Svadobné menu v Castel Mierovo

plánujeme svadbu na tomto mieste, len sa chcem opýtať, či ste niekto uvažoval, resp. mal aj iné menu ako v ponuke posielajú oni, a či tie porcie neboli malé. A či stačili a čo bolo v ponuke pre studené misy.
Odpovedať
@maruska24 ahoj...my tam budeme mať teraz v júny svadbu a mali sme konzultačné stretnutie a tam nám povedali, čo stačí a nestačí, čo treba a netreba...poradili nám vo všetkom, dokonca aj veľa pomohli :-) my sme s nimi zatiaľ max spokojní a berieme to tak, že lepšie miesto sme si nemohli vybrať :-) pár foto mám aj v albume, neskôr ešte pridám viac :-)
Odpovedať
@tobi2012 no super, my tiež ideme na konzultáciu, ale čo som videla foto menu tak mi prišli tie porcie nejako malé :-D ja neviem, aby sa ľudia nesťažovali. Aj ste na stretnutí niečo ochutnávali a tak?
Odpovedať
@maruska24 neochutnávali, ale keby sme chceli, dá sa aj ochutnávka spraviť...nemyslím si, že to bude málo...my máme privítacie jednohubky, predjedlo, polievka, hlavné jedlo, do toho candy bar, slané...o 22h ďalší chod....o 00.00 bonus kapustnica :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My tam máme svadbu 31.05.2014 a boli sme už aj na ochutnávke, mali sme predjedlo a dve hlavné jedlá a teda fučali sme riadne. Jedlá sú vážne sýte, takže to úplne bude stačiť. Si vezmi, že máš predjedlo, polievku a hlavné jedlo, potom zákusky, slané, a o 22:00 hod. ďalšiu večeru. Je to až až:) Hlavne, že bude čo piť. A Castel odporúčam, sú tam neskutočne ústretoví, milí a prostredie je útulné a nádherné:)
Odpovedať
@heregova nejako ste ochutnávku ohlasovali dopredu? alebo klasika ste si objednali v ich reštike.
Odpovedať
Profilova fotka
nahlasili sme popredu...aby nam to nachystali:)
Odpovedať
@heregova a ešte otázka čo ste za tú ochutnávku platili.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my mame teraz svadbu 26.4.2014 a boli sme tamna konzultacie, Julia je fantasticka manazerka, nechajte to na nu ...dali sme si polievku a hlavne jedlo a stacilo...nehovoriac o tom, ze bude predjedlo a sladke, slane....nebojte sa, ak chcete istotu, ferovost, perfekcionizmus, tu to najdete a nehladajte ziadne podrazy a ani ziadne negativa, lebo niesu
Odpovedať
Profilova fotka
@maruska24 normalne cennikove ceny...objednali sme si jedno predjedlo a dve hlavne jedla a zaplatili sme cca. 26 eur tusim...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?