Kde zohnať v okolí Nitry a NZ pekné svadobné obrúčky?

Ahojte. Ešte sme vo veľkom neboli vyberať obrúčky, ale pár výkladov som si pozrela a veľmi ma nič nenadchlo. Nechcem obyčajné, ale ani niečo extra. Poradíte mi nejaké dobré predajne zlatníctva?
Odpovedať
ahoj. tak ja ti poradim zlatnictvo kam urcite nechod. je to zlatnictvo v NR Carisma v Centre Nitra. My sme si tam dali robit obrucky, zlatnik nam tam pridal zlato bez nasho vedomia a museli sme doplacat, obrucky boli male a uz nam ich zvacsuju, teraz uz druhy krat. Takze tot moja skusenost. :-(
Odpovedať
a co tak overena a stara dobra klasika od trencina? urcite maju predajne aj v nitre... ;-) duram, ze je rebus vylustitelny :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo "Hodiny, hodinky a sperky" (myslim, ze tak sa to vola) na Stefanikovej (nedaleko Gymnazia) v Novych Zamkoch, maju tam obrucky Primossa, krasne a aj dobry vyber. Na nete sa k nim da dostat aj zlava. ;-)
Odpovedať
ďakujem deina za radu. ja som už klikla na stránku primossy a mám už teraz 10% zľavu. takže asi najskôr zavítame do tohto obchodu a inak som včera videla celkom pekne vzory vo vyklade.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
CARISMA nikdy viac!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?