Netradicne svadobne menu

Ahojte nevesticky! Chcem sa popytat,ci z Vas niektora mala alebo bude mat menu tak trosku inak ;-) Ja si to predstavujem asi takto: Obrad mame 14.30,predtym sa vsak vsetci hostia zidu pri penzione v ktorom sa oslava kona,chystam sa ich uvitat nejakymi jednohubkami,sektom,kavickou..kolacikmi..nakolko viaceri budu mat za sebou ca 3-hodinovu cestu,tak aby nam neodpadli od hladu :-) odtial odchod autobusom do kostolika a teraz to pride.. :-D .Chcem uplne vynechat predjedlo a klasickyl servirovane hlavne jedlo,nakolko bude svadba v uvolnenom,pohodovom style,vonku bude zrejme 35 stupnov ..Polievocka normalne servirovana po nej budu uz pripravene bohate svedske stoly,grilovane specialitky,salatiky...Tak poradte,myslite ze to bude ok pre svadobcanov?Vopred dakujem za kazdy nazor. ;-)
Odpovedať
super napad, mne sa to pozdava, pridala by som aj ovocie ako napr. cerveny a zlty melon, broskyne a ak by sa dala zmrzlina, kedze bude teplo, na osviezenie
Odpovedať
@moni244 dakujem ti za nazor:-). Ovocie bude samozrejme tiez hlavne vela melonikov.. Myslim ze je nacase aby sa pomalicky upustalo z tych naskrobwbych slovenskych svadbiciek.. I ked kazdy musi sam vediet, sto ludi sto chuti :-)
Odpovedať
@timima jasné ale keď budeš mať normálnych ľudí pochopia to a toto je úplne super riešenie, myslím že viacerím ulahodíte výberom, že si budú môcť vybrať sami, čo chcú ako keby ste vybrali jedno jedlo a to servírovali
Odpovedať
@timima Ja v tom nevidím problém :-) ľudia v teple nejedia tak veľa, radšej to daj na tie švédske stoly nech sa naje ten, čo bude chcieť. Ešte mi pri tých 35° napadlo, že by bolo možno vhodné zvážiť nejakú studenú polievku :-)
Odpovedať
@stentelse ja osobne by som bola aj za nejake gazpacho, cize studenu polievocku, ale obavam sa ze to uz by bolo pre viacerych asi prilis:-). Ale dakujem ti :-)
Odpovedať
@timima určite to musíš zvážiť ty, že ako :-) to len moje myšlienkové pochody pri slovách netradičné svadobné menu a 35° :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Co si urobite, to budete mat, je to vasa svadba:)mna moja mama doteraz odhovara od predjedla, ale mame ho..zapekanu paradjku so syrom a olivovy olej...nieco lahke
Odpovedať
No ja budem mat presne tento styl tiez :-) servirovana polievka a potom svedske stoly a budeme mat aj pecene prasiatko :-) Bude to taka garden party :-)
Odpovedať
@stentelse jasne:-).. No netradicna ta svadbicka bude uz len tym ze sme uz sobas na matrike mali pred desiatimi rokmi a teraz mame uz 2 krasne dcerky a berieme sa v kostole.. Ale ziadna odobierka, polnocne odcepcenie a podobne pre mna nepodstatne veci.ale ci budeme mat 35 stupnov.. No dufam, na to ze bude august je to pravdepodobne:)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to tiež podobne chcela riešiť, slepačia polievka ja aj hlavné jedlo, ale len 1 a potom švédske stoly .. žiadne predjedlo ani 3 chody mäsa a kapustnica a podobne :)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat oslavu na chate, nieco ako garden party, nebude ani polievka ale rovno pecene prasa, rebierka, kolienka a pre tych co nebudu mat chut na maso tak bryndzove pirohy a kopec inych drobnosti a kazdy si uchmatne na čo mu pojde slinka :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?