Kde zohnať lacné obrúčky v Bratislave?

Viem, že už podobné diskusie na fore su, ale cena zlata sa dost zmenila a odporucania z pred par rokov su neaktualne. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
akékoľvek obrúčky si vyberieš, počula som, že na svadobnom veľtrhu sa dajú zohnať s 25% zľavou. Veľtrh by sa mal konať niekedy vo februári tuším.
Odpovedať
tá výstava bude 3.-4.februára, budú tam vystavovateľské zľavy, neviem koľko percent, ja sa tam idem tiež pozrieť
Odpovedať
Zlatokov v auparku
Odpovedať
my sme si dali robit u jedneho zlatnika obrucky sukromne. Dali sme mu zlato a za pracu sme doplacali okolo 100 € - aj s tromi zirkonmi aj s gravirovanim.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja mozem odporucit v ockove je to blizko pri piestanoch tam je priamo vyrobca a predava zlato gram po 30eur cize nas vysli obrucky o polovicu lacnejsie ako v obchode a maju aj stranku cize si vies objednat a nemusis tam ist,ale samozrejme osobny kontakt je lepsi dali nam este aj zlavu:-)
Odpovedať
chod do trnavy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
na veltrhu sme nasli lacnejsie a este nam dali 40E zlavu...odporucam...
Odpovedať
ja mozem len potvrdit, dobry zlatnik je v BA - ALGAB na Obchodnej 21. Ked si donesies material, pocita si pracu, kde za 1 par obrucok pyta 100€.
Odpovedať
Profilova fotka
Môžem doporučit zlatnictvo Zavadil v Ivanke pri Dunaji. Profesionálny prístup , skvela cena, podľa vlastného výberu z internetu čiže vyrábali ich podľa fotky. :)
Odpovedať
ja odporucam zlatnictvo www.awoz.sk v Ivanke pri Dunaji
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam zlatnictvo na Razusovom nabrezi
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja si tiež chcem dať robiť u jedného zlatníka z čadce síce ale ja som z okolia nr takže to budem riešiť na diaľku..ale viem, že má veľmi dobré ceny, vyjde v ústrety so všetkým, môžeš dať zlato a počula som len chválu naňho :)
Odpovedať
ja odporucam nechat si urobit kakulaciu konkretnych obrucok u viacerych zlatnictiev alebo lepsie zlatnikov. zvaz, ci das material alebo nie porovnaj ceny, nezabudni si pozriet ci ponukaju nieco navyse: zvacsenie, zmensenie, zaruka, lebo nie vsetci to ponukaju. mozno by som skusila zabludit aj mimo BA, mozes usetrit fakt dost :)
Odpovedať
AWOZ Mysmy si dali robit.. Vysli nas 256 e. A su krasne ai s brilantom. Zavadil dal nam cenu 400e.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?