Eternity obrúčky - čo na ne hovoríte?

Profilova fotka
ahojte nevestičky, neuvažovala niektorá z vás nad obrúčkami eternity? co na ne hovoríte? vyzerajú pekne na prste? ďakujem :-)
Odpovedať
@weja146 ahoj, ja budem mať eternity. Myslím, že to je pre mňa najvhodnejší typ k zásnubnému a aj najlepšie vyzerá na mojich prstoch :) Okrem toho sa mi najviac páči spomedzi všetkých rôznych možností. Záleží však aj na tom ako tebe pristane na ruke, určite si to treba vyskúšať.
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka ty ju uz mas? neposlala by si mi pls foto? dakujem :-)
Odpovedať
@weja146 nie, zatiaľ ju nemám, ale chcem takú jednoduchú, ak to tak môžem nazvať - len platinovú kostru a vyloženú diamantmi, zatiaľ však neviem aký si dať výbrus. Viem len, že to bude určite eternity, no detaily nemám doriešené. Určite ti ale odporúčam si vyskúšať rôzne typy čo sa týka šírky, hrúbky, farby a výbrusov, aby si zistila, čo ti pasuje. Prípadne ak chceš nejaké zdobenie, lebo v reáli to vyzerá inak. Ak chceš vedieť niečo viac, kľudne napíš IP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@malaopicka ja budem mat takúto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, Obrúčky Rýdl nabízejí mnoho takovýchto modelů (s kameny dokola, do poloviny či na základě Vašich přání, s různými šírkami a velikostmi kamenů). Vyrábíme ze 14kt nebo 18kt zlata, některé z nich i platiny či palladia. Na ruce vypadají velmi krásně a je to vhodná varianta k zásnubnímu prstenu. Můžete si je prohlédnout na webu či na vlastní oči v našem obchodě v Michalské - Bratislava. Hezký den
Odpovedať
Najväčšiu ponuku eternity vzorov nájdete na našej pobočke VIPgold na Bosákovej 7 v Bratislave . Sú tam aj vzory ktoré ešte nie sú zatiaľ ani na internete. Pripadne vieme vytvoriť aj obrúčky podľa Vášho návrhu alebo fotografii. Ponúkame aj možnosť výmeny za Vaše staré zlato.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?