Teplý bufet na svadbe - čo si o tom myslíte?

Mal niekto na svadbe jedlo formou tepleho bufetu? Zo strany mojej rodiny uz to bolo nie priaznivo okomentovane, tak som suhlasila aspon s polievkou a prvym chodom a potom bufet… Mali ste to tak niekto? Neofrflali to ludia?
Odpovedať
Profilova fotka
Stará škola je stará škola aj naši to nechceli ale je to naša svadba a hlavná vecera bude normálne podávaná potom uz len švédske "bufetove" stoly :)
Odpovedať
Ahoj. dnes sa uz na maloktorej svadbe podava viacero hlavných chodov ako kedysi. takze aj vo vsetkych hoteloch, restikach a pod. mas ponuku na svadobne menu tak ako budete mat vy hlavne jedlo, polievka a potom bufety a samozrejme aj predjedlo, ale to podla mna ked nechces mat vôbec nevadi. my tiez budeme mat predjedlo, polievka, hlavne jedlo a potom uz okolo 10, 11 budu bufety/svedske stoly, kde si kazdy moze dat uz to na co bude mat prave chut a viac krat. podla mna je hlupost davat tak ako sa kedysi davalo druhe hlavne jedlo pretoze sa to davalo len jeden cas , co nie kazdy musi byt prave vtedy hladny a kazdy si musel dat to co bolo co vacsinu boli take dost tazke jedla na vecer. takto si pri bufete kazdy da to co mu bude chutit a kolko bude chciet. ja som si min.rok na svadbách co sme boli, bola aj viac krat nabrat mensie porcie a stale nieco ine. takze bufet je podla mna super a uvidis bude mat uspech aj u ostatných hosti, nemusis sa bat. ked budes mat takyto kompromis ako si pisala tak to je dnes bezna klasika a urcite bude kazdemu vyhovovat a nebude nikto nic komentovat .
Odpovedať
Profilova fotka
mali sme to tak a nikto sa nešťažoval, skôr naopak :-) ľudia si pochvaľovali, že si mohli vybrať to na čo mali chuť a pridať si a pod :-) a polievku som vyslovene nechcela :-D žiadne podbradníky a rezanky na brade sa nekonali! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja to mám podobné, máme predjedlo, polievočku a nazvali sme to teplé predjedlo (je to iba losos s bylinkovým masielkom a šalátikom), kto bude mať chuť ďalej papať má k dispozícií budeť. Takto mi to prišlo také krajšie že je aj to spoločné jedlo a zároveň nikoho nenutím aby jedol to čo mu nechutí alebo vtedy keď nieje hladný. Bufety budú k dispozícií až kým sa nedoje a potom misy a prasiatko a kapusnica.
Odpovedať
prosím Vás ako mám zistiť koľko porcii mi treba rátať pri počte 130 osôb? tiež plánujeme bufetové stoly ale neviem odhadnúť koľko porcii naplánovať
Odpovedať
Profilova fotka
@marta_86 ved ak mate cateringovu firmu tak toto by vam urcite vedeli poradit predpokladam ze by to uz mohli mat v oku kolko ludia zjedia:) aj ked myslim ze by bolo lepsie naplanovat o nieco viac porcii:)
Odpovedať
@mirusacka hej povedal nám majiteľ že pri počte 130 ľudí 90 porcií ale mne sa to zdá veľmi málo preto sa obávam a chcela som radu od niekoho kto to už mal :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marta_86 tak urcite sa treba zariadit tak, ze radsej viac ako menej ;) mozno by som skusila nejakych 100 porcii :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
tiez odporucam najskor hlavny chod pre vsetkych a potom vecer bufetove stoly, je to take slavnostnejsie- nechat sa obsluzit, kazdy je uz riadne hladny po celom dni a uz sa mu nechce cakat, kym sa dostane k stolom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola pred nedavnom na svadbe a tam podavali najprv predjedlo, polievku a potom hlavne jedno.. bolo to super ze nas obsluhovali, fakt to vyzera tak honosnejsie a potom neskor uz mali papanie formou bufetovych stolov.. velmi sa mi to pacilo.. myslim ze tie hlavne jedla by mali byt urcite podavane..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
a od koho mali obsluhu, ci to nevies? ja s mojim uz teraz manzelom ked sme mali svadbu sme mali catering od josipu a boli sme spokojny, lebo tiez sme mali od nich aj obsluhu, boli mily a príjemny:-) a v nasom menu sme mali aj predjedlo, polievku a potom hlavne jedlo, bolo toho dost ale tak svadba je aj o tom aby sa hostia dobre najedli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1mirka4_ prepac ale vobec neviem od koho mali obsluhu, to ma vobec nenadlo sa spytat ale ak chces tak ti to mozem zistit aj ked si myslim ze ti to uz bude jedno ked ty si uz svadbu mala..ci chces to vediet?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Baby chcela bu som sa spytat nemame svadbu do polnoci iba cca do 21:00 mame polievku hlavne jedlo potom zakusky torta pagace muslite ze to staci mame iba taku rodiinu svadbu kratku...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?