Gravírovanie obrúčok

Profilova fotka
Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, kde ste si dávali robiť obrúčky/ odkiaľ ste ich vyberali/ kupovali/ objednávali? Chcela by som mať vo vnútri svojej totiž vygravírovaný manželský sľub. Je to dosť dlhé, tak ma zaujíma, či by sa to tam vôbec vošlo. Čo ste si dali gravírovať vy?! ĎAKUJEM ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prijemny den, kludne si mozete pozriet ponuku svadobnych obrucok na nasej webovej stranke, pripadne navstivit nas najvacsi showroom na Slovensku. Ceny su prijatelne nakolko sme priamo vyrobcovia svadobnych obrucok a sperkov. Gravirovanie do obrucok mate u nas zadarmo. Zakaznici si davaju vacsinou gravirovat mena, datum svadby, pripadne nejaky citat. U nas sa vyber svadobnych obrucok stava skutocnym zazitkom. Budeme sa tesit na Vasu navstevu. Pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den @dominicska, snoubenci si ve většině případů nechávají gravírovat jména (jméno protějšku, nebo obě jména, kdy první z nich je jméno protějšku), často připojují datum svatby, někdy město, ve kterém se berou, pokud je to v zahraničí, často své soukromé přezdívky nebo třeba číslo oblíbeného verše a kapitoly z bible či oblíbený citát. U nás je možné gravírovat až 50 znaků. Na našich webových stránkách můžete nalézt i aplikaci, v které přímo vidíte, jak bude vypadat Váš text v prstenu v jednotlivých fontech, v kterých nabízíme gravírování zdarma. Za příplatek nabízíme i gravírování otisku prstu či vlastního návrhu - sami si napíšete text a přesně tak (s Vaším rukopisem) bude i v prstenu. Přejeme hezký den :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, technológie, ktoré používame nám umožňujú gravírovať mená,dátumy,symboly, otlačky prstov, dlhé citáty.Na výber 10ky druhov písma. Toto všetko je možné gravírovať zvnútra prípadne zvonku na svadobné obrúčky. U nás máte zdarma gravírovanie do svadobných obrúčok. Nech sa páči, navštívte náš eshop alebo predajňu, kde nájdete široký výber svadobných obrúčok za bezkonkurenčné ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za reakcie, určite Vaše stránky navštívim. :-)
Odpovedať
Ahoj vipgold na jednotku odporucam
Odpovedať
Ahoj, my sme si dali vyrobit obrucky v zlatnictve Panaks a gravirovanie sme mali v cene, maju aj dobre ceny, odporucam :)
Odpovedať
aj ja odporučam VIP gold :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dominicska Spolupracujem s rytcom, ktorý to pre mňa ryje do obrúčok ručne. Preto je možné rôzne variovať, ryli sme už aj v azbuke a dokonca si dovnútra dali ryť svadobčania aj rôzne piktogramy :) (oko, ucho, srdce - krestanský citát) prípadne rybku (kresťanský symbol), rôzne srdiečka a motívy. Najbežnejšie sa ale predsa len stretávam s menami a dátumami, prípadne aj vtipnými prezývkami :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?