Carisma zlatníctvo

máte niekto odtiaľ obrúčky ? Alebo skúsenosti ...
Odpovedať
Ahoj, my tam mame akurat objednane obrucky. Ideme pre ne buduci vikend, tak budem vediet povedat viac. Ale v nitre OC Centro sme zatial boli velmi spokojni, vyborny pristup - ochotne predavacky. Aj cenovo vyslo dobre. Takze uvidime aky bude konecny vysledok :)
Odpovedať
Ja mam od nich zasnubny a som velmi spokojna.objednali sme si u nich aj obrucky a cenovo to vyslo dobre
Odpovedať
@lienka9 ahoj potom prosim ta daj vediet ako si spokojna ked pridu =)
Odpovedať
jasne :) uz sa na ne velmi tesime !!
Odpovedať
pocula som aj negativne reakcie na nich ale ja som zatial velmi spokojna s pristupom, komunikaciou.... Takze sa velmi na ne tesim a dufam ze to bude bezproblemove :-)
Odpovedať
@monika4991 Ahoj, my odtial mame obrucky, v juli to bude 5 rokov od nasej svadby a sme spokojni, obrucky vyzeraju stale krasne aj ked ich nosime stale, ja 24 hodin denne, 7 dni v tyzdni, manzel ju dava dole len ked ide sportovat a zavadzia mu, takze ja mozem len odporucat :-)
Odpovedať
ahoj, ja mam odtial snubny... dali sme ho tam aj zmensovat a ok... vsetko prebehlo v poriadku... mam ho 2 roky..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
baby dakujem =) uz mame aj my obrucky doma a su naaaadherne =)))))
Odpovedať
aj my mame uz nejaky ten mesiac doma.. neviem sa vynadivat a v pohodli domova pravidelne kontrolujem a skusam :) velmi prijemne slecny a zatial sme aj spokojni s kvalitou takze odporucam..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj všetci. My sme maximálne nespokojní, zošuchali sa po troch hodinách. Už druhýkrát sme reklamovali. Carisma nikdy v živote. Najhoršie, čo sme si mohli vybrať. Verím tomu, že nebudú dlho na trhu a že skončia. Je mi z nich zle. Ničia mi život. Dva mesiace po svadbe a stále som bez obrúčky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?