Čo ste urobili so snubným prstenom po svadbe?

Profilova fotka
Ahojte zeny, mam krasny snubny prsten lenze neviem zohnat k nemu obrucku ktora by pasovala tak rozmyslam co s nim spravit ak by som si kupila obrucku ineho stylu... ako ste to vyriesili vy?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Nos ho normálne na druhej ruke, snubák a obrúčka spolu nemusia ladiť
Odpovedať
Profilova fotka
Uplne jednoduchu obrucku, napriklad ako na tejto foto,a bude to vyzerat absolutne skvele ako set :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
mne napríklad zásnubný prsteň na pravej ruke nesedí - je mi malý, nenosím ho 😏 je v škatuľke na nočnom stolíku, nosím len obrúčku.. no súhlasím, že ladiť nemusia
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka to mu nechapem, je ti maly aj na malícku ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nosim snubny na pravej ruke alebo ho vynecham lebo ocko nanom zatahuje veci aj vlasy :-)
Odpovedať
tiez si myslim, ze nemusia ladit, alebo ho nosit na druhej ruke. Ja som si zasnubny prehodila na pravu ruku, lebo mi pri obrucke zavadzal a momentalne ho uz nenosim vobec, iba obrucku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fadama neviem ale ja by som si nikdy nedala na malicek zasnubny prsten ak by mi bol maly. Nepoviem ukazoval a prostrednik este ok ale malicek?
Odpovedať
Profilova fotka
@cawes nevravim ze ho ma nosit na malicku ale pise ze je jej maly. Tak uz je tak maly ze ani na malicek sa nezmesti..?
Odpovedať
@fadama tam mi je zas príliš veľký 😁 a prsteň na malíčku? 😄 jednoducho ho nenosím, na pravú ruku ho nikde nedám
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka Tak to je skoda ze nenosis snubak nie? nechces si ho dat ani upravit aby ti bol dobry na prst na ktory ho chces ? Ja prstene milujem , ja by som nosila aj na malicku, len som este nenasla tak maly prsten.
Odpovedať
@fadama neviem, či škoda, nepremýšľala som tak nad tým 😊 dal by sa zbrúsiť zvnútra, ale je tam vyrytý text a manžel že to nie, že netreba.. tak je na nočnom stolíku v škatuľke, v ktorej som ho dostala, resp. ktorú predomnou otvoril 😊 a dôležitejšie je, že sme spolu, že sa máme radi, nosím obrúčku, už som manželka.. teraz sa kvôli snubáku nezbláznime 😊 nenosím ho už vyše roka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuzuliennka tak ved jasne urob tak ako tebe vyhovuje. :-)
Odpovedať
ja ho nosím na pravej ruke :) a na ľavej mám obrúčku
Odpovedať
Profilova fotka
@irenamx_ zahodiť :-D
Odpovedať
mne to pride divne, ze zeny tak strasne tuzia po drahom zasnubaku s diamantom a podobne a potom ho odlozia do krabicky. Tiez som zastanca toho, ze nemusia ladit. A ked, tak by som ho dala na pravu ruku. Snubne prstene nestoja malo, zvlast tie s diamantami a je to podla mna skoda ho schovavat v krabicke, ked sme ho uz tak strasne chceli. Keby to bola len bizuteria, tak nepoviem.
Odpovedať
@chrenky tak ja som napríklad po takom netúžila a ten môj ani nevyzerá ako tradičný zásnubný :-) nebol najlacnejší a práve preto mi je ľúto ho dávať brúsiť, aby mi vošiel na druhú ruku.. a "tak strašne túžia" - no neviem ako vy, ja som si ho nevyberala, vybral mi ho manžel sám od seba :-) každá nech urobí, ako chce - mne sa napríklad na pravú ruku na nijaký (nositeľný) prst nevojde, takže ho mám odložený v otvorenej škatuľke na nočnom stolíku - podľa mňa lepšie, ako ho nosiť ja neviem, zavesený na krku a stratiť :-) a otázka: čo urobiť? - no nosiť, pokiaľ sa dá, pokiaľ sa nedá, odložiť/vystaviť/zavesiť na krk/... :-) (inak, mi s obrúčkou aj ladí, lebo je na mieru, z jednej českej firmy, tak ako aj naše obrúčky a obrúčka má také isté ryhovanie, len okolo zlato - takže ja som ani "ladenie" nemusela riešiť, ale tak nezbláznim sa z toho teraz)
Odpovedať
obrúčka
Odpovedať
Profilova fotka
Odpociva v krabicke, jeho uloha skoncila:) Ja som uz davno-pradavno spomenula vtedy este priatelovi, nech nie je diamantovy, pretoze po svadbe uz pravdepodobne ostanem len pri obrucke a na to relativne kratke obdobie zasnubenia nie je dovod az tak vela investovat. Jasne, mam snubak rada, je to "ten" prstienok, a mozno ked bude nejaka prilezitost, tak si ho dam, ale v zasade ho nenosim, na pravej ruke mi nesedi (navleciem ho sice, ale nesedi dobre).
Odpovedať
@aileen_mt súhlas, je to dôležitý prstienok a má svoju vážnosť a všetko, ale celý život budem nosiť obrúčku, nie zásnubný.. akože v dobrom závidím babám, čo môžu nosiť oba, teda zásnubný na pravej, obrúčku na ľavej, ale po svadbe je práve tá obrúčka dôležitejšia :-) a nosím len tento jeden prsteň, nech vynikne
Odpovedať
Profilova fotka
@irenamx_ A nepremyslala si nad tym dat si urobit obrucky niekde namieru? Vela zlatnikov tak pracuje, ze im ukazes alebo pozicias svoj zasnubny prsten a podla toho vedia urobit obrucky aby pasovali alebo ladili dohromady. Alebo teda nosit na druhej ruke, ale jasne ze je pekne ked vsetko spolu ladi. Ja som si tiez vyberala obrucky potom tak, aby to ladilo ale zatial nosim zasnubny na pravej ruke, lebo si uzivam to take posvadobne, ze mam obrucku a chcem aby bola chvilu sama, ale neskor ich uz dam spolu na lavy prstenik :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja teda rozhodne chcem nosit oba, ale ziadne ine sperky nenosim, tak mi nastavajuci vybral jednoduchy solitaire s diamantom tak, aby sa k nemu pomerne lahko ladila aj obrucka..
Odpovedať
@karamel presne moja prva myslienka :-D no co uz s takym prstenom, s ktorym su len same problemy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiež plánujem nosiť oba, najlepšie na ľavom prstenníku spoločne, aj teraz mám vedľa snubného ešte jeden, lebo sa strašne bojím, že ho stratím :D:D:D a ten prsteň, ktorým ho fixujem je pôvodný, čo som tam predtým mala ... a potom mi ho bude fixovať obrúčka (ja mám rada šperky, ale bojím sa nosiť drahé šperky a myslím si, že ten snubný nebol ani trocha lacný a keby som ho stratila, tak sa asi riadne na seba hnevám). Nechcem si ho potom dávať na pravý, lebo tam už jeden prsteň od drahého mám, ten mi tam sedí pekne a ešte je aj veľmi pekný a bola by škoda ho dať preč. Takže chcem zladiť obrúčku k snubnému prsteňu a nosiť ich spoločne, videla som to tak na veľa ženách a vyzerá to pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@irenamx_ Ja svoj nosím spolu s obrúčkou na jednom prste. Pekne spolu ladia. Obrúčku som si dávala urobiť na mieru presne podľa mojich predstáv. Mne by ani nenapadlo dať snubák dole. Skús pohľadať heslo "nesting wedding band", určite s niečím inšpiruješ :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby majú pravdu, buď ho nos na druhej ruke alebo normálne si daj urobiť obrúčku aby sa ti k nemu pekne zmestila, podľa mňa je škoda len tak ten snubák odložiť :-| Ja som ešte rozmýšľala, že by som ho po svadbe normálne nosila na krku na retiazke.
Odpovedať
@chrenky @aileen_mt @zuzuliennka ja asi nikdy nepridem na chut tomuto trendu ze nosit oba naraz ci uz na jednom prste alebo na oboch rukach...tak bud som zasnubena alebo vydata, pride mi to zvlastne...cize ja svoj snubak pekne po svadbe odlozim do krabicky a vybavene, kedze sa mi aj tak na ziaden iny prst nezmesti a obrucku chcem sirsiu :) a nie nebude mi ho luto, tym ze ho nebudem nosit sa spomienka na zasnuby nevytrati a nebol ani extra drahy, aj preto som nechcela ziaden miniaturny diamant :)
Odpovedať
@janelicious03 súhlas, úplný.. ale keď to niekomu sedí, nech to nosí - je to pekné, keď ladia, ale tiež práve kvôli tomu čo si aj ty napísala - zásnubný proste nenosím a nijak mi to nevadí 😊 som už vydatá, mám obrúčku.. to len na margo komentov vyššie, že sa to tu niektorým zdá divné a či som si nechcela zásnubný dať upraviť.. načo 😁 a už vôbec nie ho nosiť na krku, ako som vyššie písala a ako aj carrie píše 😏
Odpovedať
Mne by bolo ľúto snubny odložiť ja budem nosiť oba a je mi jedno či sa to hodí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja svoj snubný prsteň milujem takže ho tiež plánujem normálne nosiť. Keďže nie je nejaký okázalý, má len malý kamienok a zvyšok nie je zdobený vôbec tak si nemyslím, že by nejako niekomu mohol vadiť, teda ak s ním budem mať aj obrúčku. Ale to je na každom ako sa rozhodne :) Mne sa to páči, niekomu sa to nemusí páčiť, 100 ľudí, 100 chutí.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?