60 kameňov na obrúčke

Profilova fotka
Babule, mam obrovsku dilemu! Nasla som neskutocne krasnu obrucku, priam fenomenalnu! Avsak ma dve chybicky: 1.je asi o 30% drahsie nez je nas planovany rozpocet na obrucky-avsak to by sa este zvladlo nejak prekonat ;-) 2. ma v sebe zasadenych 60 kamenov. Najme ten bod 2 ma trapi. nebudu vypadavat? Predsalen, je to nieco na cely zivot... Takisto som rozmyslala, ze by som dala presne taku vyrobit zlatnikovi, ze mozno by to bolo kvalitnejsie, u nas v KE je vraj jeden velmi sikovny. Co si o tom myslite vy??? Prikladam link na tu obrucku: http://www.vaseobrucky.sk/detail-obru... videla som ju samozrejme nazivot a je neskutocna!!! :-) Prosim, poradte mi, ake mate skusenosti s vypadavanim kamenov a co si o tom myslite? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, pokiaľ sú tie kamienky kvalitne osadené, nemal by byť problém s vypadávaním... ja mám v obrúčke "iba" tri, avšak zlatníctvo ponúka garanciu na vypadnutie, takže im verím, že sú tam v bezpečí. no v zásnubnom mi vypadol taký ten veľký diamant, našťastie sa našiel, no od nich by som už viac asi nekupovala nič (aj keď neviem kde sa kupoval =-) )
Odpovedať
Profilova fotka
mne vsetci vravia, ze tie kamene isto vypadnu atd atd... ale ked to je taka laska! ta obrucka je vazne fenomenalna!!!! velmi po nej tuzim ale ked to racio ma nahlodava... :-( predsalen, je ich 60! a tam je ovela vacsia pravdepodobnost ako pri 3 :-( och, ja ubohy zemepan! nemate niektoa obrucku, kde su tie kamienky dookola aspon v jednom rade?
Odpovedať
Profilova fotka
@mishenka123 a čo tak zistiť u nich, či ti na to nedajú nejakú záruku? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak zenuska, co to predavala, mi povedala, ze "nemalo by to vypadavat, keby to vypadavalo, tak by to nerobili". ale ja mam taky pocit, ze ti predajcovia ti povedia cokolvek, aby tovar predali. po druhe, ta zenuska nema ziadne vzdelanie v oblasti kovov, len predava v zlatnictve, nic viac. a potretie, v predajni mi povedali, ze zaruka je 2 roky a na nete, ta firma, ktora to vyraba a dodava do zlatnictiev pise, ze 4 roky. cize mi to pride cele pofiderne a asi budem musiet zajst za zlatnikom, ci mi take nevie urobit a poradit sa s nim. dalsia vec, co sa nam vobec nepaci je, ze maju pevnu cenu stanovenu na obrucky, na par. vobec neberu do uvahy velkosti ani nic a to sa nam nezda fer. preto sa to vo mne tak vsetko bije :-( ale hlavne to mnozstvo kamenov. kazdy ma odhovara a chcem zistit, ci tu niekto nema skusenosti s tym :-)
Odpovedať
a co tak dat kamene do polky prstena? spodok ti aj tak nikto nebude vidiet, ja som si to tak dala urobit, ze kamene koncia tam,kde ked dam spolu prsty tak nie je vidiet ze dalej kamene nie su :) @mishenka123
Odpovedať
Profilova fotka
@mishenka123 tiež som si prezerala stránku, 4 roky záruka je super, podľa toho čo tam píšu tak vedia čo robia :-) avšak cena je fakt zaujímavá, nám odrátali zo sumy lebo ja som mala malý prstienok... ale to až po výrobe... ale dobre píše aj majcu, čo tak si spraviť do polovičky? môžem sa opýtať koľko si pýtajú za také prstienky?
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu, neviem, ci uz nie je tamker jedno, ci 30 alebo 60 kamenov, ked to raz zacne padat a uprimne, chcela by som dookola :-) viacej sa mi to paci. cize takyto kompromis mi nie je velmi po voli :-p ja som taka, ze bud-alebo, nic medzi :-D (tvrdohlava ako baran, hehe) @hlaura myslim, ze nam povedali cenu okolo 850 eur, co je dost,kedze bokom mame 600... a to tam nie su nijake speci kamienky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishenka123 Ja osobne nemam skusenosti s vypadanymi kamienkami v obrucky. Ale mam hodinky na ruke, kde mam asi 40 kamienkov a vypadavaju mi... :-( A ked som sa pytala na doplnenie, tak to bolo strasne drahe... A este dalsia neprakticka vec s kamienkami celymi po obvode je, ze sa ti na tej obrucke neda upravit velkost... To mi aspon v zlatnictve povedali... Takze tiez sa skor prikladam k variante len do polovicky kamienky.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishenka123 ja síce nie som baran, ale tiež si idem za svojím... keď sa mi raz niečo zapáči tak si stojím za tým... no je to na vás, ak vám do záruky zahrnú aj toto tak podľa mňa to má byť v pohode. alebo skús pátrať po nejakých recenziách...
Odpovedať
Profilova fotka
@nuklia dakujem za info, avsak kompromis neprichadza v uvahe :-D :-) no nic, pockam, ci sa neozve niekto, kto do toho siel.... :-)
Odpovedať
@mishenka123 Môj kolega ma obručku 6 rokov, aj on aj jeho manželka majú na obrúčke po obvode kamienky a žiadne im nevypadli. Mne zlatník vysvetloval, že do zlata sa kamienky zachytavajú špecialnym spôsobom - takými "miniuchytmi" zatiaľ čo do ostatných kovov sa iba lepia alebo inak uchytavajú a preto aj vypadavajú. Nemyslím si preto že by to mal byť problém, u zlata by malo byť jedno o aký druh kamienku ide, mali by sa uchytavať tým spôsobom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nicole3006 juuuu, konecne daco pozitivne! :-) este zopar takyvh sprav a zacinam prisetrovat peniazky :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mishenka123 Ja som mala zlaty prsten s kamienkami a dva mi vypadli, zaruka sa na to nevztahovala a zlatnicka povedala, ze to vsade casom vypadne, tak neviem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial sa nejedna o diamanty a iba zirkony, tak by som si s tym velku hlavu nerobila:) dva roky ho mas v zaruke a ked ti vypadne potom kamienok, nestoji to vela osadit tam novy:) ak sa ti pacia, chod do toho!
Odpovedať
Pokial sa ti ta obrucka naozaj paci, tak si ju zober. Ja by som to ale zvazovala aj z trosku inej stranky veci - mat kamienky po celom obvode prstena je podla mna neprakticke, najma ak chces prstienok nosit stale a nechces ho mat len ulozeny doma v supliku. Pri niektorych cinnostiach sa ti podla mna mozu tie kamienky odierat alebo inak namahat a potom je naozaj riziko, ze vypadnu...
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ako je to s kamienkami. ja mam kamienky, ale nie po celom obvode. ale kamoska ma a nadava trosku kvoli tomum ze jej ju nemozu rozsirit. my mame prstene od kamea, podobny ako tvoj maju napr. http://www.svadobneobrucky.com/sk/cer... popozeraj sa. prstene som videla nazivo, vyzeraju velmi dobre, cenovo vychadza lacnejsie ako to co si pisala niekde vyssie. a vyhodou je ze prstene aj vyrabaju a osobne velmi dobry pristup. a aj ked som na nich hladala referencie tak som nasla dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@mishenka123 ja sice este obrucku nemam, iba snubak, ale na nom mam 41 diamantikov, ale iba na vrchnej polke prstena. ale myslim, ze v tom nejak rozdiel nie je, lebo sa mi aj tak pretaca na prste kadejako. nosim ho intenzivne, aj v noci, asi pol roka, zatial ani naznak vypadnutia, a nejako sa toho velmi nebojim. Takze ak bude kvalitne vyrobeny prsten, vypadavat by nemali. jedine, coho by som sa bala pri kamienkoch po celom obvode, je ta pripadna zmena velkosti do buducna.
Odpovedať
Profilova fotka
@mircanela ty si mala svadbu v juli a uz mas vypadnute kamienky??? Oooo, to je skoda! Kolko kamienkov si mala?
Odpovedať
Profilova fotka
@skyahiah dakujem za povzbudenie, isto je prstienok krasny, idem kuk, ci nemas v albume :)
Odpovedať
60 kamienkov je aj tu a máš doživotný servis , záleží kde si ich dáš vyrobiť. My máme z VIP GOLD a super, lebo túto záruku sme dostali.
Odpovedať
@mishenka123 to nebola svadobna obrucka, ale len taky prsten obrucka s kamienkami :) nosila som to denno denne,tak vypadli, asi od namahania :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ mircanela a nebolo to swarovskeho? lebo tie prstene, co su akoze swarovsky a su len do takeho akoby materialu/lepidla osadene, tie vypadavaju ako blaznive :-) vlastna skusenost
Odpovedať
@mishenka123 ahoj, ja mam po celom obvode obrucky kamienky. trosku sa aj bojim, ci mi casom nejaky nevypadne, ale take obrucky sa mi pacili najviac, tak som si ich nakoniec aj vybrala...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja mám vyštudované zlatníctvo a býva to väčšinou tak že takéto kamienky vkladajú pomocou laseru takže to vypadávať nebude, treba sa spýtať akou technikou sú vyrábané, v každom zlatníctve by ti to mali povedať a ak nie sú laserom vkladané tak je väčšia pravdepodobnosť že budú vypadávať ale ja si myslím že to je jedno lebo vloženie jedného takého kamienka nestojí veľa, takže ja by som sa nebála kúpiť si tie prstienky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@terus00 aj ja tak spravim a objednam si u nikeoho tieto :-) drzim palce, aby nic nevypadavalo :))) @hatatitla7 dakujem za radu, je to povzbudive :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?