Gravírovanie, ako to má byť správne :)

Profilova fotka
Ahojte :) objednávame so snúbencom obrúčky a máme dilemu, či si máme dať vygravírovať "12. 09. 2015 Navždy Moja Erika" (na mojej obrúčke jeho meno), alebo to má byť tak, že ja tú obrúčku vlastne pri sobáši dávam jemu tak by to malo byť, že "12. 09. 2015 Navždy Tvoja Erika" (a opačne). Ďakujem za radu :)
Odpovedať
A co tak si spravit tak, ako sa to zda najspravnejsie vam ? Ved je to predsa uplne jedno ... Obrucky a to, co si na ne vygravirujete budu pre vas, tak si to nechajte spravit tak, ako sa to paci vam, nie ako to maju ini ... Kks zeny ...
Odpovedať
aj ja sa pripájam k názoru, že je to na vás, ako to vám viac sedí, gravírovanie z vnútornej strany nikto nevidí, je to len pre vás :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prijemny den, co sa tyka odpovede na Vasu otazku ohľadom spravnosti formulacie gravirovania, tak obe moznosti su v podstate spravne. Pokial to pojmete z hladiska, ze bude partner nositelom obrucky s napisom - NAVZDY MOJA ERIKA - tak pri pohlade na obrucku dostava partner pocit, ze ste uz skutocne iba jeho :) rovnako aj ked ju niekomu ukaze. Ked sa jedna o napis -NAVZDY TVOJA ERIKA - je to symbol, ze tu obrucku dostal od Vas. Zalezi skutocne len na Vasom pocite. Vnutorne gravirovanie je pre iba pre Vas dvoch, nikto ho nevidi. Ale ked sa nan obcas pozriete, vycari Vam usmev na tvari. A predsa o to ide :) Pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik aj sme to urobili tak, ako sa to páčilo nám...ale na názor iných sa snáď spýtať môžem nie? Alebo je to zakázané? :)
Odpovedať
@tally373 nieje to zakazane, len mi to pride smiesne pytat sa na nazor ludi, ktori tu obrucku nosit nebudu a ktorym je jedno, co na nej mat budes ... Preto si urobila dobre, ze ste sa rozhodli sami, ako sa to paci vam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mo_tylik tak možno Vám to príde smiešne a predsa sa našli ľudia, ktorí mi odpovedali normálne a skúsili poradiť :) aj tak táto téma bola založená už dávno a my obrúčky máme už pol roka doma :) takže sme ich dali vyrobiť ešte skôr než sa pri tejto téme nejaký komentár vôbec objavil, čiže nakoniec sme sa aj tak rozhodli sami....ale myslím si, že nie je nič zlé na tom, keď sa niekto normálne slušne opýta na názor....je tu veľa takých tém, kde by mohli ostatní povedať, že im je to úplne jedno, že je to vec nevesty, ženícha a predsa poradia....v podstate aj keď sa nevesty pýtajú, ktoré šaty si majú vybrať je to vec, ktorá iných možno nezaujíma, veď nie oni budú mať na svadbe tie šaty a predsa poradia...je to len vec názoru, na čo je blbé sa pýtať a na čo nie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?