Aké obrúčky zvoliť?

Ahojte žienky :) My všetko na svadbu pomaly nachystané, obrúčky sme si už objednali a zvolili sme titánové a dali sme si ich vytvorit podľa naších nápadov. Nikomu sme nič nepovedali obrúčky prišli a sú fakt nádherné lesklé a ligotavé. Nosíme biele zlato tak rozdiel ani nie je vidiet a nevšimla si to ani moja budúca svokra :) až kým sa môj drahý pred ňou neprekecol....joooj to bolo poćúvania.... tak chceš nechceš musíme objednať nové a zlaté ktoré budú 5x drahšie :/ prislo mi to od nej sebecké lebo obrúčka pre mňa symbolizuje znak lásky, vernosti v manželstve a nie finančný stav :/ Mám ustúpiť aľebo si nechať tieto čo máme, sú fakt nádherné.
Odpovedať
@lienkaam nechajte si tie, co sa pacia vam a budete ich nosit.... pochopim, ze ked platia rodicia svadbu, tak maju pravo rozhodovat/povedat kto na svadbu pojde, nepojde, ako si to (ne)predstavuju, ale obrucky su naozaj velmi osobna vec. na to pravo nemaju ;-)
Odpovedať
@lienkaam tak mne to pripada hlupe, aby ste sa riadili podla svokry ... Vy ste si ich vybrali, Vy ich budete nosit a asi ste si ich aj platili. Tiez sa nevieme rozhodnut, z akeho materialu si ich dame vyrobit - alebo vyberieme, ale paci sa nam biele zlato, wolfram aj titan. No bohuzial som casto videla, citala aj pocula, ze zlato sa rychlo ničí a poskriabe a nevydrzi. Takze titan je urcite lepsia volba. A nechapem, preco by ste mali platit dalsie - ked tie peniaze sa daju pouzit napr. na nieco, co este budete potrebovat. Svokre by som vysvetlila, ze je to Vasa vec a ze si nechate tie, ktore uz mate.
Odpovedať
Profilova fotka
neprichádza do úvahy aby ste menili obrucky ktoré máte.v žiadno pripade nepovol lebo ak posluchnete teraz v takej dôležitej veci, potom to bude čo...drz sa:)
Odpovedať
Ďakujem Vám, však ja som to tiež vravela.... pre titán sme sa rozhodli pretože je tvrdší a odolnejší ako zlato. Inak je rovnako lesklý len titán nepatrí do skupiny extra drahých kovov. Príde mi hlúpe dať 700 € na prstienky... noo čo už musím to vybojovať :) ešte raz ďakujem.
Odpovedať
@lienkaam tu snad ani nejde o to, vybojovat si prstienky ake ste si vybrali. ak ste obaja s nimi spokojni, chce ich aj nastavajuci, tak nie je co riesit. proste oznamit svokruske, ze su to tie vase prave, vam sa pacia, vy s nimi budete zit a nosit ich a koniec debaty. ak by ale nastavajuci chcel ine, tak by som uvazovala aspon pre neho o inom...
Odpovedať
jednoznačne by som si nechala pôvodné... a svokre povec, že ste si dali také isté z bieleho zlata spraviť, nech je spokojná 8-) ...
Odpovedať
baby, ja niekedy žasnem keď si čítam o svokrách, zrejme väčšina je presne taká ako zo všetkých vtipov...určite by som si nechala, tie čo chcem ja a neobjednávala nič ďalšie :)
Odpovedať
aj my chceme titan alebo wolfram a tiez sa o tom nikomu nechceme zmienit, vyzeraju ako biele zlato a su odolnejsie kamaratka sa mi pred dvomi mesiacmi vydavala a uz ma obrucky cele poskriabane a ma ich z bieleho zlata. raz som sa preriekla pred sesternicou a tiez som dostala ze zlato je tradicia a bla bla bla ale titan je najtvrdsi kov takze ked nic ine symbolicky chceme mat tak trvacne manzelstvo ;-) a ak sa smiem spytat kde ste si ich davali robit lebo ma slovenskych strankach bud nemaju moju velkost aleb priatelovu a termin sa nam pomalicky blizi a uz zacinam rozmyslat na prstene z chirurgickej ocele
Odpovedať
http://sperky-eshop.sk/28-titanove-ob... tu ale keďže sme trocha kombinovali tak to trvalo trcha dlhšie. No ja mám snubný prstienok z bieleho zlata a fakt je riadne doškriabaný, keďže ho stále nosím :D :D pred svadbou ho musím dať ešte vyčistiť a preleštiť, aby bol ako nový :) A môžem ti povedať, že keď ich mám vedľa seba, vôbec nevidieť rozdiel medzi titánom a zlatom.... lebo aj zlatý prstienok mám z lesklého zlata a o to viac vidieť škrabance. Tak prajem šťastný výber. Inak chirurgická oceľ je matnejšia a tam už trošíčka vidieť rozdiel ale len minimálny ;) Titán alebo wlfrám je potom asik lepšia voľba.
Odpovedať
hlavne sa nenechajte dotlačiť do niečoho, čo nechcete vy. Už toto je prvý bod, pri ktorom by ste si mali stanoviť hranice vzťahu...ide o váš vzťah, vaše obrúčky a predstavy a myslím, že do toho by si nemala dovoliť zasahovať. Poznám prípady, v ktorých to potom prerastie aj do väčších vecí. Nikoho neuraziť, ale stanoviť isté hranice..
Odpovedať
@lienkaam
Odpovedať
Vy ich budete nosit a nie svokra...vyberte si ake sa pacia vam
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Si sa zblaznila???? A JUST by som ich nemenila! co si sa zblaznila? v ziadnom pripade! Bol to vas vyber, tak si za tym stojte! Berie si tvoj buduci manzel teba alebo svoju mamu????? Jooooooj, a pekne tvrdo do boja :D
Odpovedať
Profilova fotka
nenechala by som si kecat do obrucok od rodicov, je to vasa svadba... prstene z bieleho zlata sa aj tak osuchavaju, ak nie su zliatinou, ale len porodiovane, tak ak si nepotrpite na to, aby boli zo zlata, tak si radsej nechajte tie, co mate.
Odpovedať
ide sa vydávať tvoja svokra? ak hej, tak nech si objedná nové, zlaté....
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu, tak toto je na mňa prisilná káva ... keď vám svokra diktuje obrúčky .... to vám bude diktovať aj ako máte viesť manželský život? podľa mňa obrúčky by ste si mali vyberať len a len vy dvaja ... nič proti tomu, keď niekto iný vyjadrí svoj názor k obrúčkam...ale určite nie štýlom, že vám to zakáže :-S takže určite NEUSTUPUJ ;-) inak, aj mne sa veľmi páčia obrúčky z iných kovov (hoci my budeme mať žlté zlato), najmä preto, že sú také odolné ...hoci sa potom nedajú zmenšiť/zväčšiť (ale teraz neviem ktorý druh konkrétne :-D )
Odpovedať
nepadla tvoja svokra tak trochu na hlavu??? Ja by som ale veľmi ostro sledovala ako sa zachová tvoj nastávajúci, pretože ak nedokáže zrovnať mater v takejto veci (čo mal teda urobiť hneď a toto ste vobec nemali riešiť!!!), tak potom si od nej nechá kecať do všetkého! Ty kks, žlč mi dvíha z takýchto debilných svokier....vrrrr 8-)
Odpovedať
Ďakujem za podporu, určite budeme tvrdo bojovať :) Drahý sa ma zastal a dosť výrazne, len nechceli sme robiť veľké rozbroje teda hlavne ja nie som až taký extra bojový typ :/ Inak aj tak máte pravdu ak chce nech si ona kúpi nové... ja to ešte daako vydržím.... nenechám si predsa pokaziť náš krásny deň :D Jooooj babeny ešte, že nebudme bývať u nich ale konečne spolu v našom domčeku ;)
Odpovedať
Profilova fotka
urcite by som si nechala tie, ktore ste si vybrali! ja mam z bieleho zlata, a uz teraz lutujem a uvazujem, ze ich zmenim...jednak som sklamana ake boli drahe, a aka je ich kvalita... esteze manzel ma striebornu...ja nosim tak pol roka a uz vyzera akoby mala niekolko rokov :( a kolko starosti som mala, a reklamovala ich :( mam jeden strieborny prsten uz cez 11 rokov (musim napisat, ze kazdodene nosenie) a ten vyzera ako novy, vela ludi si mysli, ze je to biele zlato...no bola som v tomto hlupa a sla s davom mat zlate...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?