Kedy je najlepší čas kúpiť svadobné obrúčky?

Ahojte hladala som a nikde neviem najst ze kedy je najlepsie kupit obrucky svadbu mame o rok v maji. Dakujem za rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kedy chcete a Na to mate :) my Sme kupovali asi 2-3 mesiace pred ale boli hotove Za tyzden; niekedy to trva Aj mesiac. Tak nenechavajte Si to uplne Na koniec a Ak ich kupite dopredu mate velky vydavok z krku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika62 my sme objednávali v máji, dostali sme ich od zlatníka pred 2 týždňami a o týždeň sa berieme :-) myslím, že niektoré sériové výroby majú dodacie doby do 30 dní, ale to máš všade individuálne... poznala som pár, ktorý mal doma obrúčky ešte predtým, že by vôbec uvažovali pred svadbou... a potom na prelome februára a marca, keď bývajú svadobné výstavy - tam niektoré klenotníctva ponúkajú účastníkom veľtrhu zľavy :-) akože obrúčky sa nepokazia, ak budú uložené doma v skrini aj rok, len zase načo ich mať toľko voped..?
Odpovedať
my sme ich mali pol roka dopredu :)
Odpovedať
U nas to bola prva vec,ktoru sme riesili,7 mesiacov pred svadbou,cakali sme mesiac a pol asi -ale u sukromnika,nie firmy
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den @dominika62, prstýnky se určitě nezkazí :). Berte však v potaz, že velikost prstu se částečně mění s ročním obdobím - v létě mohou být opuchnutější (hlavně u dam) a v zimě zase tenčí. Znát by byla na velikosti prstů i změna váhy, tedy není nutné je zajišťovat velmi dlouho dopředu. Na jaře by mohla být velikost Vašich prstů v takovém zlatém středu. U nás trvá výroba cca 3-4 týdny u zlatých a paládiových prstenů, případně 5-6 týdnů, co se týče platiny. Zjišťovat možnosti však samozřejmě můžete celý rok. :) Pokud nemáte zatím představu, na našich stránkách můžete vidět celou naši kolekci a s cenami a případně si je osobně prohlédnout a vyzkoušet v našem obchodě v Bratislavě na Michalské. Krásný zbytek dne
Odpovedať
Profilova fotka
mozno by som v tomto trosku pozerala aj na zaruku. Ked ich mame doma v skatulke, nestane sa im nic ale zarucna doba uz plynie. Na poslednu chvilu by som si to ale nenechavala. My ich mame asi pol roka pred svadbou :). Ale to ja vsetko radsej riesim v predstihu a bez stresu.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame svadbu 1.10. a obrucky by mali byt hotove o tyzden, davali sme ich robit u sukromnika v KE. Tiez si myslim, ze kupovat ich velmi dopredu je zbytocne :-) take dva tri mesiace pred svadbou je ok ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?