Menu Forum

Teplý pult / Švédske stoly

21. jan 2016  • 
fotoportrét
fotoportrét
pet224
3
Registrovala sa 10. novembra 2015 na mojasvadba.sk. Pridala 44 príspevkov. Má 1 priateľa.
fotoportrét
fotoportrét
pet224
3
Registrovala sa 10. novembra 2015 na mojasvadba.sk. Pridala 44 príspevkov. Má 1 priateľa.
 Ahojte,

mohol by mi, prosím, niekto poradiť, ako rozpočítať porcie na teplý pult? Budeme mať cca 70 ľudí a na švédskych stoloch by sme chceli mať nejaké 3-4 druhy plus prílohy a šalát, neviem si ale dať rady s množstvom porcií. Každopádne sa mi zdá veľa mať zo všetkého taký počet porcií, koľko je hostí...A v hoteli, kde máme svadbu, mi povedali, že s tým mi oni poradiť nevedia, čoho koľko emoticon emoticon
Budeme mať normálnu večeru s predjedlom, polievkou a hlavným chodom, potom chceme ten teplý pult a o polnoci kapustnicu, resp. plnené kapustné listy.
Dopredu ďakujem za rady!
20. jan o 09:15  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
petersdottir
16
Registrovala sa 20. októbra 2015 na mojasvadba.sk. Pridala 277 príspevkov a 1 album. Má 7 priateľov.
  • Svadba bola 18. novembra 2016
fotoportrét
fotoportrét
petersdottir
16
Registrovala sa 20. októbra 2015 na mojasvadba.sk. Pridala 276 príspevkov a 1 album. Má 7 priateľov.
  • Svadba bola 18. novembra 2016
 @pet224 Pokial by ste mali 4 jedla, tak by som z kazdeho vzala 60-65% pokrytie hosti - cize ak hosti je 70, 60% je 42 porcii. tym padom dohromady 168porcii - ale zavisi aj od toho, co su to za jedla...ak by tam bolo nieco specificke ako napr. ryba, ktoru neje kazdy, tak tam by som ubrala a pridala niecoho ineho.
21. jan o 12:09  •  Svadba bola v novembri 2016  • Odpovedz  •  Páči sa mi to