Koľko je už veľa za obrúčky?

Boli sme pozerať obrúčky, páčia sa nám úplne jednoduché, zlaté bez výrezov, bez kamienkov. Vraj by vyšli nejakých 560 eur za obe :-| zdá sa mi to nejak veľa, ide o slovenský obchod :-) Koľko vyšli obrúčky Vás?
Odpovedať
pozri si Awoz ja som mala odiaľ, sú tam aj ceny, tak presne vieš aký model presne stojí
Odpovedať
Profilova fotka
Zavisi od gramaze a karatov, ale za zlate bez akehokolvek vzoru aj kamienkov sa mi to zda velmi vela, myslim, ze take obycajne by sa dali kupit okolo tych 400 EUR. Nie som ziadny expert, ale z toho co som videla, sa mi to zda primerana cena.
Odpovedať
my máme tiež z awoz-u stáli nás 650€ ale su hrubšie tak preto taká cena
Odpovedať
Profilova fotka
no my mame, teda ja mam aj s kamienkami 3-ma a stali nas 400...560 mi pride moc :-S
Odpovedať
zalezi od vela faktorov: od hrubky, sirky, kamienkov... my sme boli aj v Awoze, osobne ma pristup majitela odradil... nakoniec sme sa dohodli inde, za rovnake peniaze ako v Awoze a sme velmi spokojni... sice rozhodovalo aj to ze to co sme chceli to co nevedeli nikde inde spravit(gravirovanie odtlackov prstov) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nas vysli 500 eur aj s gravirovanim a to tam mam dost kamienkov, a su aj hrube dost :) s tym ze nam ich vedia zvacsit/zmensit (vraj v tehotenstve puchnu prsty :-D ), máme doživotný servis, a 6-ročnú zaruku :) ale tiez sme sa stretli s roznymi cenami...
Odpovedať
Profilova fotka
Hm, je to dosť, ak sú obe úplne hladké, ale ako píšu kočky, záleží od gramáže. Naše stáli 460 EUR - biele zlato, priateľ má hladkú, ja mám po celom obvode kamienky. Ale už som počula aj iné ceny. Najviac ma zaskočila suma 3500 EUR. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň Výber obrúčok by ste nemali nechávať na rady cez internet. emoticon Treba prísť do zlatníctva , napríklad K.I.M. GOLD , máme na predajni viac ako 400 vzorov obrúčok, ktoré sa dajú ľubovoľne meniť a upravovať a sú v cenách od 350€ za pár. a vyskúšať si jednotlivé profily obrúčok , ako Vám sedia na prste. Len tak zistíte , ktorá obrúčka bude pre Vás najlepšia. Nájdete nás aj na SVADOBNÝCH VEĽTRHOCH .
Odpovedať
My máme obrúčky v hodnote 950 eur, mám tam 5 diamantov, kombi biele-žlté zlato a vnútorná rytina... (CZK) ale časť sme platili zlatom :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa vy musíte vedieť koľko chcete investovať do obrúčok, či ich budete nosiť a tak. My sme si dali limit 1000 euro a zmestili sme sa, no museli sme dať aj trošku vlastného zlata. No máme prekrásne obrúčky, ja tam mám 3 diamanty a je to ručná práca, zdobenie vyhralo aj ocenenie, spolu majú viac ako 15 gramov. Sú to obrúčky, ktoré vyjadrujú nás a som si istá, že ho bude nosiť aj ten môj chlap, nie iba ja... Prstienky sú hlavne o vás, ale aj o vašich možnostiach a nie o tom, čo majú iní...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?