Skúsenosti so svadobným cateringom - Partizánske?

Ahojte dievcata. Chcela by som sa opytat a poradit ohladne cateringu v okoli Partizanskeho (svadba ma byt v okrese PE). Napisali by ste mi prosim vase skusenosti s cateringom z alebo z okolia Partizanskeho, Topolcian a Prievidze? Chcela by som poprosit o skusenosti za rok 2015/2016. Tiez ak by ste mohli napisat nazov spolocnosti, cena na osobu a co v tej cene bolo zaratane? Velmi pekne dakujem za ochotu!
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka810 A uz mate aj zajednanu miestnost kde hostinu budete mat? A kolko hosti na svadbe budete mat?
Odpovedať
@zuzlikkk ahoj. Mame kulturny dom - velke uherce (okres partizanske) Oktober... no este dost zvazujeme ale prvy odhad je cca 80 zaklad a cca 20 (do 20) gratulantov... uvidime ci sa to este nejako znizi. a ty si mala kde? (nejake info?) dakujem =)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka810 ahoj:-) mali sme svadbu vo V.Uherciach v roku 2015 a catering nám robili catering 5S.Máme s mini dobrú skúsenosť,odporúčam.Postarajú sa o výzdobu obradu,auta,sály čohokoľvek sa dohodneme.Dodajú tiež čokoľvek s čím budete chcieť pomôcť.Nám napr.zohnali sud piva s pipou,chceli sme podávať čapovane pivo a taktiež sa postarali o víno a aby som nezabudla ešte nám boli počas obradu vyzdvihnut ochotne svadobnu tortu,aby nás od toho odbremenili.Výzdobu majú krásnu,jedlo veľmi chutné.Cenovo sme to mali základná výzdoba sály ako sú obrusy,navleky,stuhy,svietniky,servitky,sviečky plus prípitok,predjedlo,hlavné jedlo,švédske stoly,káva - čaj neobmedzene tuším 23 - 24e na osobu.Potom už za ďalšie výzdoby ako pokrytie stropu,steny za novomanzelmi látkami sa dopláca - ak to budete samozrejme chcieť :-) Ale som sa rozpisala,dúfam že pomohlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@doda4 Nic v zlom, kazdy ma ine skusenosti s cateringom 5s. My so snubencom sme boli minuly rok v oktobri na kamaratkinej svadbe, ktora mala od nich catering a vobec nebola spokojna. Na zaciatku sa dohodli na nejakej cene, ktora sa jej pozdavala, tak preto si vybrali prave ich. No a po svadbe sme isli k nim na navstevu a som sa jej pytala kolko ju teda stal catering (pretoze ma to zaujimalo kedze my budeme mat tiez zachvilku svadbu ) a povedala mi, ze ich by si uz nevybrala, ze stale jej len navysovali cenu a napokon to vobec nebola ta dohodnuta dobra cena na zaciatku ale o vela vyssia. Celkovo sa jej pristup tejto cateringovej firmy nepacil, ona spokojna nebola. A ako ked mam za seba povedat, mne sa tiez az tak vyzdoba ktoru jej robili nepacila a jedlo nebolo az tak chutne.
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka1a tak ja som napísala len moju skúsenosť a tá bola dobrá :-)
Odpovedať
@nevesticka810 Tak to budete mat celkom velku svadbu. My budeme mat len okolo 60 ludi plus este gratulanti ale tych nebude az tak vela.
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka810 Tak to budes mat priblizne tolko ludi kolko som mala aj ja. My sme mali 75 hosti a plus este nejakych 20 gratulantov co prisli po 22 hodine. Svadbu sme mali v Topolcanoch a co sa tyka cateringu tak vsetko nam zabezpecoval catering Josip. Bola som s nimi spokojna. Tak ako sme sa dohodli na podmienkach na zaciatku vsetko dodrzali. Spravili nam peknu vyzdobu, jedlo bolo chutne a navyse sme mali od nich este aj cokoladovu fontanu s ovocim, ktora sa hostom asi najviac pacila. Ak by si chcela este nieco vediet, tak sa kludne opytaj, rada ti pomozem lebo viem ze priprava svadby nie je nic jednoduche.
Odpovedať
@patriska4 no ved toto. je to dost ludi takze musim davat bacha na koho sa obratim. my mame taky problem, ze hoci nepotrebujem k zivotu taku velku svadbu, mala (by mi vychadzala 15 - 20 ludi) mi propadá príliš malá :D a hovoriac o velkej cize cca tych 80 ludi zaklad + je uz vyselektovane cislo - ktore nie a nie zredukovat (mozno sa to zredukuje same ak niekto nebude moct.... hh ).... cize pri tolkych ludoch sa to narata svetko co treba dohopy na dost vysoku ciastku.... takze zvazujeme este stale moznosti ako to spravit... myslim ze viete z vlastnej skusenosti, ze su ludia, kt sa nednoducho patri pozvat, ale zas nemoze byt na svadbe vekovy priemer 60 :-) a s tymto ja mam problem...
Odpovedať
@zuzlikkk joj no veru ta uz vyspovedam ak ti to teda nevadi :-) . moj snubenec presne nechape to dokladanie jedla do tretej od cateringu josip. pretoze co som zatial pozistovala, vraj dokladaju na svedske stoly do tretej noci.... on vravi, matematika nepusti - ako mozu dokladat takto "casovo", jednoducho je to trocha zvlastne. napisala by si mi prosim, kolko to vyslo cca na osobu teda aj s vyzvdobou, ako rataju detske porcie alebo cenu pre gratulantov...? a teda aj kolko jedal ste mali? predjedlo, polievka, hl. jedlo, svedske stoly..? dakujem!
Odpovedať
@doda4 ahoj, dakujem za odpoved...... no uprimne, bola som na ich vystave ale ked sme sa rozpravali o vyzdobe, trocha ma sokla ta cena za prenajom toho baldachýnu tahajuceho sa od stredu miestnosti dokopy s tym bielym zavesom za stol novomanzelov.... neviem, ci len ja som "z lacneho kraja" alebo uz nevedia co pýtat. pozerala som dvd zo svadby kde dala nevesta 800 e za vyzdobu, ale ta sala bola na nepoznanie, boli tam okruhle stoly....hoci mne sa zas take precackane zrovna nepaci, v jednoduchosti je krasa, ale myslim, ze dat tolko za tie zavesy a este si k nim vybavovat lesenie je nonsense.
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka810 o tej cene viem,preto som napísala,že za to sa v prípade záujmu pripláca.Ja som sa toho potom zriekla čo sa týka pokrytia stropu :) Držím palce,aby si sa rozhodla správne pri výbere a bola spokojná :)
Odpovedať
@doda4 Ďakujem, si veľmi zlatá.... ďakujem aj za ochotu poradiť :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nevesticka810 Nevadi mi to:-) Tak my sme mali v cene pripitok, kavu, predjedlo, polievku, hlavne jedlo a svedske stoly a este k tomu aj cokoladovu fontanu s cerstvym ovocim, co som ti uz spominala. Na osobu sme platili 26€ za catering a za vyzdobu sme platili na osobu 4€. Co sa tyka detských porcii tak to maju za polovicnu cenu, to znamena ze sme platili 13€ a za gratulantov sme platili taktiez 13€. A to dokladanie jedla na svedskych stoloch bolo super, pretoze vzdy ked sa zjedlo nejake maso alebo cokolvek tak oni to hned doplnili. Stale chodili a pozerali co chyba a dokladali to az do tej tretej hodiny.
Odpovedať
Profilova fotka
Minuly rok v auguste sme boli so snubencom na svadbe mojej velmi dobrej kamaratky. Ked som prisla do saly bola som prijemne prekvapena vyzdobou ktoru jej robil catering Josip, ako som sa neskor od nej dozvedela. Zabezpecovali jej aj celkovy catering a mali od nich vybaveneho aj starejsieho ktory bol skutocne vtipny a zabavny. Uz dlho sme sa tak dobre nezabavili ako na tejto jej svadbe.
Odpovedať
@doda4 ahoj Doda :) chcela by som sa opýtať na tvoje fotenie. mali ste to v kastieli vo velkych uherciach?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte nevestičky, máme naplánovanú svadbu na september tohto roku. Čo už je zachvíľku. Už začínam mať trošku z toho všetkého stresy, pretože zatiaľ máme zajednaný iba kulturný dom a DJ-a. Chcela by som Vám poprosiť o radu čo sa týka cateringu a výzdoby. Akú farbu zvoliť, menu počas celej hostiny, počet zákuskov na osobu a firmu ktorá Vám tieto veci zabezpečovala? Ďakujem za rady ;-)
Odpovedať
@alexandrijaa ahoj. My planujeme svadbu na oktober. Uprimne, kedze ti este neviem povedat podla vlastnej skusenosti poviem ti len to co som sa docitala tu - alebo teda co som z toho vydedukovala, plus skusenost mojich kamaratov. Ja som si vybrala josip catering. Vyzdobu ti spravi aj on... Robia to - ja som este neni rozhodnuta. Ide skoro o to, kolko si ochotna do vyzdoby investovat, pokojne si mozes vybrat niekoho len na vyzdobu, ide len o rozpocet a s cim sa uspokojis. Samozrejme, je dolezite aj aky je kulturak - ci tam toho vela treba zakryt. Farba vyzdoby.... To je len a len na tebe. Co sa paci tebe. A nastavajucemu.teraz leti pudrova ruzova a modra.... Pre mna je to hnus. Ja nie som clovek, kt by sa riadil vyhradne trendom - ja chcem cervenu pretoze sa mi paci, pristane mi, pristane a paci sa aj mojemu drahemu a tiez nas vystihuje. Ty si musis vybrat - teraz je velmi vela moznosti. Ja som rozhodnuta: 1. predjedlo,2. polievka, 3.hl. Jedlo, 4. svedske stoly. Co presne este neviem ale mam takuto predstavu: 1.kacacia pasteta a toast, 2. Vyvar 3. Kur prsia plnene susenou rajcinou a mozzarellou plus bravcova panenka obalena prosciuttom, vyprazana ryzova gulka, zemiakova kasa, dubakova omacka... 4.. Studeny bufet ako salaty, rolky rolady, syrova a senkova misa .... plus tepl bufet: roznorode jedla .... 4-5 zakuskov na osobu vraj staci na hostine.
Odpovedať
Profilova fotka
@nevesticka810 Na základe čoho si sa rozhodla pre catering Josip? Čo sa týka tej výzdoby, mne sa veľmi páči taká tá mentolová farba, asi vieš aká že? Len neviem či to je vhodná farba aj na svadbu. Môjmu snúbencovi sa zase páči červená, že to je taká farba lásky, no ja som s ňou neni až tak stotožnená. To už aj takto máš presne predstavu aké jedlo? Fu, to si ma trošku zaskočila, som počítala s tým že mi dá firma nejaké ponuky jedál a z toho si vyberiem, tak to býva nie? A tie zákusky, myslíš že to bude stačiť taký počet? A budeš dávať aj výslužky?
Odpovedať
@alexandrijaa my sme mali tiez josipa, vybrali sme ho podla referencii tu a podla sympatii na osobno stretnuti.Vsetci ho chvalili aj na nasej svadbe- my sme od nich mali aj vyzdobu (Inak mentolova je teraz celkom moderna na svadbach) aj catering, casnikov a jeho ako starejsieho, co bola uplne ta najlepsia volba, aj DJa a harmonikára sme mali cez nich. jedlá boli vynikajúce, také tradičné v modernom šate, najväčší úspech čoko fontána:) Všetok personál veľmi ochotný. Zákusky tie 4-5 na osobu bohate postačujú, neboj sa, veď bude ešte aj torta a nejaké slané, ale aj tak sa toho veľa nezje.
Odpovedať
@alexandrijaa vybrala som si ho na zaklade odporucani kamaratov, toho co som sa docitala tu - a citala som toho naozaj dost, potom som este pre istotu pisala tak ako ty, ci ma niekto nejake zle skusenosti za posledneho pol roka aby som sa uistila a tiez sa mi to potvrdilo aj na osobnom stretnuti.tiez som si prelustrovala vsetky fotky jedal na fcb co robili a aj vyzdobu... suhlasim s Methesis v tom co napisala. predstavu o jedle.. no takto, my sme ho poziadali ze ci nam neposkytne nejake informacie a na zaklade toho - s pomocou toho mam takuto predstavu. vysluzky: este to nemame uplne dohodnute ale predstava je taka, ze kazdej rodine pol litra domaceho a krabica zakuskov (15-20) plus kusok torty (niekto rozlisuje velkost krabic a pocet zakuskov podla toho, o aku velku rodinu ide - kolko ma clenov), kamaratom este neviem naisto ale zakusky urcite (tiez este neviem ci velku krabicu alebo trocha mensiu). tiez musis ratat so zakuskami pred kostol, do prace, pripadne susedom by sa patrilo (ak mas), niekto dava aj DJ-ovi,starejsiemu, kameramanovi, fotografovi.... . no celkovo je to dost tazke odhadnut, napriklad ja teda pokial to bude tak ako mam predstavu cca 80 ludi plus gratulanti som naratala 1710 kusov zakuskov.... tiez je aj rozdiel, ak ti niekto prinesie tortu, ak mas viacej tort do vysluziek netreba tolko zakuskov.... no tazko, ako kto...... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis A tu čoko fontánu ste mali v cene, či zato ste si museli priplácať? Mne sa veľmi páči mentolova farba a dúfam že môjho drahého nakoniec aj na ňu ukecám ;-) Ty si mala akej farby výzdobu? Takže v podstate ty si mala cez nich úplne všetko, to znie dobre. Začnem nad tým uvažovať, pozdáva sa mi to že by mi jedna firma úplne všetko zabezpečila a ja by som nemusela každú jednu vec riešiť cez niekoho iného. @nevesticka810 Budem si to musieť teda aj ja všetko spočítať koľko presne ľudí a rozrátam si teda tiež nejako 4-5 zákuskov na osobu a plus do tých výslužiek. Fu to bude ešte roboty s tým, ale nevadí teším sa na ten deň ;-) A baby mohli by ste mi poskytnúť na nich nejaký kontakt? Ďakujem ;-)
Odpovedať
@alexandrijaa http://josip.sk/page/3
Odpovedať
@alexandrijaa presne z toho sme s tešili, že polovicu vecí sme vybavili cez nich:) Fontána bola v cene My sme mali oranžovú- drahý vyberal, takže z pomarančovej bola marhuľová:D ale kombinovali sme viac odtieňov Podľa mňa ti budú vedieť poradiť aj tam, kde budete objednávať zákusky, že koľko. my sme len povedali, koľko chceme výslužiek a oni to už vedia potom rozrátť, že koľko kusov
Odpovedať
Ahojte, i ja budem mať svadbu v okóbri a už máme zajednaný catering Josip. Majiteľ je veľmi ústretový, milý, vie poradiť. Vidieť, že je charakterný a profesionálny. Vie toho poskytnúť naozaj veľa, stačí si iba vybrať. Nám ponúkol cenu za menu 24 e za osobu (vedeli sme presne čo chceme už nám to iba nacenil) Čo sa týka výzdoby tam bola cena 5 e za osobu. Som presvedčená, že sme sa zverili do dobrých rúk. Pán majiteľ nám bude robiť aj starejšieho. Prajem veľa šťastia s vybavovaním ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nevestika810 Veľmi pekne ti ďakujem za kontakt na nich. ;-) @methexis To ti verím že ste sa z toho tešili. Musím im tam teda aj ja zavolať a pozisťovať či majú ešte voľný termín a podobné veci. Budem sa modliť aby mali, keď ste babule boli také spokojné s nimi. Chcela by som ich mať aj ja :-) Bola by som rada keby mi tiež všetko zabezpečili. No skúsim sa spýtať aj na tie zákusky. Len ani tie neviem kde ešte objednať. Ty si mala z kade zákusky?
Odpovedať
@alexandrijaa my sme mali od známej- ocinovej sesternice, ale to až z Hričova sme viezli, ale sesternice si zvyknú v Malinove dávať robiť.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@methexis Aha, ďakujem za informáciu. To ste mali dosť ďaleko, ale tak chápem keď ste to mali od známej. Uvidím teda, z kade tie zákusky, to sa ešte dohodnem aj s maminou. A keby som chcela cez ten catering josip zákusky, vedeli by to zabezpečiť? Či to asi skôr nie, že?
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandrijaa Aj si sa s nimi uz skontaktovala?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzlikkk Nevolala som tam ale napísala som im e-mail. Odpísali mi že ten termín čo ja potrebujem voľný ešte majú. Tak to ma potešili. A teraz by sme sa mali dohodnúť na osobnom stretnutí. Tak uvidím ako dopadne, ale hádam čo najlepšie
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?