Neobvyklá svadobná večera

Profilova fotka
Ahojte slecny :) hladam tie z vas, ktore planujete neobvyklu svadobnu veceru - nieco, co nie je sunkova rolka a masko s ovocim syrom a ryza, hranolky :) Chceli by sme v nas svadobny den ochutnat nieco specialne, mame velmi dobrych kucharov, ktori to zvladnu, ale na ochutnavke nam pripravili kacku s loksami a bravcovu panenku na medovo- orechovej omacke so zemiakovymi knedlickami a citila som sa ako na Hodoch a nie na svadbe... Poradite? DAKUJEM!
Odpovedať
@ksebejka My sme mali na svadbe ako predjedlo mozzarellu s paradajkou, myslim, ze v lete je to velmi dobry vyber, lahke, svieze - aj minuly rok sme boli v juni na svadbe a tiez to tam mali ako predjedlo, k tomu opekane bagetky..Hlavne jedlo sme mali bravcovu panenku ozdobenu takou pekne vytvarovanou sunkou, syrom brie, preliata bola takou jemnou hribovou omackou, k tomu bola dusena karotka a brokolica a k tomu opekane zemiaky..Ta znama minuly rok mala zase bravcovu panenku s takou zvlastnou pomarancovo-horcicovou omackou a opekane zemiaky - musim povedat, ze som sa mierne zhrozila, ked som to uvidela na menu, lebo ja osobne nemam rada kombinaciu sladke-slane v zmysle maso s niecim sladkym ako ovocie alebo omacka, ale musim povedat, ze to bola velmi zaujimava chut, ta omacka bola taka jemnucka, takze sme pekne vsetci vsetko zjedli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mať divinu, lebo priateľ nesúhlasil s panenkou :-)
Odpovedať
@ksebejka ahoj, my budeme vyberat z tohto: Predjedlá Kačacia paštéta s figami a citrusovým rôsolom Mozzarella prekladaná uhorkou a lístkami bazalky preliata rajčinovým pestom Tataráčik z dvoch druhov lososa s ďumbierom na bylinkovom tramezine Divinová terina s lesnými hubami a omáčkou z červeného vína a čokolády Polievka Slepačí vývar s mäsom, rezancami a zeleninou Hlavné Jedlá Medailónik z hovädzej sviečkovej a kuracích pŕs na konfitovanej zelenine s gratinovanými zemiakmi Bravčová panenka v bylinkovej kruste na tekvicovom ragú s pečenými zemiakmi a demi glace omáčkou Kuracie prsia plnené so syrom Brie a sušenou paradajkou preliate demi glace omáčkou s kúskami papriky s opekanými zemiakmi a bylinkovou ryžou Rezy z bravčovej panenky a kuracích pŕs na grilovanej bielej a zelenej špargli so šafranovo-smotanovou omáčkou s pečenými zemiakmi s rozmarínom a cesnakom
Odpovedať
@majcu dáma s vycibreným vkusom na papanicu :-)
Odpovedať
@ciusinka mozzarella s paradajkou je na leto presne taká super ako šunková rolka s chrenom na zimu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja myslím, ze je to hlavne o chuti svadobneho paru. My budeme mať ako predjedlo kozi syr, lebo je nase oblubene. Zato sunkova rolka s chrenom v ziadnom pripade. Ale ked to ma niekto rad tak prečo nie? Kazdy si robi svadbu podľa seba a svojej chuti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu aaach mnam
Odpovedať
@nalla haha dakujem :) prve co som povedala ze URCITE nechcem sunkovu rolku a klasicke rezne zo zemiakovym salatom :D
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu joooj akosi mi vyhladlo dala by som si vsetkoo :-).. by the way - sunkova rolka - TO FAKT ESTE EXISTUJE? neverim :-D... a inac uz som zazila aj kacku s kapustou a loksami na svadbe a bola to mnamka aj ked neviem ci sa take tazke jedlo hodi na letnu svadbu :-)
Odpovedať
@nalla Kazdy nech si da, co chce..Treba ale mysliet aj na to, ze ked si clovek da nejake sialene kombinacie, ktore su mozno pre nich super, tak to vela ludom nemusi vyhovovat a budu potom frflat..ja viem, ze teraz je v mode si povedat, kaslat na hosti, svadba je predsa pre svadobny par, ale pozerat sa na skysnute tvare nespokojnych svadobcanov asi nie je to, po com nevesta so zenichom tuzia..A budme uprimni, aj ked uz je ina doba, stale mame v rodinach ludi, ktori si svadbu bez reznov a podobnych veci ani nevedia predstavit..Nam tiez starsi hostia ofrflali aj tu nasu panenku, lebo to bolo nieco ine a nebol to rezen..
Odpovedať
@ciusinka ale veď ja nikomu nevravím, že si niečo nemá dať :-D nech majú aj krupičnú kašu pre mňa za mňa :-D a //šialené// kombinácie...... ťažko povedať, čo sú šialené kombinácie, pre mňa je to rezeň so šalátom :-D
Odpovedať
@pea87 no cudovala by si sa, ale vsetci koho som som oslovila ked som hladala priestor mali tu sunkovu rolku medzi moznostami, vraj sa to najcastejsie dava :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
priatel je vegán a tak ideme týmto štýlom- budu to syte jedla- zdrave a neobvykle :)
Odpovedať
Profilova fotka
@chanell211 mozes napisat konkretne menu? strasne som zvedava ze co ste vymysleli bez masa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali vegetarianske menu, bez masa sa da vymysliet vselico, ale veganske si neviem predstavit veru ani ja. ved bez mlieka, masla a vajec nemozu byt kolace, ani torta, ci?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?