Kde zoženiem takéto alebo podobné obrúčky?

Ahojte, obzerám obrúčky a som trošku zúfalá :-). Nič nespĺňa moju predstavu obrúčky, ktorá by sa mi hodila aj k zásnubnému prsteňu. Hľadám tenší prsteň, bez diamantov, či zirkónov, ideálne kombináciu bieleho a ružového zlata, prípadne dokonca čisto ružové zlato. Presne spĺňa moje predstavy takéto niečo: http://www.tiffanyonlinestore.us/img/... Alebo toto (môže byť aj "jednoposchodový"): http://www.jasonwithers.com/gallery_w... Skúsenejšie, zoženiem čosi podobné u nás? Alebo mi to vyrobí nejaký zlatník? Ďakujem :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@hallie ahoj, všade kde sme sa boli pozrieť na prstene nám povedali, že aj keď máme záujem o niečo čo nemajú v ponuke, nie je to problém.. tak ak máte konkrétnu predstavu o tom čo by ste chceli, vezmite so sebou foto a objednajte si také ;-) neverím že Vás odmietnu..
Odpovedať
@neomea Jéj, ďakujem, super správa... tak asi začnem obehávať zlatníkov, nemáš prípadne tip na nejakého dobrého v BA a okolí? Ešte prípadne TN a okolie sa dá :-)
Odpovedať
@hallie určite nemusíš byť zúfalá :-) ja som sa s tým stretla napr. v BB a aj inde sú rôzne možnosti variácií a som si istá, že pokiaľ sa nejedná o neviem akú extra technológiu, tak Vám radi splnia predstavy a určite aj tam v okolí nájdeš niekoho takého.. prípadne obmailuj nejaké väčšie zlatníctva čo nájdeš na nete, pošli im do mailu foto a nech Ti odpovedia či vôbec a za koľko, hmm? ;-)
Odpovedať
@neomea Ďakujem :-)
Odpovedať
Ak ti nevadí vzdialenosť, tak ti odporúčam pána Machovčáka z Čadce! Robí neskutočné obrúčky! Aj nám robil a to riadne komplikované, konkrétne mokume gane. Toto sú naše obrúčky: http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm... Viem, že aj kočky od Bratislavy za ním chodia, lebo má neskutočne šikovné ruky a aj výhodné ceny! To, čo by si dala za obrúčky v e-shope, to máš u neho aj cestou a ešte lacnejšie. Je to naozaj pán majster!!!! Vrele odporúčam!! Inak nájdeš ho aj tu v profesionáloch: http://www.mojasvadba.sk/katalog/firm...
Odpovedať
@kabba Ďakujem, pozerala som pána Machovčáka tu v profesionáloch, aj som čítala naňho dobré recenzie, ale nevedela som, nakoľko je ochotný robiť prstene podľa vzorov a fotiek.
Odpovedať
@hallie nám robil podľa fotky :) Jeho práca veľmi baví a určite je pre neho všetko výzva :) Určite mu napíš mail a pribaľ aj fotku, čo ti odpíše :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie nema problem s nicim a naozaj ho mozem aj ja len odporucat dalej...... ked pozriem na moju ruku viem ze to bolo spravne rozhodnutie ......
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ďakujem, kočky, skúsim teda osloviť pána Machovčáka :-) @maja1314 ďakujem, pozriem to :-)
Odpovedať
jeeej, ja mam tiez tiffany milgrain - teda ten styl:)) kupit sa daju podobne, ja mam od crown.cz: http://www.crown.cz/produkty.php?sb20... - omrkni:-) ja som tiez hladala na dopasovanie k zasnubnemu a hodi sa krasne - ten okraj je trosku jemnejsi ako tiffany a krasne sa leskne.bonus je to, ze ani nie su velmi drahe;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Pan Machovcak z Cadce nam robil prstene z fotky, teda pre manzela.Moje len podla mojho vysvetlenia a konceptu, co som nakreslila :) je to super clovek a skuseny zlatnik, urobi ti prestene podla tvojich predstav! urcite to neolutujes :)
Odpovedať
@januska_7 Ďakujem, super tip! Ja by som chcela tie okraje z ružového zlata, lebo dosť nosím aj žlté a ružové kovy. Cez víkend sme pozerali v zlatníctvach a teda fakt nás nič nenadchlo. :-( @veradeu idem mu konečne napísať, ešte hľadám na webe inšpirácie, či ma niečo neosloví rovnako ako tá tiffany :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som podobne videla na 3D zlato
Odpovedať
Dievčatá, ďakujem za odporúčania na pána Machovčáka, naozaj je to nesmierne príjemný ochotný človek, neexistuje preňho "nie, nedá sa", skôr hľadá cesty. Oplatilo sa za ním cestovať, s dobrým pocitom sme sa dohodli, našli cenovo dostupné riešenie a my sa už nevieme dočkať našich obrúčok! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?