7 milimetrové svadobné obrúčky? Vaše názory?

Profilova fotka
Ahojte, nenašla som tu zmienku o tejto téme, tak by som sa vás chcela opýtať, či máte niektorá skúsenosti s hrubšou obrúčkou, 7 milimetrovou- veľmi sa nám páčia, no naposledy keď som ju mala na prste v zlatníctve, cítila som, akoby mi ďalej do prsta neprechádzala krv a aj jedna predavačka povedala, že 7 sú už nepohodlné...?
Odpovedať
Ahoj, ja mam sice 6 mm, ale uplne s prehladom by som zniesla aj 7 mm ;-) a to mam kratucke prsty a nemam s tym ziadny problem a nosim ju 24 hodin denne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja som tiez chcela 7 mm ale drahy nechcel, takze mame nakoniec 5 mm ale skusala som aj 7 mm a boli v pohode :-) kamarati tiez maju 7 mm a nestazuju sa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jucuska pri 7mm si musis dat o cislo vacsiu obrucku, inak Ti nebude sediet ;-) Skus a uvidis.. PS. Aj my mame 7mm ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme zlaté obrúčky 5 mm a to ju ani necítim, no a kedže mám rada aj chirurgickú ocel, mám aj takú obručku, no je 7 mm a tiež mi vůbec nevadí, človek si zvykne a potom ani na prste nič necíti. Vačšia viac vynikne.
Odpovedať
ja nosim striebornu 10mm a pohoda. ale nie je plna ale su v nej take obdlznicky pradzne. Chcela som aj original obruck aspon 7mm ale kedze to vychadzalo velke peniaze tak som upustila a budeme mat 5,5mm...ale myslim si ze ziadny problem by nemal byt pri noseni hrubsich obrucok. Pokial si zvolis spravnu velkost...
Odpovedať
my sme si objednali 8 mm obrucky a myslim si ze su v pohode
Odpovedať
my mame 8 mm ocelove obrucky a su kraaaasne! nemam s nimi ziaden problem, ani manzel. sme obidvaja dost vysoki a myslim, ze tenke obrucky by na nas vyzerali smiesne. avsak ked som zadavala vyrobcovi sirku prstena, tak sa mu to moc nepacilo, ale som rada, ze som sa nedala odhovorit.
Odpovedať
Profilova fotka
no potrebujes asi vacsi obvod, hrubka obrucky s tym nesuvisi si myslim...ja mam dlhe prsty, takze som si dala urobit 7mm, priatel ale bude mat 6mm, podla mna 7mm obrucky sa bezne robia a patria este do toho limitu pohodlneho nosenia:) vec zvyku..
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez 8mm obrucky na sirku a 2mm hrubka z bieleho zlata a vobec nijako nas neobmedzuju, manzel si ju dokonca ani nedava dole a nema ziadne zapareniny ani nic podobne. Ja si ju davam dole jedine na noc alebo pri domacich prácach, ale inak ziadne problemy s nosenim nie su. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?