Svadobna torta pre 50 ludi? Aka velka? Kde ste kupovali v BA,

Ahojte baby, prosim o Vaše skusenosti při svadbe pre cca 50 ludi, aku velku tortu by ste odporučili, kde ste v BA a okolie kupovali a cca v akej cene? Dakujem :)
Odpovedať
My sme mali 9kg pre 50 ľudí a ešte ostalo :-) nie veľa ale ostalo
Odpovedať
@daniela.ho dakujem :)
Odpovedať
@matkakes tiež by som dala robiť tortu o váhe 8-10 kg. Ak s plnkami tvarohovými, šľahačkovými, mascarpone, jogurtovými s ovocím, tak by som sa priklonila k tým desiatim kg, ak budú plnky maslové, tak stačí tých 8 kg. Čo sa týka ceny, ťažko napísať. Cena sa neodvíja len od váhy, respektíve niekedy vôbec nie od váhy, ale od ceny vstupných surovín, od náročnosti zdobenia, ale pre tvoju predstavu cena by sa mohla pohybovať od 100 eur do 160 eur. Ak by torta mala náročné zdobenie, bola ručne maľovaná, bolo na nej množstvo kvetov ručne robených z cukrovej hmoty a pod. tak samozrejme viac.
Odpovedať
Ja som nejake tie torty, aj svadobne popiekla - takze svoju (poslednu) si peciem sama:)) pre 70 ludi, vahovo uvidim ako vyjde, ked je dnu vela ovocia, je torta znacne tazsia. Kazdopadne vyjde na 4 poschodia. Velmi chutne pecu napr. v Little Beans Bakery, my od nich berieme svadobne kolaciky, su jedna basen. Pani robi aj velmi pekne torty - take naturalne, vela ovocia, cokoladove stekance, atd, nijake marcipany. Ako pomocku prikladam obrazok, ako sa vlastne rozpocitavaju tie porcie na jednotlive priemery poschodi. Vela stastia a uzite si svadbu :)
Odpovedať
Mna toto tiez zaujima, ale rada by som dala upiect niekomu, kto to robi doma porpi nieco inom. Tak ma potresia spatne vazby na niektore sikulky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?