Syrová torta

Profilova fotka
Divčatá prosím vás, neviete kde sa dá zohnať pekná syrová torta z kvalitných syrov? Nemyslím tie gýčové, ale len jednoduché, ozdobené napr. olivami. ĎAkujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj ja chcem mať syrovú tortu, ktorá bude jednoduchá, efektná a iná ako tie klasické vytvorené zo syrových nárezov.... V mojom albume nájdeš foto...myslím že to je úplne jednoduché kúpiť aj sama, ozdobiť hroznom alebo olivami....a výhoda je, že si môžeš vybrať svoje obľúbené syry...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hej, hej, presne niečo také si predstavujem. OK, skúsim aj sama, aj keď ja mám obe ruky ľavé :-)
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa by stačilo aj v reštaurácii alebo hotely kde budeš mať svadbu ukázať foto a pre nich to už nemôže byť problém.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sajmona12 neviem ci este hladas ale ja som nasla uzasnu tortu.http://www.banoveckasyrovatorta.sk/ vies si ju cez net objednat a vyberies si tam kde si pre nu prides. podla toho kde maju zmluvu s pekarnami. ja to mam kusok a bola som sa tam pytat je to z cisteho ostiepku. lebo niektori ma plasili ze to bude len nejaky korpus vnutri a omatane troskou syra. takze cisty suepr udeny syr :-D my si ju urcte objedname
Odpovedať
Ahoj, presne viem kde, chuti super a aj dost dobre vyzera. a mozes si vybrat z viacerych velkosti, teda vahy. najdi si banovce nad bebravou a firmu miilsy. Presne sa to vola Banovecka syrova torta :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?