Kde kúpiť svadobné obrúčky za dobrú cenu (BA a okolie)?

Zdravím, Potrebujem poradiť, kde kúpiť svadobné obrúčky (v BA a okolie), aby sme si ich mohli aj vyskúšať, nechcem kupovať cez internet. Ďakujem za vaše rady, Cagy
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príjemný deň, jedinečný dizajn a kvalita priamo od slovenského výrobcu. Svadobné obrúčky Vám vyrobíme na mieru, podľa požiadavky aj presne podľa Vašich predstáv. Na našej webovej stránke nájdete aj Galériu svadobných obrúčok od našich spokojných zákazníkov. Garantujeme Vám 6 ročnú záruku a doživotný bezplatný servis. Neváhajte nás v prípade otázok kontaktovať. Pekný deň
Odpovedať
Zdravím, my sme akurát dnes tiež zháňali zlatníka, ktorý by nám urobil obrúčky. Boli sme v Ivanke pri Dunaji - firma Awoz. Majú veľký výber. Avšak pri hľadaní tohto zlatníctva sme narazili na veľmi milého pána, ktorého syn je zhodou náhod tiež zlatníkom. Zlatníctvo má v rodinnom dome. Na skúšanie nemá toľko vzoriek, ale vyrobí vám podľa obrázku čo len budete chcieť. My sme si nakoniec dali urobiť obrúčky u neho. Zkatníctvo sa volá: Michal Škotta- Zlatníctvo M.Š. Má aj webovú stránku.
Odpovedať
Profilova fotka
@sussana29 Dobrý deň. Tiež sme boli v zlatníctve awoz, vybrali sme si no chceli by sme ešte popozerať niečo cenovo prístupnejšie :) chcem sa spýtať, ako je to u toho pána Škotta. Má lepšie ceny než awoz?
Odpovedať
Neviem to cenovo porovnať, pretože v Awoze sme si vybrali iné obrúčky. Avšak myslím si, že cena je u pána Škottu lepšia. V tej obrúčke od neho budem mať tri brilianty a jeden z nich bude väčší ako by som mala z Awozu (a asi budú mať aj viac gramov zlata) a cena bola približne rovnaká . Do dvoch týždňov ich budeme mať hotové.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?