Poradíte nám svadobné menu?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som poprosit nejake dobre rady čo ako svadobne menu vobec si s priatelom nevieme rady. Čo dat ako predjedlo, hlavne jedlo.Prosim napisalo sa tu toho už neslutočne vela a stale nemam to prave.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme predjedlo nemali, lebo sme nechceli. Hneď sa podávala polievka - hovädzí vývar s pečeňovými haluškami. Bol neskutočný, ľudia si naberali aj viackrát. Nič sa nezvýšilo a ja nemám našťastie fotky s rezancami trčiacimi z úst. :) Hlavné jedlo sme mali také jednoduché, ale ľudia si veľmi chválili. Mali sme šťavnatú bravčovú panenku, zelené fazuľové struky na masle a cesnaku a opekané zemiaky. Fakt každý si jedlo chválil. :)
Odpovedať
my budeme mat ako predjedlo sunkove rolky klasika :) potom hovadzi vyvar + domace rezance, a ako druhe jedlo budeme mat kuracie steaky+ bravc. steaky a ryza a hranolky, zeleninova obloha a kto bude chciet tak bude brusnicova omacka a tatarska osobitne :) neda sa vyhoviet kazdemu s menickom :)
Odpovedať
Profilova fotka
My prejedlo nejde mať, bude teplo, budeme mať čo robiť, aby sme zjedli hlavné :) budeme mať hovadzý vývar ale ešte sme sa nerozhodli s čím, potom bude panenka s americkými zemiakmy a zeleninkou na masle / baby mrkva, mini kukurice, zelene struky / plus ešte na stoloch budu omáčky - nivová, dubáková a bylinková s medvedím cesnakom , každý si dá akú ľubi :)
Odpovedať
My sme mali ako predjedlo bruschetty (s rajcinami, bazalkou, bylinky, trocha cesnaku, oliv. olej), vsetci chvalili, slepaciu polievku, hlavne jedlo- bravcove, hovazdie a kuracie na prirodno s ryzou a opekanymi zemiakmi, zeleninova obloha.
Odpovedať
Zohladni obdobie roka/ sezonu, urcite zvaz restauraciu, kde je hostina. Napr. ak je to koliba, nepatri tam talianska kuchyna,ci susi. Treba respektovat priestor a v neposlednom rade schopnosti kuchara, aby si nebola sklamana. Treba skonzultovat,co su schopni vytvorit. Urcite treba brat na vedomie aj hosti, pozri sa na zoznam pozvanych a objektivne uvaz kolko mate mladych,kolko starsich. Ti prvi uvitaju invenciu,ti druhi tradicie. Tak treba zlozit aj jedalnicek. Do hlavneho chodu patri predjedlo, kvalitny vyvar a hlavne jedlo zo surovin,ktore su vseobecne v oblube v prevedeni,ktore si doma casto nerobime. Urcite do hl.jedla nedavaj 3 druhy mias a x druhov priloh na jednom tanieri. Toto je prezitok,kt. inde na svete nenajdes a skuseny kuchar by Ti toto mal obratom vyhovorit. Kucharske basics; cerstvost (nie polotovary), sezonnost surovin, menej je viac.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame svadbu tesne po vianociach, takze som vybrala uplne ine menu, ako je rezen alebo "vepro, knedlo". predjedlo rolka s prosutom a parmezanom, polievka klasika slepacia a hlavne jedlo chrumkava kacica na mede s baby zemiakmi. potom som vybrala uz len studene a teple svedske stoly. dokonca som tam pridala aj pirohy, co moze svadobne menu celkom prijemne sprestrit, aspon dufam...
Odpovedať
My sme mali ako predjedlo vyber z talianskych syrov, prosuto a salat. Polievka bola hovadzi vyvar s pecenovymi knedlickami a zeleninou a hlavne jedlo sme mali kacacie stehno, gratinovane zemiaky a zelena fazulka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?