Chcem obrúčku s kamienkom

Profilova fotka
caute baby chcela by som si nechat od vas poradit..nepacia sa mi velmi obycajne obrucky ktore su u nas na Sr zvykom..v USA a aj v Uk je normalne ze zienky maju obrucky s kamienkom...mate niektora taku ? co na to hovorite ?
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja budem mat, a hned s tromi :) a nemyslim si, ze by to v sr nebolo normalne, velmi vela je teraz takych
Odpovedať
Profilova fotka
ja som myslela nieco taketo...ten hore hend prvy http://www.squidoo.com/opalengagement...
Odpovedať
Profilova fotka
@kristtin_b Veľmi pekné. Vôbec si nemyslím, že by to bolo niečo "nenormálne". Keď sa Ti také páčia, neváhaj. ;-)
Odpovedať
mne farar povedal, ze mozem mat akykolvek prstienok. mne sa tiez obrucky vobec nepacia, tak sa tesim.
Odpovedať
Profilova fotka
@kristtin_b Ahoj, ked sa ti paci s kamienkami, tak si daj s kamienkami. Podla mna je to len na tebe. U nas maju skoro vsetky moje zname diamantami vyhladane obrucky a ani jedna sa nestazuje :-)
Odpovedať
ja budem mat klasicku obrucku a do nej vsadene tri diamantiky.... a moja polovicka len cistu s pruzikmi... je to len len na tebe.... a naozaj, dneska je moda vsetko... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
V dnesnej dobe je predsa uplne normalne ze si kazdy vyberie prstienok aky sa komu paci, nie? :-) Nastastie uz nie sme 100rokov za opicami a vdaka ebay a sikovnym zlatnikom si mozeme uzivat co sa nam paci, od ruzovych diamantov az po mokume gane ;-)
Odpovedať
Je to len na tebe, ale praveze pozorujem opacny trend ako opisujes - ze v zahranici nosievaju skor tie klasicke obrucky bez kamenov a tu u nas na slovensku sa akoby vrece roztrhlo s kamenmi na obruckach. Mne sa to nepaci osobne, obrucka je symbol niecoho a mala by byt jednoducha, s diamantami sa da vysantit na zasnubnom prsteni :) Ale je to na kazdeho rozhodnuti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja zijem vo FR a tu vobec nemaju pary rovnake obrucky . Vacsinou muz hladku alebo jednoducho brusenu a zena bude diamantom vykladany kruzok alebo aspon par kamienkov. A je to tu az tak,ze sa nepredavaju v pare,ale kazdy prstienok osobitne. Mne sa prave paci,ze na SK predavaju vacsinou par muz ma jednoduchu a zena okraslenu verziu. Pravda je, ze si kazdy ma vybrat co sa mu paci a co mu zodpoveda
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat s jednym briliantom a moja laska bez. Pačila sa mi aj so zirkonom,ale laska chcel aby tam bol briliant. Rozdiel bol 50€
Odpovedať
Profilova fotka
Prakticky neodfotitelne beznou technikou, ale toto su nase :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?