ktoré firmy ponúkajú bezplatný servis obrúčok?

Baby, mate niektora uz skusenosti aj s vyuzitim bezplatneho servisu obruciek, ktore niektore firmy ponukaju ku zakupenym obruckam? Nebudeme mat v obruckach kamene, takze nam ide hlavne o to odstranenie ryh, prelestenie a rhodiovanie pri bielom zlate. Sukromny zlatnik ma upozornil, zevraj ide skor o marketingovy tah a zaruka sa vacsinou nevztahuje na mechanicke poskodenia a aj skrabance a ryhy sa individualne vyhodnocuju a pretoze pri nich a takisto aj pri udrzbe prichadza aj k ubytku zlata a ze celkovo moze byt problem sa domahat bezplatneho pozarucneho servisu. Na druhej strane platit za prelestenie a rhodiovanie kazde 2 roky nejakych 15-20e v konecnom dosledku tu cenu obrucky takmer zdvojnasobi.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, u nás ve zlatnictví Rýdl poskytujeme zdarma celoživotní servis každé dva roky, který zahrnuje zaleštění škrábanců, obnovu/ změnu povrchové úpravy (lesk nebo různé druhy matů) a v případě bílého zlata i obnova rhodia. Za menší poplatek můžete přijít i dříve, počítejte však s tím, že každý tento servis ubírá na materiálu a ztenčuje prsten, jde ale o setiny milimetru. Kvůli tomuto i vyrábíme prsteny v určité minimální hrúbce. Hezký den
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, v našom zlatníctve Laura Gold poskytujeme doživotný bezplatný servis na obnovu povrchu a kontrolu obrúčok, dôkladné vyčistenie, kontrolu osadenia kamienkov, tj. uvedenie svadobných obrúčok do pôvodné stavu v maximálnej možnej miere. Každý zákazník získava k svojim obrúčkam certifikát pravosti s prideleným jedinečným sériovým číslom. Po vyplnení registračného formuláru máte automaticky možnosť si uplatniť BEZPLATNÝ doživotný servis, avšak najskôr po dvoch rokoch od zakúpenia obrúčok a následne každé dva roky. Prajeme Vám príjemný deň.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?