Kde kúpim obrúčky v Košiciach?

Profilova fotka
Ahojte baby. Obrucky budem kupovat v KE a chcem sa opytat, ci mi viete poradit nejake zlatnictvo. Cheme zlate, kombinaciu bieleho a zlteho, na damskom nejake kamienky a hlavne, kupovat pekne v kamennom obchode, nech sa nestane, ze netrafim kvalitu, budu tenke atd atd... Cena by sa mohla pohybovat okolo 500e. Viete mi niektora poradit? :-) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mishenka123 ahoj. Ja zatial este skusenost nemam,ale co som tu na MS citala,tak baby si celkom chvalia Lux. My so snubencom tam pojdeme az koncom oktobra,ale maju dobru web stranku kde sme si uz prstene aspon prezreli.
Odpovedať
Profilova fotka
@mishenka123 a lauragold
Odpovedať
o rubine som citala, ze maju malo kvalitne zlato, zas na safir som citala chvaly, mam odtial aj zasnubny prstienok, zatial je s nim vsetko ok... zlatnik, ktory tam pracuje je original odbornik, nie dievcinka, ktora presla pohovorom, velmi dobre vie poradit, urobi sperk aj na zakazku... dalej o luxe som citala, ze vela dievcat muselo ist reklamovat (vypadavali kamienky...). tiez na halvnej je vraj nejaky zlatnik, no ked sme tam chceli ist, mal akurat zatvorene... @mishenka123
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem babule :-) zlate ste. ja chcem ist az dakedy v januari obrucky kupit, avsak robim sondu uz teraz. co sa da, chcem teraz vybavit, nech potom toho naraz nie je tona. zajtra si idem vyberat saty, kedze este mam volno, moja sestra nie je na VS zatial a druzicka este neodcastovala na druhy koniec republiky :-) velmi sa tesim!
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kupovali obrucky v zlatnictve Donika...velka spokojnost. Stali nas asi 550 euro, su kombinovane, moja je s kamienkami. Podla mojho nazoru je zlato Lux predrazene a kazdy koho sa pytam ma obrucky zo Zlato Lux, takze aj preto sme tam nesli, chceli sme byt vinimocny a mat ine obrucky ako maju vsetci :-)
Odpovedať
Zlato Lux - Hlavná + pobočka v Optime. My sme kupovali tam lebo sú najlepší. Urobia prstene podľa želania a návrhu, majú kvalitnú robotu, ručne vsádzané kamienky. Krásna práca.Dokonca som celý prsteň zničila na svadbe a vôbec nemali problém s reklamáciou hoci to vôbec nemuseli brať ako reklamáciu. A poskytujú celoživotnú záruku a každé dva roky vyleštenie a vyčistenie obrúčok, takže aj po 5 rokoch obrúčka vyzerá ako nová. Sú trošku drahší ale stojí to za to. Určite odporúčam ZLATO LUX.
Odpovedať
@mishenka123 skus si precitat toto http://www.mojasvadba.sk/forum/ine-sv...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte,my sme si tiez objednali prstene zo ZlatoLux,vysli nas na 500 aj so zlavou a objednali sme si site na mieru(sirka,hrubka,vzor,farba zlata,...).Bola tam strasne mila predavacka a vsetko nam pekne vysvetlila.Zlavy poskytuju na svoje vyrobky,ale ked maju od inych vyrobcov,tak tam uz zlavy nedavaju(napr. Alo diamonds,...)Presvedcil nas aj dozivotny servis.Hladali sme aj v inych zlatnictvach,ale nic moc,niektore boli prehnane drahe alebo sa nedali vyrobit na mieru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?