Kde si dať navrhnúť vlastné svadobné prstienky?

Ahojte, dopocula som , sa existuje nejaka stranka, kde si mozem lubovalne navrhnut svad. prstienky, a nasledne si ich aj objednat. Vie niekto o tom viac? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
O tom som este nic nepocula, no my sme si aj tak poradili. Pozerala som obrucky na kadejykch strankach a vybrala som tie, ktore sa mi pozdavali. Potom sme s priatelom nad tym sedeli, uvazovali, nakoniec sme sa zhodli na finalnej verzii. Vybrali sme si jednu obrucku, v grafickom programe ju upravili tak, ako sme chceli a nakoniec dali vyrobit. Takze mame original :-) Chceli sme nieco jednoduchsie a nech su na mojej kamienky. Vysledok mam v albume :-) Takze ak mas nejakeho sikovneho cloveka, ktory vie trosku robit s grafikou (fakt staci trosku), nie je problem vytvorit vlastnu obrucku.
Odpovedať
my sme tiez si nasli obr. ake by sme chceli. ciastocne upravili podla nasich predstav a potom sme nasli zlatnika, ktory by ich vedeli vyrobit s tym,ze sme ich este upravili navrch, ktory nam poslal. mame original podla nasich predstav x-)
Odpovedať
tak dakujem, nejaky program si zozeniem a pohram sa :-) Nadherne prstene, nieco take si predstavujem, su fakt super :-)
Odpovedať
My sme isli ku zlatnikovi uz s nejakou pribliznou predstavou, on nam poukazoval nejake fotky, povedal, co je lahke urobit a co nie. Nakreslili sme spolu prierez prstenom, povedali sme co chceme z akeho materialu a tiez sme boli s vysledkom velmi spokojni. U zlatnika sme skoncili potom, ako nam v zlatnictve na namesti SNP po objednani si konkretnych obrucok z ich ponuky dodali ine s vyhovorkou, ze tie povodne sa minuli, ale ze tieto druhe su velmi podobne. Nam sa ale nepacili, tak sme ich nechceli. Predavacka povedala, ze ale uz tam mame vyryte mena a datumy. Tak som jej velmi rychlo vysvetlila, ze ja nebudem platit za to, co som si neobjednala a ze zalohu chcem naspat. Ostavalo nam uz len par dni do svadby, ale tento zlatnik sukromnik to stihol.
Odpovedať
Profilova fotka
je taka stranka, videla som to ale nie u nas, njaka zahranicna a podla njakych predloh si zostavujes sama obrucky, damsku aj pansku.... jedna kocka to tu mala aj v albume ale to ti uz fajt nepoviem kto :-(
Odpovedať
schnauzee uau to je neuveritelne :-D tiez sme si davali robit obrucky "podla nasich predstav" a mame rovnake ako vy :-D akurat ze my tie kamienky mame blizsie pri sebe, na oboch obruckach a ten "jarcek" v ktorom su osadene kamienky je z cerveneho zlata :-D a nemuseli sme to ani kreslit, len sme dali veeelmi podrobny popis :-D
Odpovedať
Profilova fotka
No my sme donesli ke zlatníkovi 3 fotky prstýnků a po dlooooouuuuhééé debatě s ním :-D jsme z toho udělali vzor pro ty naše. Takže z každého něco a origoš je na světě ;-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... tu pise leonie • 28. dec 2005 o 12:33 Pridavam svoje: www.123gold.de -nadherne obrucky,ktore si mozete podla vlastnych predstav zostavit
Odpovedať
emjee pozeram na tie fotky...a to sme si mysleli aki sme originalni :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?