Kde zoženiem takúto krabičku na obrúčky?

Dobrý deň :) Neviete mi niekto poradiť, kde by som zohnala takúto alebo podobnú krabičku na obrúčky? Ďakujem.
Odpovedať
Skús pozrieť tu: https://www.isperky.sk/doplnky/darcek... http://arem.sk/index.php?route=produc... alebo obehni klenotníctva, možno niekde natrafíš na podobnú krabičku.
Odpovedať
normalne v klenotnictvach mavaju taketo ak nechces objednavat z internetu :) alebo ved tam odkial budete brat obrucky by vam tiez mali vediet nejaku ponuknut
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som takéto podobné krabičky videla normálne aj v tých takých obchodoch kde predávajú šperky ale nie úplne zlatníctva ale majú tam také lacnejšie kúsky. A tam som asi videla aj najväčší výber okrem internetu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam takuto napredaj ak by ste mali zaujem:)
Odpovedať
v kazdom zlatnictve alebo aj bizuteri maju taketo krabicky :) alebo si skus pozriet tuto v bazari ked sa tu uz nacala aj taka tema :) tam kde budete kupovat obrucky, nemaju?
Odpovedať
Ďakujem za rady :) , tam kde si kupujeme obrúčky majú síce krabičky ale ja som chcela niečo na takýto štýl a v takýchto farbách a také som nič nenašla.
Odpovedať
Profilova fotka
tak si dajte vyrobit taku ako sa vam paci, drevenu ako sem pridala melonka. to vam mozu urobit hocijakeho tvaru a natru vam ju na bielo a mate krabicku :)
Odpovedať
Profilova fotka
tu v bazariku si pozerala? mne sa zda, ze som tu aj nieco podobne videla :) az nie tak si dajte urobit na mieru napriklad na sashe
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?