Studeny bufet

Profilova fotka
poradte mi prosim co mam dat na studeny bufet neviem sa vobec rozhodnut..planujeme mat na nasej svadbicke 35udi plus asi 5kolegyn z roboty co pridu vecer tak neviem ako mam rozdelit porcite a aby bolo dobre ...a zo salatov vobec netusim nechcem majonezovy lebo to bude v auguste a nechcem aby prislo dakomu zle...a plus este planujem si dat spravit studenu misu :Ddakujem vam za rady
Odpovedať
ovocny salat, grecky salat, mozno cestovinovy s brokolicou,rezen :) syry ako korbaciky, to by mohlo vydrzat aj v lete..a ratala by som trebars 20-25 porcii z kazdeho salatu, nech neni vela ani malo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evicka4444 ...dakujem vam ...hlavne mi slo o tie porcie a este ma napadlo kapustnicu alebo svieckovu s knedlou len neviem ako to ked bude leto chcem nieco take lahke ale aby to chutilo :D....rezne tie musia byt :D...len rozmyslam ze ci nedam len pecene zemiaky k tym reznom kedze nemame tak vela ludi a potom tu knedlu ....
Odpovedať
podla mna zemiaky su fajn,,a ked chcete aj teple jedlo tak bud ta kapustnica, alebo aj nejake rebierka,ine maso....ja take nieco podobne budem mat, ale bez kapustnice lebo to nelubim :D :)
Odpovedať
urcite nejaky salatik by bol fajn :-)
Odpovedať
@gabca3811 nechcem tu velmi radit, ale je najlepsie spytat sa hotela kde to bude. Casto vidim,ze tu nevesty sami zistuju kolkoporcii treba.Ale to nie je vas job. Vy nemate sancu odhadnut kolko sa zje. Na to je predsa ten,kto robi catering. Ti vam maju dat odhad kolko porcii je potreba pri urcitom pocte osob, pretoze to robia roky a maju skusenosti. Su za to plateni, preto maju urobit kalkulaciu. Je naozaj potrebne na Slovensku pozadovat za svoje peniaze aj sluzby Mozem urobit nieco ako zemiakovy gratin - to je aj priloha a aj jedlo,ktore samotne mozu jest vegetariani, ak nejakych mas. Co sa tyka baru -mozes urobit salatovy bar - teda jedna velka misa miesanych salatovych listov(salat polnicek,ladovy salat atd), vedla misa miesanej zeleniny - nakrajane rajciny, uhorky, olivytie mozu byt osve,nie kazdy toma rad a pod. ludia si to mozu zmiesat. vedla na stole este napr.olivovy olej, dressing a balsamico. Syrova misa s hroznom nie je zly napad. Popripade mensie pecivo. Ak sa jedna o zeny,pokojne rataj asi o 10% menej porcii ako mas osob,pretoze zeny zjedia menej. Urcite nedavaj nic majonezove,doba sa meni,mladsi ludia uz nejedia tieto blafy a v teple je riziko bakterii.Ak naozaj nieco take chces,skus nahradit jogurtom Pracujem ako event manager a robim aj toto, takze uz mam trochu skusenosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?