Teplý a studený bufet

Profilova fotka
kočky poradte mi prosím čo ste mali na švédskych stoloch, čo tam nesmie chýbať, čo vám šlo najviac na odbyt??? dakujeeem :)
Odpovedať
@januskaamirusko ja som túto dilemu riešila zrovna tento týždeň, keď sme boli nahlasovať MENU v reštaurácii..ak ti to pomôže, tak my budeme mať nasledovné: * kuracie a bravčové minirezne *pečené kačacie stehná *mastené lokše, červenú kapustu *sviečkovú na smotane, knedlu *zemiakový majonézový šalát *cestovinový šalát s kuracím mäskom *šopský šalát *opekané zemiačky *šunkovo-syrový tanier *zabíjačkový tanier *kapustnica s mäskom Je toho veľa na výber, ale zvolili sme možnosť, že radšej viac druhov jedál po menej kusov z každého (max. 20 porcií z každého). Čo pôjde na odbyt zatiaľ netuším, uvidíme o 2 týždne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka643 super si zlatá dakujem :) a kolko idete mať ludí?
Odpovedať
60 aj s deťmi hlavných hostí + nejakých 15 príde ešte večer...ale budeme mať vlastne iba 1 večeru (cca o 16.00) a raut (ten prinesú okolo 20.00), ten bude na stole až do rána...
Odpovedať
my mame 25 ludi ....neplanujeme byt do rana ale druhe jedlo bufet mame takyto my sme vychadzali z toho co nam povedali hostia, takze u nas budu - bravcovne vyprazane rezne -grilovane kuracie prsia, omacka ale vedla nech si moze dat kazdy podla chuti morcacie v sezame syrovu misu zeleninovy salat dusenu zeleninu ryzu opekane zemiaky na cibulke a zemiakovy salat caprese salat a myslim ze na odbyt pojdu hlavne rezen so salatom a potom zelenina...aspon co viem moja strany a z druhej strany su traja vegetariani tak tam este syr ale po obrade bude klasicka obedo vecera cca 16.00 predjedlo, polievka, hlavne jedlo
Odpovedať
@januskaamirusko my sme mali -kuracie a bravcove minirezne (po tych sa len tak zaprasilo, cize tie by som dala aj vacsi pocet :-D) - zemiakovy salat - pecene kuracie stehna - pecene zemiaky - ryza - pikantne bravcove rebierka s kapustou a my sme k tomu doniesli chlieb a zemplinsky cisty kolac a este u nas je zvyk plneny kapustny list a tusim bola aj kapustnica a samozrejme salamovo-sunkove a syrove misy a ovocie... davali sme 2/3 porcii z poctu osob, pojedla sa vacsina, co nepojedlo, tak to rano rozdelili domov a z mis sme mali ranajky... stavili sme na klasiku a kazdy si pochvaloval ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?